Zašto ne možemo protiv "velikih"

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Sativa Diva

miljenica bogova
23.04.2012
1.517
5.238
258
Hahaha.. oces reci da su nasi komentari beskorisni? A sta ti pametnoga moremo reci vise? Da smo svi isli pricati sa pandurima, naisli bi isto na zid. hladan zid.. ti se i dalje cudis.. nama.. ne sebi.. potrosila si svoje dragocjene vrime, energiju i rici na tog pandura, ni da si jos tolika nebi mogla postic to sta si tila.. i to je to.. jebiga!! To je sve sta ti mogu rec..

ovo je za prezadnji post.. a zadnjim si sve rekla i sama..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dizzeeland
31.01.2013
27
43
0
32
..le sweet dizeeland..
meh..svejedno mislim da moja borba 1:1 nije bila uzaludna..nalazila sam se u policijskoj postaji,kada je čovjek kao prvo rekao da je marihuana droga,kao drugo nazvao sve marihuana ljude drogerašima..i rekao je na kraju da je to sve u našoj glavi..

e pa oprostite mi,ja na to nisam mogla šutiti,i dala sam mu argumente koji su mogli pobiti sve ono što je rekao..i jesu..nije bitno da li sam ja promijenila njegovo mišljenje,bitno je da čovjek više nije imao ništa za reći i zašutio je..meni je to u tom trenutku bilo dovoljno

shvaćam vaše stajalište,ni ja se ne bih upuštala u ikakvu raspravu sa ljudima za koje znam da nemaju sposobnost upijanja i prihvaćanja novih stvari,pogotovo ne o tome..ali u situaciji kad ste ionako već u policijskoj postaji,sa kaznom koja vam ne gine..jedino što možete je započeti argumentiranu raspravu..

i još jednom kažem nije mi žao što sam povela tu raspravu,radije bi da je započela,nego da sam šutila i u sebi gorila na sve njegove izjave..Nema gore stvari od šutnje,pogotovo u trenutku kad je potrebna neka promjena..

i nije da sam izgubila svoje dragocjeno vrijeme..ionako sam morala čekati da mi napiše kaznu..pa je to bilo onako..meanwhile kako se to kaže,,:D
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
znam znam zene.

haha, ako pogledam moju treba deset stavkova da nesto rece. Men treba jedan za istu stvar. Zato kazu muskarci
su sa marsa a zene sa venere. :dada
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dizzeeland

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.250
10.201
358
Dizzie, ja te apsolutno kužim i podržavam.Osobno zadovoljstvo, ma kolko nekad bilo i za druge bedasto, je neprocjenjivo. Dobro si još i prošla.

Da je tko imao podržati g. Klarića kad se zalagao za mogućnost uzgoja 2 biljke za osobne potrebe kad se radio nacrt za dekriminalizaciju, možda bi dobili 1 biljku, ili bar novčane kazne,a ne zatvor il kak se kojem sucu digne ili spusti.

Hajde podijeli s nama što te snašlo i koliku kaznu si dobila.

:wave:
 
31.01.2013
27
43
0
32
..le sweet dizeeland..
eee..hvala ti..
upravo o tome govorim..
o situacijama kada bi trebao biti manji od makovog zrna,ali opet ideš u korist svojih stajališta i osobnih interesa..

a ništa,prvo su se prema meni ponijeli kao da imam kilu nekog nuklearnog otrova sa sobom,a ne gram trave..:D
teta mi je stavila ruku u sise i gače ..jej. :kenny_revenge:
nakon toga su me cijelu ispregledali,i doslovce im je sve na meni bilo sumnjivo,ali ok..ja sam bila mirna i staložena..mislim da je to rizik koji moraš imati kada sa sobom nosiš travu,pa makar to bio i gram..
kada sam došla u postaju..pitali su me samo gdje sam nabavila.. naravno moj diler :love001: ..ostao si netaknut.. :)

kasnije su izvagali težinu,sa vrećicama naravno..da bude što veća količina,a ja što veći kriminalac..sa vrećicama je količina bila 1,4g..a za to minimalna kazna od 5000kn + 500 kn sudskih troškova..
imam još 2 dana da platim u roku 8 dana,kako bi mi se iznos smanjio na 2/3 (iznosi 3333,33kn + 500kn sudskih troškova)
ali naravno..neću biti dio tih koji imaju tolike pare za to..buuhuu..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: jesam

Sativa Diva

miljenica bogova
23.04.2012
1.517
5.238
258
a ža mi je šta te to snašlo.. jebiga.. sramotno.. mislin.. 1.4g.. za popizdit.. krajnje je vrime da se stvari promine..
da su okolnosti bile drugačije, možda bi te i posluša u vezi onoga.. ali u takvoj, sve je protiv tebe bilo..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dizzeeland

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.540
298
Ja bih vas sve pitao dal vas je sram kad generalizirate i nazivate ljude određene struke glupanima i idiotima samo na račun njihove struke? Zadnji sam koji će braniti drotove, ali nije kul ovako se ponašati.
Btw, draga med. djelatnice :) Jel ti čitaš komentare na našoj medicini. I tamo se pljuje puno, samo ne po muriji... kako se osjećaš kad to vidiš?
S druge strane, sad kad vidim koje su okolnosti dovele do toga razgovora sa dotičnim mr. gicom :D u potpunosti razumijem i podržavam tvoj nastup :thumb:
 

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.250
10.201
358
to što ti se dogodilo je strašno i užasno ponižavajuće, ali ajde, bar je bila žena, evo, zaista mi nije jasno kako su si to dozvolili, mislim da to nije standardni postupak i nemaju pravo na to

ponizili su te i još hoće naplatiti 5 000 kn :thumbsdown: :violent018: :2flip:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dizzeeland
31.01.2013
27
43
0
32
..le sweet dizeeland..
zlo&naopako je napisao(la):
Btw, draga med. djelatnice :) Jel ti čitaš komentare na našoj medicini. I tamo se pljuje puno, samo ne po muriji... kako se osjećaš kad to vidiš?

