Pomoc!!! Presušena marihuana

Hempatia Entrio Herbies Headshop iGrow
28.10.2010
8
1
0
44
Dali itko može pomoči? Stavio sam stabljiku obješenu da se suši ali kako je nisam stigao paziti ona se presušila i sad je mrviš kad se stisne. Dali ima kakve pomoči da se oporavi?

hazeboy

Aktivan Član
05.07.2011
100
16
8
37
Jel presusila cjela do srzi ili samo onako izvana.?ako je samo izvana stavi je u teglu ili plasticnu vrecicu na 24 sata i zatvori hermeticki.ak ti je cjela suha ko barut onda ja mislim kako sam citao tu na forumu da stavis u teglu i narezes jabuke malo unutra i zatvoris.

hazeboy

Aktivan Član
05.07.2011
100
16
8
37
A Neznam.kolko ja znam a i pise negdje na forumu da stavis u teglicu travu i malo narezane jabuke i da pomogne al ne puno.probaj to i otvaraj svakih pol dana i vidi jel ima pomaka.pricekaj mozda jos necije misljenje mozda netko zna.il potrazi po forumu.

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
648
138
36
stavi malo kore od naranče u teglu sa tim barutom, i promiješaj malo za 15 minuta, u roku pola sata do sat vremena će već biti "pre"mokra

Parazyd

Aktivan Član
21.04.2011
254
30
18
35
Racunaj da ti je to isto kao i duhan za motanje. Kad se osusi i pocne mrvit, stavis koru od narance unutra. Kora joj vrati vlagu, a i da joj aromu ;)

SenzaPieta

Aktivan Član
03.06.2011
281
168
43
Najbolje je staviti par komadica mrkve ili ti sargarepe...nema nikakvog mirisa(tojest ostaje onaj od marihuane) i lepo je ovlazi. Samo ne treba preterivati....

14.06.2011
11
2
0
38
Ja imam samo iskustva sa duhanom. Tamo je preporuka da se ne koriste ove metode sa voćem i povrćem jer mogu ostaviti mirise itd. U tobacoo shopovima postoje neke spravice koje namočiš u vodu, one upiju tu vodu i preko noći ih se stavi u kesicu sa duhanom da povrate vlagu, mislim da se zovu humidroll ili tako nešto. Još jedan savjet koji sam čuo je da tijekom tuširanja držiš duhan unutar kupaone negdje i da tako dobije natrag vlagu. Navodno i komadić kakve stare cigle isto djeluje kao ovi humidroll, tj. upije malu količinu vode i onda je lagano otpušta kao vlagu, ali to nisam nikad isprobao.
Sada neznam kako bi takve metode djelovale na travu s obzirom da vjerovatno postoji veća mogućnost nastanka plijesni.

mali.medo

Aktivan Član
27.04.2008
300
22
0
44
u jebbbem ti muke...slatke!!
ovo s kupaonom šo čovik kaze ti je najbolja preporuka ako te veseli da bude mokra pa da je
reckas škarama al......šta reč!??!

05.08.2014
1
0
0
neznam ako se smoče masni kifovi dal istu kvalitetu zadrže nakon šta se opet osuše....skočio sam drugi put u bazen a
prvi put sam našo vutru u wc-eu i odmah sam malo opro i stavio skupa s duhanom.....bo čudne stvari.....malo se napio i odmah se sve okrene....
uglavnom ako ko zna nek kaže dal da prestanem o tome i svu smotam ko da se niš nie desilo il da pričekam frenda pa da onda il da nađem frendicu....stvarno me zabolila glava od ovog.....znam da se radi o laži al nemogu podnest da sam upropastio tako dobre kifove zato šta se samo okupala malo i dobila novu crtu ...ma dobro uglavnom par gramčiča niš više al nema veze to tu košta 5g 200kn na malo a na veliko ni neču riskirat.....zato
šta sam ilegalan i ovako i onako samo šta pokušavam napraviti vlastitu po drugi put zato šta sam prvi put izgubio živce tako da sad več neki duži
period ona raste i polako ide uz osnovnu lampu od 1200lumensa šta košta 5 eura do Sunca kad god može da bude ispod. neki kompot za rast i neznam nadam se prvom masnom kifu :)