vutrograd-permakultura

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
kanehbosem

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
42
48
-Permakultura je metoda dizajniranja održivih ljudskih zajednica prema uzorcima iz prirode. Samu riječ i principe osmislili su australci Bill Mollison i David Holmgren, šezdesetih godina dvadesetog stoljeća. Mnogi projekti uzgoja vlastite hrane koji su pokrenuti od permakulturista, spašavaju živote i ozelenjuju pustinje.
-Konvergencije permakukulture služe da nas utople prekrasnim stvarnim održivim projektima, za koje bi većina političara i aktivista rekla da bi nas koštali milijarde ili da su nemogući. Odgovornost je na nama. Brini za ljude, brini za Zemlju, ograniči svoju potrošnju resursa. Razmisli, revolucija ti je na dlanu.
-Permakultura uzima u obzir lokalnu kulturu, klimu, lokalne uzorke i navike, te nudi bazično znanje o promatranju specifičnosti krajolika, klime, zemlje, flore i faune, insolacije i vode te ih uvrštava u jedinstveni dizajn prilagođen određenom korisniku ili korisnicima. Permakulturni dizajn izrađuje se na temelju načela – briga za ljude, briga za Zemlju i pravedna raspodjela resursa.

pa nemrem vjerovat da nemate volju za vutrograd?!?!?!?!?!:icon_lol:
kad se male ruke slože, sve se može, sve semože, :icon_lol:

kako god skinio sam s onog linka na rubu znanosti (permakultura)
budem i ja napravio svoj perma vrt

joj nemrem odolit moram reć...spermavrt hahahahahahhahahaha
e jesam bezobrazan :2flip: