Što bi.......

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Rope73

Form
Poznanik Foruma
02.06.2015
591
4.662
163
51
Kaze mi... " Da je moglo bolje, bilo bi " :)
Edit; Svi smo mi djeca do kraja, pogotovo vutrasi :). Ali, ne mogu izdvojiti onog djecaka u sebi od iskustva kroz koja je prosao do danas. Jednostavno, djecak sa iskustvom :).
Shvatio sam pitanje baaash onog ,et' 14-godisnjaka...16, da "njega" pitamo. Za to treba biti spreman ... dubioza je to kad se ide iskreno u sebe. Sretno Vam :)
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: artistic and nerp

NoVaseline

Aktivan Član
13.10.2015
102
291
63
61
Balkan
MV5BMTczMTgxMjc4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM5MTA2OA@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Sve se vraca, sve se placa

An exploration of how the actions of individual lives impact one another in the past, present and future, as one soul is shaped from a killer into a hero, and an act of kindness ripples across centuries to inspire a revolution.
 

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.762
258
9
To dijete bi plakalo i jecalo bez prestanka :upiii: hehehe
Šalim se malo....
Ja se sama snalazim i borim kroz život od davnih dana.
I....,ako sam na nešto ponosna,to je na to što sam uspjela sama unatoč svemu šta mi se dešavalo u životu.
Iskreno mislim da bi i jako puno muških pokleknulo u situacijama koje sam ja imala.
Tako da.....ponosna sam i to bi dijete isto tako bilo ponosno na mene...sigurno :)
 

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.894
188
Meni bi reklo - "bravo đubre!"

Samo to dijete nebi razumilo ni uspilo vidjeti cijelog mene sada... ali ubiti ja jesam isti samo masu napredniji i sofisticiraniji. ;)

To dijete i je ono u meni šta je zadržalo živi razigrani duh.

Pikaso kaže:

Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: artistic

artistic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
26.07.2011
347
1.480
143
Universe
hahahaha Meskalito, nisam tempirao temu, majke mi :D iz prve mi nije bilo jasno zasto tempirao? al sam snimio vrijeme hahahaha i stvarno, ko da jesam :D

btw. dijete koje sam bio bi se divilo covjeku koji sam sad...oduvijek sam htio biti bas takav kakav jesam i to mi je drago, ostvarujem snove, a trudit cu se biti jos bolji :)

drago mi je da ste malo pogledali u sebe, mozda nekome nesto promjeni...nemojte da to dijete kaze da je razocarano ;) i naravno...neka svatko ostane bar komadic dijeteta ;) pozz
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Haha, većina bi bila šatro ponosna na sebe sada ako se gledaju svojim očima dijeteta. Što bi englezi rekli "trick question", što uistinu i jeste. Teška filozofija bez dna, jel odgovorit na tak šta treba dosta napregnit vijuge. Ja sad, možda ovak uduvan, al sam došao do sljedećeg zaključka; Nisam primjetio da je netko razmišljao da uz oči dijeteta ide i stanje uma tog istog dijeteta. Znači da bi znao odgovoriti na to pitanje trebaš uskočiti u svoju kožu, ajd recimo u nekom tinejđerskom razdoblju, 13-14 godina. I onda se trebaš prisjetiti načina na koji si razmišljao u to doba. Po svemu sudeći rijetko je tko bio svetac u to doba. Više manje svi nadobudni klinci željni nekog dokazivanja, a tvrdoglavi i svojeglavi do bola. Ziher je 90% takvih klinaca, odnosno dijece, što u to doba, tako isto i u današnje doba. I onda se sijetite šta ste vi govorili za osobe kao što ste vi sada, otprilike osobe istog profila. I u tom grmu sad leži zec. Evo primjer; Prolazim neki dan kraj stajališta za autobus i grupa klinaca dobi između 10 i 15 godina nabija loptom u staklo od stanice, dođem do njih i lijepo im velim da budu razbili staklo i onda kad budu čekali školski bus po zimi, snijegu i vijavici će kukakti kako im je zima. I sad se tu klinci nešt počnu nasmijavati, cerekati i kreveljiti. Došaptavaju se, kao vidi ovog kretena što nam pametuje tu. I ono ok, to sam i očekivao više manje, al sam išao na ruku ajd od njih 7-8 nek je jedan razuman pa će poslušati, ali štanga. Ma reko ko ih 'ebe i krenem dalje i nakon 50 metara "Šprasssss!" ode staklo. Mislim se eto vam ga na vandali nadobudni. Ne krivim ih jer sam i ja bio tako nadobudan i svojeglav u njihovim godinama. Zaključak bi bio definitivno da svojim očima onog dijeteta moram uzeti u obzir i "pamet" svoju u to doba i onda bi ono što bi to dijete tada reklo za mene ovakvog bi bilo kratko i jasno.... Kreten ! :crazyd:
Samo mi nemojte reći da ste bili fini, pristojni, poslušni i kulturni u to doba i da su vam uzori bili oni koji su vas korili za kojekakve sitne pizdarijice :cool:. Za mene su kao malog bilu uzori tipa "žan klod van dam" ili "čak noris", uvjek sam brijo kao jojj jednog dana ću ja biti kao čak ili žan, haha. Na likove kao što sam ja sad, nisam ni obraćao pažnju tako da i to ide u korist onog što sam već naveo da bi to dijete zvano "Ja" reklo za men sada isto zvanog "Ja".
Eto pa razmislite malo ;).
 

Rope73

Form
Poznanik Foruma
02.06.2015
591
4.662
163
51
Nije No JOke usao u filozofiju nego pokusao dati odg na tvoje pitanje. Kao i ja na pocetku. Slazem se sa No Joke. Sve sami odgovori odraslog djeteta i pogleda sta bi ,po nama SADA, reklo dijete koje smo bili.
Dubioza, ali ok. Ljudi vole po povrsini svojoj da "kopaju" i neka.
Ja sam kopao, iskopao...duuuuuuuboko se izvinio djecaku ondasnjem, i zakopao.
Ne zbog toga sta sam SAD, nego sta sam mu priredio u zivotu a nigdje veze sa "njim".
:)
 

Ana Marija

Aktivan Član
19.07.2015
75
358
53
Fora...

Dijete u meni je sretno i zadovoljno i dan danas živi bolji život nego kada je bilo u tijelu djeteta. :)
I reklo bi BRAVO!

(Bas volim to energično bezobrazno bahato krestavo derište)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: artistic

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.198
258
Na ovo cu odgovoriti cim upoznam ovog covjeka od danas :)

Inace, kada mi sestre i zetovi dodju u goste, ladno ih ostavim da se druze i razglabaju o ozbiljnim, odraslim temama, a ja se uvalim u klajne ekipu, sestrica i sestricina, i smisljamo razne smicalice za grose ekipu.
Klajne ekipa se cijelo vrijeme zanima smijehom i vedrim duhom, dok se grose ekipa, u pauzi izmedju ozbiljnih tema, koje za posledicu imaju sikiraciju, iscudjava mojoj volji i zivcima da ih tolerisem, umjesto da ih istjeram vani (da se malko igraju) da bi grose ekipa mogla nastaviti sa sikiranjem bez ometanja od strane razdragane klajne ekipe.
Pa nisam, bas, toliko puk'o! Ja sam za klajne ekipu i imaju moju punu podrsku za svoje nestasluke.

Ono, kad malo razmislim, mislim da bi reklo - jbt, koliko sam novih smicalica naucio!