LED Opasnost prijeti!

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
738
4.217
163
:wave: Lijepi pozdrav svima:respect:. Update:113 dana od nicanja, otprilike 73 Dan na 12/12.cure su noćas skinute:makaze:i idu na sušenje::volimj:::popcorn::Nije sve ispalo kako sam želio ali sam zadovoljan i miran sa :joint2:Hvala svima na praćenju, pomoći, podršci itd... :respect::vutra:Čujemo se još... :zvizd:
 

Prilozi

OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
738
4.217
163
:wave: Hvala @Infinity ,@serviser ,@masan head ,@Slavol Žižek ,@Dzankiii. :respect:Sad sam miran sa dimom bar dok ne dozrele ove U Kavezu i ekipa, ako ne ispadne neko sranje za što je mogućnost 50/50... I ja se nadam najboljem sa svojom situacijom a bojim se najgorego_O.Pljuga mi puno pomaže. Zeznuo sam fazu cvjetanja, vjerovatno je došlo do locka i nisu dobro usvajale nutrijente jer trebalo je to puno bolje izgledati ali s obzirom na situaciju u kojoj jesam, uvjete uzgoja kao i nedostatke ocjena je ipak prolazna i čak se usudujem reći da sam zadovoljan. :razvaljen::Nisam još stigao pospremit i maknuti box, ah valjda budem ovaj vik... Javim se još prije zatvaranja dnevnika... :D
 
OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
738
4.217
163
:wave: Lijepi pozdrav kolegice i kolege, cijenjeni forume:respect:. Došli smo do kraja dnevnika.:skot::Cure su posušene nakon 7 dana na način koji je već prikazan na slikama eyessss: Danas isjeckani vrščići sa grana i spremni su za :razvaljen:: :smoke::rasta::lol: Od sorti jedna od boljih mi je bilaKaya Kush. Ali najbolja mi je Super Lemon Haze. Najbolje miriše White Widow. Količina mi je nepoznata i nebitna jer ne koristim vagicu :zvezda:::djede:. Rekao bih do 180g.sve 4. Ali nisam ovdje da se natječem nego sudjelujem i učim.:crazyd:.. HVALA svima na praćenju, podršci, lajkićima itd... :clap::::grupnjak::Ljudi super ste, čuvajte se i pazite. Sretno... :respect::vutra:Dnevnik je gotov....Legalize it...:gled::cool23::let::smoke:::grupnjak:::D:rasta::vutra:
 

Prilozi

Poslednja izmena:
OP
OP
Hammer 2 +5 bombi

Hammer 2 +5 bombi

Aktivan Član
24.01.2019
738
4.217
163
@Saša443,@Wolfbrother ,@serviser :respect:Hvala..:D. Sve su mi dobre lagane za pušit, grana nema, samo lijepo mrviš::volimj::I motaš:vozdra:Svaka dobro drži ali osjeti se razlika indice i sative... :rasta:Od sative ne mogu nikud a od indice mi je sve super posebno Kaya... :drull:Toliko od mene i kada gospoda urednici, moderator ili sve u jednom poželi dnevnik Opasnost prijeti može u završene...? :razvaljen:: :respect::vutra: