Mislim da to moras poceti od samog pocetka.... Ne vjerujem da mozeš sad prebaciti se sa jedne na drugu tehniku (naèin kako hoæeš)...
Ako planiras slijedeci grow tako uraditi, (ona caka sa komodom i ladicama je extra (onaj link sto Era dao na eng.)... informiši se malo dok ovo ne završiš i onda kad kreneš tu tehniku uzgajati, imaæeš više znanja o svemu. AAA 99,99% posto sam siguran da nema prebacivanja sad, mislim to sto ti hoces da biljke sto cvjetaju da ih bacis na ovu tehniku, mislim da ne moze. Ali zato dok ove završe svoje (i ja isto tako planiram i jedno i drugo isto, slijedeæi grow) ali do tada, ja æu gledati što više info da skupim prije poèetka novog grow-a. Èak i ako ne budem imao dovoljno info, ili prostora na drugom mjestu, nastaviæu ovako i dalje....
Ipak mislim da ScrOG tehnika ipak namjenjena komerijali, ispravite me ako grijesim, ali upravo ovo je ono sto dileri i hoce, brzo i sto vise budova, headova itd itd uz sto manje peglane oko svega....
Mada bih ja cisto probao samo i to na vikendici u proljece, odmah cim snijeg okopni sto se kaze

LOL
...i ja pucam na vikenicu, imam tamo telefon. Mogu na net, (doduse nema skidanja filmova itd itd...) ali za mail, forume itd itd....super!!! Ako mi nesto treba, u auto i u SA i gotovo....
Sretno svima sa ScrOG-om koji namjeravaju raditi....