Prvi Scrog, par pitanja za iskusnije

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
05.11.2015
2
1
3
35
Pozdrav svima
Posto mi je ovo prvi grow odlucio sam se za Scrog trening da sto manje stresa uzrokujem biljkama.Ispricavam se ako sam promasio mjesto za temu. Vec sam procitao sto je to scrog tu na forumu ali imam par specificnih pitanja. Odlucio sam se napravit "Custom" scrog mrezu sa idejom da bude potpuno moguce namjestat visinu, velicinu kockica za provuc biljke i sve. Napravio sam je od kabela za struju sto mi je ostalo viska od spajanja svijetla, ventilatora itd... Ideja je da mogu bilo kad napravit gusce ili rijede prostore i da mogu micat zice dok provlacim radije nego da moram puno biljke spustat da je manja sansa da ih ostetim. To izgleda ovako:
48395-6fa61eb45ece880c4beda4fafadc0e24.jpg


Znaci zanima me sljedece... Dali je u redu mrezu napravit od tih zica i kad tocno je najbolje prebacit iz vege u cvjetanje? Ja sam imao u planu prvo u vegi sve rasirit ljepo preko mreze i pricekat da svi vrhovi odu preko mreze otp 10ak cm pa onda tek prebacit na 12/12. I dali je pozeljno prije tog biljku topirat il nesto il samo je odma provlacit i koja je visina pozeljna da biljka ima prije nego dode do mreze?
Bilokakav savjet je dobrodosao...
 

Prilozi

  • Scrog mreza.jpg
    Scrog mreza.jpg
    227,1 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:

Barbarossa

tata brada
Poznanik Foruma
20.12.2014
2.688
26.642
1.058
Jugoistočno odavde
informativno?...može otprlike kako si rekao. Ostalo prilagđavaš biljci kako raste. Biljku drzis u vegetaciji dok ne popuniš mrezu 80%-90%. kad prebaciš na cvetanje biljka ce nastaviti da raste još neko vreme tako da će se mreza lepo popuniti. Kad krene formiranje cvetova sve treba da je u ravni sa mrezom, a kako vrhovi debljaju sami će izaći nekoliko cm iznad mreze... ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Siky
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.