Nedavni sadržaj od fĿőШ∆S┬eЯ

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
 1. F

  CLF Big Box

  Odlično che samo stwarno ne kužim kakaw je owo špičasti lowR#2.. mi smo 2 put uzgojili i svaki je imo ogromne listowe?? sve u swemu Hebenjak grow Che!
 2. F

  Flo_HGold & LowR#2

  15 dana poslije135.d Najbolje uzgojeno sranje do sada!a nema ga:crash:!!! Nije se stigla isprat a opet prediwno miriše(citrus fresh fini) i jako lijepo djeluje!! wiše nekako u glawu malo manje u tjelo al opet da; ma jebena kombinacija...odličnoO ..Fala swima.. flo
 3. F

  Kako Napraviti Svoj Bong !

  stane puuun klinac u owasti:)))
 4. F

  Put za Amsterdam

  ewo da ne pričam puno... P.S:owi iksići su me full zaintregrirali(tako nešto), swuda su, to im je valjda grb/simbol grada ali x je numerološki 6 pa čemu te 666...FOX swe najboljše!:wave:
 5. F

  Pitajte sve sto vas interesuje

  owe godine ćeš počet sa klijanjem za jedno 4/5 mjeseci... a do tada ćeš čitati i školovati po forumu da ne ideš nespreman u hobi! ništa od ogromne šume.
 6. F

  DREADLOCKS - Reggae Stile :)

  fora je šta sam GA imao oko 5 godina swe se samo spojilo u jedan...i baš lipo dan dans diše(miriše) ..baš ću ih slikati pa da vidiš šta je šišhaa slone:)
 7. F

  Flo_HGold & LowR#2

  Lr2 je od joint doctor`s seedbank_a... ...ajoooooooooooooooooooooooooooj_______ billi smo u amsterdamu i kada smo se vratilli Hime više nije billoO ma joooj neda mi se ni pisat o tome jer me stwarno pogađa, ekipa owo ono->a znate i sami...:sad2: ostalo je nešto sitno to sada suši pa postam i...
 8. F

  moj drugi grow indoor (bagseeds)

  bravo bublla!! ..i dobar mob:p
 9. F

  DREADLOCKS - Reggae Stile :)

  ...sad wise u sobi:)
 10. F

  Flo_HGold & LowR#2

  Fala momci i gloss_u na infou... stwarno teško za ubuduće nešto iz greenhousa. rađe domaju grande!
 11. F

  Merry X-mas and Happy New Year PipL!!!.

  ewo da se i ja pridružim toplim božićnim čestitkama swim wutra piplsima! ...full me zanima dali je neko okitio swoje drwce(biljku ne miša:)!! wollio bi vidjet neku sliku ako jest....iRie
 12. F

  Flo_HGold & LowR#2

  5, 6, 7 doOrsi hahaha...lud si! pa ja mislim da bi trebalo minimalno 100 mića suwe fine kulije ispast al otom potom!! wellika vaza uvijek ako imate prostora!
 13. F

  Flo_HGold & LowR#2

  3.opcija ipak...izbušit rupu u dnu ormara i spustit wazu:) ~95.dan Hg (28.d cvjet) ~100.dan Hg (33.d cvet) ~120dan Hg (58.d cvjet) makro Ko bi reko da je to jedna biljčica:] Swe je super i swe je za 5... Poz s Kvarnera.:fishing: