Prosvjetljenje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Regular joe

Aktivan Član
20.07.2013
59
16
0
Evo ovako,da pocnem s ovom temom,kako nekoga prosvjetliti o blagodati vutre????evo krenit cu od sebe,pusio sam vutru dok sam bio nekih 16,17,18,19 god,doduse nisam je pusio cesto,samo onako sa ekipicom,tada nisam znao o blagodatima vutre(sva ljekovita svojstva koja ona pruza)nego sam pusio u uvjerenju da je to nesto lose(ispiranje mozga od svih strana).
Onda sam stao i nisam vise pusio,sada mi je 26 god,ozenio se,dobio djete,skrasio se kako bi se reklo,negdje prije jedna poznanica je nazalost umrla(imala je rak....),cuo sam da su joj braca nabavila ulje od kanabisa(nazalost bilo je stvarno prekasno),od tada me to pocelo zanimati pa sam poceo citati tekstove o vutri,gledati dokumentarce,citat po forumima.....
I
I svakim tekstom,dokumentarcem,tekstom s foruma(vutra) sam se i ja uvjerio i jos se uvjeravam da je to stvarno Bogom dana biljka,svi vi vec znate koje blagodati ona ima pa necu nabrajati.
Naravno sada bi rado zapalio vutru ALI tu je zena,posto je ona cvrstog(tvrdoglavog)stava da je to nesto lose,htio bi ju uvjeriti kako je to nesto dobro,tako sam jednom prilikom za vrijeme rucka otvorio temu o o ulju kanabisa i predso na vutru,tj. poceo sam joj pricati kako sam pogledao dokumentarac koi mi je otvorio oci u pogledu na vutru,nisam dugo pricao,ona je vec stvorila sliku u glavi kako cu se ja sada poceti drogirati(zamislite:-D),i ja nju smirim i kazem da nepusim.
E sad i ja nju htjeo polako filovati o vutri a neznam na koji nacin,zelim da i ona otvori oci,pa makar nikada ne zapalili oboje al samo da otvori oci i pogleda istinu:)
 
03.07.2013
17
7
0
Čakovec
Reci joj nek pogleda neke dokumentarce s tobom il neke knjige neka cita,imas danas il jucer su bile one novine mislim da su od jutarnjeg lista pisalo je dosta o kanabisu i ulju,mozda ce se pocet zanimat kad ce vise pricat na TV-u...samo polako imas vremena :read:
 

thc boss

Aktivan Član
29.12.2011
275
216
43
43
Nema ti ništa od toga, očito si trebao ženit osobu kojoj trava ne predstavlja bauk..
Ovako nemoj više spominjat, jer nećeš ništa postić, osim probleme.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Lara Croft

DJFlyHigh

Aktivan Član
18.05.2010
768
459
83
50
pokazi joj teksotve i filmice koje za koje mislis da bi bili najuvjerljiviji za nju... stvar je u tome da ti zena nezna nista o tome i ima misljenje o vutri, koje su joj utukli u glavu dok je bila mala, kako je to droga.

ako sve probas i ne uspijes onda joj reci jebiga ja cu pusit htjela ti to ili ne... ali prije toga obavezno probaj pokazat i dokazat kako niko nije umro od vutre i koje sve bolesti ljeci i sta se sve od nje moze... vazno je da znas zasto je ilegalna ako dodje i do tog pitanja da znas sta ces rec :) zelim puno srece jer imam osobu u obitelji s takvim stavom i posto sam sve clanove uspio preobratit tu jednu osobu nisam... to je za njega droga i gotovo :)

uglavnom, moras imat jake argumente, objasnit od temlja do kraja, a i moras imat zenu koja ce htjet sjest sa tobom i popricat i poslusat te u vezi bilo cega, ali ti isto tako se probaj stavit u njenu poziciju i na taj nacin pobjedit borbu :) znam kakva je situacija, ili ces izgubit dio sebe ili ces izgubit drugu osobu ako ne pobjedis borbu :)
dugacka je to borba, moja je trajala godinu dana uvjeravanja , citanja tekstova i pokazivanja filmica :)
sretno!


peace out !
 
  • Sviđa mi se
Reactions: SoStoned

SoStoned

Aktivan Član
01.05.2013
74
87
18
35
DJFlyHigh je napisao(la):
ako sve probas i ne uspijes onda joj reci jebiga ja cu pusit htjela ti to ili ne...
Upravo sam u takvoj situaciji.
Objasnio joj sve...zasto je ilegalna,nacini upotrebe.ljekovite osobine...
Ma nece jebeno da cuje,tvrdoglava.Ona je naucila da je to droga i gotovo.
I tako na kraju ja postavim svoj princip-pusio sam,pusim i pusit cu,nikada nemoj traziti da prestanem.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: DJFlyHigh and skipe

Regular joe

Aktivan Član
20.07.2013
59
16
0
Ma lega nemam pojma,hebeno je tvrdoglava kao i tvoja,to je njoj droga i gotovo(o moj Boze),e kad bi svi pusili kako bi na svijetu bilo manje nasilja i rata a vise ljubavi(generalno govoreci),a bilo bi bas prava stvar kad bi u duetu duvali,pa onda zajedno uzgojimo nasu prvu biljcicu,gdje bi sreci bio kraj,morat cu joj polako puniti glavu.hehehe
 

thc boss

Aktivan Član
29.12.2011
275
216
43
43
DJFlyHigh je napisao(la):
onda joj reci jebiga ja cu pusit htjela ti to ili ne...
ni za boga..

@Regular joe

..ili hoćeš da te drži s tim u šaci, danas sutra ako dođe do problema (a mlad si) i to ti iskopa ti si "pečen".

možeš se jedino skrivat negdje izvan kuće i pušit, od uzgajanja ti nema doma ništa.(jbga, time ćeš biti uskraćen da pušiš svoju kvalitetnu vutru, a ne smeće s ceste)
A kao šta sam ti rekao bez uvrede žena ti je zadrta i u tim godinama, a šta će bit tek poslije..
Može bit da ona ima i puno drugih kvaliteta ali po ovom pitanju ga možeš hebat.
prvo kaj bi trebali oni koji puše vutru pitat svoje cure, jesi kad duvala/duvaš i kakvo imaš išljenje o tome.
 

DJFlyHigh

Aktivan Član
18.05.2010
768
459
83
50
ma ja da sam na tvom mjestu, postavio bi stav u vezi toga... pitanje je koliko je tebi stalo ili do zene ili do vulje, nesto ce prevladat, a mozes da dobis oboje :)
sretno ! budi uporan!!!!!!!!

peace out :)
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.198
258
Zenu ne cijeni po tome kakav stav ima prema psihoaktivnim supstancama, vec po njenoj posvecenosti djeci i porodici. Ako je tu sve ok, onda nema potrebe da je po svaku cijenu ubjedjujes u nesto u sta si sam ubijedjen, jer trava ima i drugu stranu, bas, kao sve drugo na ovom svijetu i trebas biti svjestan da, sto budes veci pritisak vrsio prema ubjedjivanju to ce i sila suprotstavljanja biti veca, a to zna zadati mnogo problema u porodici. Na kraju krajeva, zar nije pogresno nekoga ubjedjivati u licne stavove?!
Ako zaista poznajes svoju zenu, onda ces znati pronaci nacin kako da sama spozna da je konoplja droga narkomanu, da je lijek bolesnom i da je razonoda i odmor nekome ko se umori od posla i ko na taj nacin odrzava motivaciju za daljom borbom u danasnjoj teskoj situaciji.
Ukoliko je zainteresovana i zeli da pogleda dokumentarac na temu konoplje ili da procita kvalitetno stivo, onda je uputi gdje ce tako nesto naci - neka se registruje na forum. Ukoliko ne zeli, onda imaj razumijevanja i strpljenja, jer godine su pred vama i bice prilike za promjenom stavova. Ko zna, mozda i ti promijenis svoj.

Najbitnije je da jedno drugo ne obmanjujete. Ako pusis, reci da pusis i budi svjestan da kvalifikaciju da li si narkoman ili posveceni muz i otac sam pretpostavljas svojim ponasanjem i djelovanjem.
 

Regular joe

Aktivan Član
20.07.2013
59
16
0
Naravno da je ja cjenim po posvecenosti nje prema obitelji i jasno je da je nemislim na silu utuviti svoje misljenje o vutri,samo zelim da polako skonta kako to i nije lose uzimajuci umjeteno,svaka medalja ima dvije strane ali bilo bi mi jako drago kada bi bar malo shvatila da ulje ili smotana frula djeluju pozitivno na covjeka i da vidi npr. koliko je alkohol stetniji od vutre.
Nazalost jebe me ta propaganda kroz povijest o vutri,toliko su je ocrnili da jednostavno ne mozes vjerovati,
Pa hebote kad bi samo papir pravili od konoplje koliko bi se suma ocuvala a da ne govorim o ljekovima itd.
Kao sto citat kaze:"kad se posjece zadnje drvo,kad se zadnja rijeka otruje i kada se ulovi zadnja riba tek cemo onda shvatiti da ne mozemo jesti novac."
 
  • Sviđa mi se
Reactions: SoStoned

SoStoned

Aktivan Član
01.05.2013
74
87
18
35
DJFlyHigh je napisao(la):
ma ja da sam na tvom mjestu, postavio bi stav u vezi toga... pitanje je koliko je tebi stalo ili do zene ili do vulje, nesto ce prevladat, a mozes da dobis oboje :)
sretno ! budi uporan!!!!!!!!

peace out :)

Aj čouz vuva :)