@Mirdza daj još malo o toj metodi, i google i ja prvi put čujemo za nju
Nemate dozvolu da vidite linkove.
Prijavite se ili registrujte se.
E pa super,nesto novo da naucimo...https://www.vutra.org/forums/unutrašnje-uzgajanje.23/,ovde otvori temu pa mozes slobodno da se raspises sto bi se reklo,nove stvari su uvek dobrodosle...ne bih da pisem ovde...
I sta mislis Honda sta je tu najbolje uraditi,prvo mora da smanji vlagu i zalivanje to je osnovno,e sad zavisi koliko je ta pljesan otisla duboko u zemlji.Dali bih pilo vodu recimo da se bioza pazljivo razgne i sa svim korenom presadi u novi sustrat.samim time zahvati i sve sto raste u njoj!
Mislim da je to najbolje resenje nego leciti..jer to niko ne zna koliko je duboko otislo i zahvatilo korene samo mozemo da nagadjamo...I sta mislis Honda sta je tu najbolje uraditi,prvo mora da smanji vlagu i zalivanje to je osnovno,e sad zavisi koliko je ta pljesan otisla duboko u zemlji.Dali bih pilo vodu recimo da se bioza pazljivo razgne i sa svim korenom presadi u novi sustrat.
Sastrugat gornji sloj zemlje, pojačat ventilaciju i dignut temperaturuI sta mislis Honda sta je tu najbolje uraditi,prvo mora da smanji vlagu i zalivanje to je osnovno,e sad zavisi koliko je ta pljesan otisla duboko u zemlji.Dali bih pilo vodu recimo da se bioza pazljivo razgne i sa svim korenom presadi u novi sustrat.
Mozda zato i zute a izgleda kao da je zima korijenu a mozda i biljci. A sto kaze iznad lulu mozda je i ogladnila. Jer sto su veci luxi, to jest... sto je jace svjetlo one brze troše hranu i mogu vise pojesti. Digni temparaturu nocnu bar na 19-20 ako mozes.. Jer ni svaka biljka ne reaguje isto na temparature. Cini mi se kao sredina cvjetanja imaju one jos zivota i udebljati se. A ako nastave gubiti listove to je bed.zemlja mi dosta dugo drzi vlagu
Jel ljubičasto/purpule, ili žuto? Meni ono izgleda kao problem s P, bar prema ovom sta vidim na slicidrugari ajd dok cekam mentora da cujem jos koje misljenje. pocelo je da zuti lisce na obe biljke pre 2 nedelje, na jednoj je to stalo a druga izgleda sve gore. temp 17-24C djubrivo biotabs, dodavao im bactrex i orgatrex pre pocetka problem i radio loli. zemlja mi dosta dugo drzi vlagu zalivene su pre 7 dana i jos je vlazna zemlja.
Kad nece da pije i jede, ja radim flash. Deluje kao skolski primer nedostatka P, ali mislim da ne bi pomoglo ni da pojacas P sobzirom da nece da pije. Proveri Ph, i pretpostavljam da flash ne bi skodiozemlja mi dosta dugo drzi vlagu zalivene su pre 7 dana i jos je vlazna zemlja.