Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Legalizacija2013

Aktivan Član
07.12.2013
51
7
0
Pozdrav svim clanovima ovog foruma, ja sam iz Nisa imam 40god.kao klinac sam voleo marihuanu ali volim je i sada moj hobi se zasniva na tome da volim sto vise da saznam o Kanabisu njegovoj strukturi itd. Za sve ove godine procitao sam mnogo knjiga o marihuani. Ali ovih poslednjih godina me je zainteresovao skank pa sam dosao na ideju da ima forum koji mi moze pomoci i sasvim slucajno sam vas nasao. Ukucao sam vutra na google i slucajno sam nasao vas forum.
 
11.12.2013
3
1
0
Zdravo svima koliko Vas ima!

Ja sam davno našao ovaj sajt.

Moj prijatelj je imao klinca od devet godina kada se razboleo od neke rakčine... sarkom... sačuvaj Bože!

Tražio sam lek i nabasao na neke rezultate tipa: ,,Trava lek za rak.'', ,,Kanabisom protiv raka'' i tome slično. Počeo sam da vršljam po tome, jer me zainteresovalo.
Do tada mi je vutra bila poznata kao biljka sa samo jednom namenom, koju sam i lično testirao u mojoj mladosti, rastavši se po tom od nje ,,u ljubavi i bez teških reči'' :kiss: .
E, tada sam nabasao na ovaj sajt kao i na http://phoenixtears.ca gde sam se uverio da ovom biljkom može da se MNOGO toga učini.
Istini za volju, po Vašem sajtu sam samo letimično preletao, ali sam video da se otvoreno priča o travi, što je mnogo dobra stvar. Čak i da je loša, valja se i sa takvim stvarima suočiti i upoznati, zar ne?

Na žalost malac moga prijatelja je otišao Bogu na istinu.
Posle divovske borbe njegovih roditelja i strahovite hrabrosti tih ljudi da u prvi mah odbiju hemo i radi terapiju, pošalju ga na neke alternativne tretmane, koji nisu urodili plodom (ja to vidim kao ili neuspešne terapije ili prevare ili nedovoljno usavršene) dete se posle više od godine dana ugasilo... i odmorilo, ako ćemo za pravo... Neka mu Bog dušu prosti i tim ljudim utehu pruži.

G-din Simpson sa phoenixtearsa je tvrdio da ulje može da se upotrebi i u terminalnim slučajevima...
Sada - je moja tetka u apsolutnim govnima.
Oprostite na izrazu, ali - jedini je adekvatan, a da bude dovoljno kratak.
Od operisanog melanoma, preko metastaza na pluća, a TEK POSLE HEMO, rakčina se raširila na CELO TELO.
Već naslućujete da je moje prisustvo ovde potraga za kvalitetnom sirovinom. Simpson tvrdi da je sorta WHITE WIDOW odlična za to, a pored toga prepporučuje (i radi sa njom) INDICA i INDICA DOMINANT SATIVA. Možda sam pogrešio u navođenju sorti, ali toliko umem. Ako neko zna tačno o čemu se radi... savetujte.
Eto, ako postoji način da se nađe PRAVO i kvalitetno seme gore navedenih sorti, ja bih bio zahvalan da me o tome informišete. Možda svi zajedno učinimo dobro delo, pa izvučemo moju tetku iz.... nevolje. A, potom, voleo bih da to ne bude usamljen slučaj, već da se na ovom sajtu pojave svedočenja izlečenih ljudi.
Svako dobro svima, a pre svega dobro zdravlje!
Pišitre mi i na elektronsku adresu. :rolleyes:
Unapred HVALA!
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.459
3.198
Bekaa Valley
11.12.2013
3
1
0
Pozdrav i hvala na odgovoru!

Samo sam prenosio ono što sam na brzinu uspeo da ukapiram.
Posle sam video i da na vutri ima tema koje mogu da mi odgovore na neka pitanja.
konkretno, moj cilj je pravljenje ulja iz osušenog pupoljka kanabisa u ZDRAVSTVENE SVRHE ISKLJUČIVO. Nikakva duvke me ne zanima.
Ima mnogo bolesnog sveta kome može da se pomogne. Interesuje me gore pomenuta sirovina, a kasnije (možda) i seme.
Bitno mi je da ima što više THC-a, jer je to garant kvalitetne droge (leka) iz koje će se ekstrakovati esencija poznata kao HEMP OIL.
Kada budem došao do faze uzgajanja, onda ću zatražiti pomoć. Sada bi trebao da nabavim bar kilo vrhova (pupoljaka).
Postoji problem što ne znam ni koju kintu da očekujem i da li ima bilo ko, ko bi garantovao kvalitet (sortu, odsustvo plesni i.t.sl.).
Eto toliko.
Hvala još jednom!
 
11.12.2013
3
1
0
Bogeyman je napisao(la):
sto se tice
obrati paznju na pravilnik foruma, tacka 14.
Pročitao sam pravilnik.
Oprostite na nesmotrenosti, mea culpa!
Nije bilo iz loše namere...
Tetka mi se raspada i niko ne može ništa da učini. Napunili su je sa hemo i poslali kući.
I to je legalno, a SAMO PRIČA O MARI je već problematična.
Ništa, pratiću vaš forum... Možda se snađem.
Nisam hteo da bilo koga uvalim u s.....!
Svako dobro.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: stara baba

portoriko

Aktivan Član
15.01.2014
58
52
18
Lijep pozdrav iz sjeverne Hrvatske.Imam 45+ godina,volim prirodu i muziku,te naravno našu svetu biljku. Povremeno je koristim oduvijek a sad planiram malo i više jer ima veliki terapeutski učinak na mene ( antidepresiv, manje alkohola,bolje razumijevanje muzike i kompletnog univerzuma, povratak strasti u ljubavni život itd.). Globalne promjene ( Urugvaj,Colorado) idu nam na ruku pa sam odlučio biti malo aktivniji a ovo je najbolje mjesto za to,pravi rudnik informacija. Nije vas (nas) teško naći,sve ključne riječi na Googlu vode u Rim (Vutru),a i prije sam znao doći na ove stranice.Puno sreće svima,a uredništvu i čestitke za prvih deset godina(ako se ne varam) požrtvovnog rada !! Svako dobro
 
12.01.2014
21
19
3
Pozz svima!!
Evo da se i ja javim ekipi..registriro sam se ima nedugo, a pratim forum već duže vrijeme i sve što imam reći o njemu je :respect: . Da ne duljim previše: Imam 23 god, pušim već oko dvije godine i zadnjih par mjeseci pušim stalno :rasta1:, lokacija Hrvatska/južna dalmacija..Eto toliko zasad.,ostajte mi happy&high i čitamo se.