Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

perikle

... šumski vrač ... zelene su naše doline ...
22.04.2015
983
3.051
163
Konkretno moraš postaviti pitanje .... ali prvo malo pročitaj po forumima šta te zanima :)
 
11.09.2015
1
0
1
37
Pozdrav i od mene cijeloj ekipi. Dosta vremena sam pratio forum, onako informativno-anonimno :) - ali u zadnje vrijeme ipak sve više i više radi želje za pokušajem vlastitog uzgoja jedne ili dvije biljčice pa sam polako krenuo u proučavanje i čitanje zbilja odličnih savjeta i tekstova o pomoći pri uzgoju kao i dnevnika od drugih korisnika. Živi bili!
 
01.09.2015
22
27
3
53
Zdravo svima.
Moj momak I ja smo se skoro registrovali I oduševljeni smo strpljenjem sa kojim oni koji znaju odgovaraju na pitanja onima koji ne znaju.
Po pravilu trebamo pisati nešto o sebi I ja ću to ispoštovati.
Ja sam zdr radnik I hobi mi je uzgoj kunića a moj momak je kompijuteraš a hobi su mu brzi automobili. Uglavnom zajedno gledamo sajt pa sam zato juče pisala u množini "na pogrešnom mestu..." Izvinjavam se zbog toga I molim za malo strpljenja jer smo prilično novi ovde.
Hvala za smernice kako I gde pisati! Izuzetno je lepo sve organizovano na sajtu I sve se može naći na jednom mestu, super kraljevski. Pripremam par sličica za koje bih volela da dobijem komentar samo da nađem pravo mesto gde da ih okačim :) :) :)