Balkonska prijateljica

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
21.08.2012
7
1
0
38
Pozdrav šarena ekipo :)
eto i mene i moje nove prijateljice, jako je zanimljiva, u svakom slučaju borbena mala kujica :D
pa rekoh da malo opišem, možda i koji dobar savjet uberem :)
stara je 2 mjeseca i 1 dan, prvobitno je bila zasijana u neku bezze vezze regularnu zemlju za cvetje, pa je početni razvoj malo štekao, no dok je napravila treći kat presadila sam ju u zemlju Balkonika koja sadrži guano, humusni treset, biljna vlakna, perlit, i N,P,K,Mg i premjestila ju na drugi kraj balkona sa prijepodnevnim suncem kojeg ima cca 8 sati dnevno. Odmah se počela oporavljat i rast u visinu, ničim ju naknadno nisam gnojila, niti stresirala bilo kojom metodom. Zalijevam ju solarnom vodom po potrebi, pošto je sad extremno vruće zalijem ju svaki dan ujutro sa otprilike decilitar vode. Raste uz ružmarin i lavandu pa možda i terpeni pokupe neku novu aromu :D Zanimljivo je da je tek na 9.katu počela razvijat petoprsne listove, sve ispod su 3prsni. Sada je visoka 70 cm, pa mi se čini da je to neka dwarf genetika. što vi mislite? Jel vam liči na neku koju već znate?
evo par slikica


pozdrav svima kol'ko vas ima :respect:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Samotnjak

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Dorodošla na forum...nemoguce je reci koja je genetika...sto se dworfa tice nedostatak svijetlosti je utjecao na to..mada unatoc tome izgleda nešto ceš ubrati...hahaha solarana voda lol....uglavnom ide to tebi pa nastavi kako i do sada...gnjojeje sa plantella cvijet i uživaj lol
 
21.08.2012
7
1
0
38
:icon_smile:
'fala na dobrodošlici, dragi prijatelji foruma
mala je da, nema toliko lišća al zato će bit koji gram cvijeta za ubrat :) odokativno šta mislite koliko?
donje pistile na vrhovima su već počele dobivat crvenkasto-smeđu boju.
da, može bit da je ostala niska zbog stresa što sam ju premjestila i promijenila joj zemlju.tko će ga znat, znam jedino da je sjema od nekog opakog tvorca. sijala sam i ove godine neke patuljke pa mi niti jedan nije iznikao, loše sjeme bješe, i još si mislim jaaao sad kad mi ova izraste metar i po na balkonu morat ću imat akcije sa kamufliranjem, al eto na svu sreću nije :) što se tiče bolesti i kukaca, ništa osim jednog munjenog pauka koji plete mreže svaki dan pa mu ja to sve s*****, a i prije je napravio mrežasto gnjezdo na naličju jednog lista pa mi se taj list počeo frkati al sam mu i to uništila. dosadan je. solarna voda, što da ne :D pijemo ju svi, i obitelj i biljke i mačak :) pokušavam da mi bude što prirodnija, zato ju nisam ni stresirala ni gnojila ničim. pa se malo dvoumim da'l da ju sad gnojim ili ne..uglavnom, proučit ću malo to gnojivo, razmislit pa vidjet da ili ne :eek:vca
bitno da se radujemo međusobno svakim danom heheh :cvetak
 
15.04.2012
26
16
3
110
Svi......dobrodosli,.......... evo, i friskog kupusa za salate!!!!!!


A ti........Orijentalna Kosaro........"nafataj" malo zenske "piladi" u tu kosaru........posto je ovdje puno "muskih cvijetova".......i.......sjemenke su dobre!!!!!!!
 
21.08.2012
7
1
0
38
uuuuuuuuuuu la laaa :) drago mi je što ti se snovi ostvaruju, i što su k tome bioraznoliki. ko' što je car Karlo Veliki rekao i zapovjedio svi trebaju u svojim vrtovima imati Cannabis :costumed-smiley-027 da bar takav zakon još vrijedi, kako bi nam svima lijepo bilo :family1:
a u mojoj košari, svega bi da se našlo da upotpuni atmosferalije tvog divnog vrta :icon_wink:

tejkate ker & hevajte najs tajm

a i kiša nam je pala wuhuuuu