Pitanja sarajke

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
10.01.2022
4
0
1
27
Pozdrav svima!

Ja sam jedna sarajka u ranim tridesetim, našla sam vas tražeći neke odgovore, pa da iskoristim priliku da i ovdje postavim svoja pitanja.

Pošto pušenje trave i njen uticaj na organizam u mnogim specifičnim situacijama nije ni istražen, zanimaju me lična iskustva.

Naime, imala sam operaciju loma skočnog zgloba prije 2 sedmice. "Ugradili" su mi tri šarafića i žicu i juče sam izvadila pola konaca, ostalo nije još bilo za vađenje.

Zanima me ima li neko da je u sličnoj situaciji prilikom pušenja osjetio neke čudne pojave?! Recimo, i ranije mi se znalo dešavati da mi noge i ruke bride, ali sinoć mi se desilo da doslovno ne osjetim bolesnu nogu, kao anesteziju da sam primila, što mi je odlično došlo jer imam jake bolove.
 

Bizzzo

~ Herbalist ~
Urednik
Grow Support
11.02.2008
3.887
14.064
478
51
Zbrkulja
vutra.org
Čini mi se da si dobila dobru Indiku. Ona opušta. Ponekad ljudi ne osjete organe. Ima jedan vic sa zekom i kitom. Zeko povuče dim i zaroni. I nema ga. I izroni. Izdahne. I pita ga kit:”jel osjetis sta”. Kaže zeko:”Ni’ta, ni’ta” :D Ne sekiraj se, zapali opet danas pa prati. Ako zaspeš u roku od sat vrmenena od paljenja pljuge Indika je. Lezi i čekaj da vidiš koji dio danas neces osjetiti. Meni nekad čelo, nekad zadnji dio lubanje, nekad komplet. Na tren. Pa nadodjem :D
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Urednik
Moderator
04.03.2012
6.940
27.689
1.098
i ranije mi se znalo dešavati da mi noge i ruke bride, ali sinoć mi se desilo da doslovno ne osjetim bolesnu nogu, kao anesteziju da sam primila, što mi je odlično došlo jer imam jake bolove.
Ja sam imao isti problem..ustvari jos uvijek ga imam.Nazalost kod mene je to trajno.
Kod mene su doktori to nazvali "parestezije"uzrokovane su ozljedama zivca,a mogu biti i posljedica povisenog secera u krvi,pa odi na nekakvu kontrolu....ima cijeli niz mogucih uzroka.
Skocni zglob je i kod mene u pitanju..samo sto je kod mene doslo do kidanja tetiva u skocnom zglobu,pa su parestezije trajne i ne mogu se lijeciti.
 
Poslednja izmena:
10.01.2022
4
0
1
27
Drugo upozorenje. Samo nastavi pisati post. Nema potrebe citirat/quote ako je post iza posta
Uvijek je tako ili samo kad zapališ?


 
Poslednja izmena od urednika: