Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

rolin since 1796.

Banned
Banovan
12.10.2010
1
0
0
30
mir s vama ljudi

zovem se Maid dolazim iz Tuzle u BiH,imam 17 godina i pusim tricavu godinu dana,saznao sam za forum,jer sam trazio nesto kako da sebi posadim i odrzavam biljku,pa sam ovdje dosao,inace stranica je super.
sto se tice marihuana ja ocekujem da ce se i kod nas legalizovati,jer nema nicega loseg u njoj,a niko se jos uvijek nije navukao i nije previse stetna :D
eto toliko od mene,nadam se da vam ne smeta sto sam se prijavio.
 
21.10.2010
3
0
0
56
Pozdrav svima, ja sam nov na forumu al' prilično star na "marokani", što mi ne smeta da svaki sljedeći zapalim kao da mi je prvi. Našla vas je moja bolja polovica, ona je puno bliža virtualnom svitu. Ja sam onaj koji mota. Jednom davno sam naučio pivat AUM i tada je došlo u pitanje da li i dalje pušiti ili ne, ali nakon očiglednosti činjenice da taj AUM lipše zvuči kroz mene nakon džoksa nego bez njega, sve dileme su nestale. Za početak, samo bi htio poručiti svima koje sve ove biljke koje su uzgojene na uvoznom sjemenu previše pucaju i na neko vrime "onesposobljavaju". U Dalmaciji i Hercegovini još uvik se uzgaja nešto što doli zovemo "domaćica" i ona ima tu lipu karakteristiku da ne "udara" nego samo "pušta", skoro da se ne osjeti prelaz iz nepušenja u opušeno, pa toplo preporučujem svima koji su za više laganini pristup ako budu u tim krajevima, isplati se pronaći nekog domaćina. Ajdlelujaj..
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
648
138
36
dobro nam došao.. zahvale boljoj polovici što ti je pomogla da nam se pridružiš!

domačica je poznata ne samo u Dalmaciji i Hercegovini i mi ovdje zapadnije volimo gajiti domaće NEuvozne sorte biljaka.. tako da ti se pridružujem u tome šta pričaš!
ali također volim ja i one koji trgaju i udaraju :icon_lol:
sve ovisi o situaciji...

dobro došao još jednom i lijepo se zabavi međ ekipom!

SiD!
 
07.11.2010
2
0
0
32
Zdravo
Dolazim iz Rijeke
Životni moto mi je: "Don't worry, be happy".
Ja znam koji je jedini razlog zašto marihuana nije legalna, a to je činjenica da bi legalizacija uništila duhansku industriju. Sve sama mafija, mito i korupcija.
Dolazim iz Hrvatske.
Za vas mi je rekao prijatelj.
 
08.08.2010
6
0
0
33
jok, srednji rod :p

zaboravih rec da sam tu radi unutrasnjeg uzgoja jer mi se ne da da mlatim pare na travu kad je biljka lijepa, lijepo mirise, voli ljude i sto je najbitnije zdrava, prakticna, moja omiljena boja, slaze mi se s namjestajem i moze se pusit :) (za onu kintu cu uzet recimo neke fine martinke ili tako nesto)
dosta stvari koje me zanimaju i ne zanimaju znam vec, mada idem cisto logikom, ali fala bogu vazda je lijepo procitat iskustva ljudi koji su vise godina u ovome tj. koji te mogu poducit onome sto ne znas. jesam, maloprije...vidi mi se, a? :)