Pa,osjećam se sasvim ok.
Iako sam dio medicinske struke,nisam onaj dio zatupljenih osoba koje ne pristaju na nove spoznaje,na nove metode i načine liječenja. Po mojim saznanjima, tu se vidi tvoja veličina i tvoja širina uma.
Nije pametan onaj tko je načitan i tko puno toga zna, isto kao što nije glup onaj tko malo toga zna..ali i glupa i pametna osoba mogu biti pametnije ako prošire svoje vidike,ako prihvate neke stvari..tj. niti ih ne moraju prihvatiti,bitno da znaju da postoje, da su sposobni sagledati na tu istu stvar sa svoje perspektive i sa perspektive onoga tko zagovara nove ideje.
Konkretan primjer ti je moja struka,znači stalno neke nove spoznaje,nešto novo,nove metode liječenja i rehabilitacije. Naravno,da bi ti bio kvalitetan,ti trebaš poznavati sve to i ići u korak sa time, ali opet.iako sve to znam, radije izabirem prirodne metode liječenja...e that's the point..
I ono pitanje ako nas je sram,gledaj..imat ću takvo razmišljanje o njima sve dok se ne susretnem sa nekim tko je ok i tko nema takvo primitivno razmišljanje.
nažalost,pričala sam sa jednim,ali oko mene u tom trenu je bilo puno više njih..i svi su imali neke posprdne primitivne komentare..a i apsolutno ću za osobu koja ide uspoređivati travu sa atomskom bombom reći da je glupa..
 

kumovi

Aktivan Član
29.07.2013
111
175
43
Tu sam.
Jbg, zao mi te sto si pala al to ti dodje ko sastavni dio naseg hobija. U potpunosti te razumijem jer sam imao slicno iskustvo, samo naravno nisam prosao sa novcanom kaznom, nego kaznom zatvora za jedan minoran prekrsaj ( u pitanju je bilo cak 0.8 gr ) I sve to sto si ti njemu rekla stoji jer ce mu ostati u podsvjesti negdje, i to se tako i radi od usta do usta, od pojedinca do pojedinca, al opet to ti je bas onako don kihotovski jos uvijek a mjenja se i to, polako ali se mijenja. Eto :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dizzeeland
31.01.2013
27
43
0
32
..le sweet dizeeland..
što je,tu je,rekla sam već negdje gore da je to rizik koji moraš imati sa sobom dok imaš travu..
istina,mislim da će još duže vremena proces legalizacije biti kao borba s vjetrenjačama..ali ako svi šutimo i zatvaramo oči pred činjenicama,nećemo daleko dogurati.
isto tako,ljuti me činjenica da pao sa 1g ili sa 10g kazna je ista..:(
 

Domar

Aktivan Član
13.02.2013
186
174
43
31
Beyond the smoke screen...
Imala si realna ocekivanja, svaka osoba bi trebala imat sposobnost prihvaćanja drugih mišljenja. Medutim trebala si davnih dana shvatiti da se to ne desi svaki put. Previse te je to začudilo, mi smo veterani u tzv objasnjavanju kamenu, pa smo svi vremenom postali cinični prema cjeloj priči, ali nek te to ne obeshrabri, nekad ćeš naletit na normalnog sugovornika do kojeg ces možda doprjet...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dizzeeland

Regular joe

Aktivan Član
20.07.2013
59
16
0
Nije u redu vrijedjati covjeka zato sto ima svoje misljenje a k tome i on je covjek koji ima svoj posao i prehranjuje obitelj,evo da ti vratim vjeru u policajce,ja imam prijatelja policajca koji nije nikada konzumirao vutru al cvrsto vjeruje da to nije droga i nesmatra je takvom,eto.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dizzeeland
31.01.2013
27
43
0
32
..le sweet dizeeland..
e,iako ja nisam to doživjela,drago mi je čuti da takvi zbilja postoje..
nisam ja generalizirala sve,ali samo onih par pojedinaca (jedno 10ak njih koji su se nalazili u toj prostoriji)..isto tako znam i policajce koji se policijskom odorom i policijskim službenim vozilom koriste da bi mogli dilati dalje..dakle ima ih svakakvih..i toga sam svjesna..

ali recimo,u mom slučaju,čovjek je really bio glup,on se meni prijetio nekim svojim "ovlastima" koje ima..a ja sjedim preko puta njega mirna ko bubica..to je glup potez..
i glupo mi je da se čovjek koristi nekim svojim ovlastima da bi kod nekoga mogao "utjerivati strah",stvarati neki kvazi autoritet nad osobom i tim postupcima liječiti neke svoje frustracije..takva osoba zaista zaslužuje biti nazvana glupom..

Inače nisam tip osobe koji će nekoga omalovažavati ili suditi po nečemu,to sam i gore spomenula,da sam izgeneralizirala za osobe koje su se našle u toj prostoriji,sposobna sam uvijek gledati situaciju sa obje strane i uvijek sam tolerantna prema svemu,ali to zatupljeno stvorenje nije uopće zaslužilo niti jedan postotak moje tolerancije.
Zapravo je on bio bahat i ciničan i mislio je da je postigao ne znam šta,dok sam ja sa druge strane bila ful smirena i davala mu razno razne argumente da malo razmisli o svojoj priči..nisam bila uspješna u realizaciji svog cilja,ali mi je drago to da sam započela sa pričom jer sam se osjećala nekako iznad njega..:D :joint2:

bless :rasta1: