Big Brother 2015

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Pink Box

Aktivan Član
23.08.2014
157
1.045
143
imas pravo kad malo razmislim.. ona ce da kaze svoja sudbina i tezak zivot.
...plakala je iz srca, vidjela sam ja to, al mi je smjesna ta grobnica hahaha. nisam nikad zvala i glasala na big brotheru, al kad mi rada tak nest isprica, dode mi da im pomognem pozivom da dode do grobnice. :)
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.998
34.391
2.598
Romi su inace osjetljivi na grobnice.Ako nije kao kapela nije dobra haha
Ali istina je da vole graditi bogate grobnice .To je kao nekakav statusni simbol kod njih.
 

lud

31.01.2015
183
106
43
venlo ludace xa xa xa xa xa.... pa jel ti znas koji su ovi elementi,to su ti braco pepi i cupi...nisu lepe al su zato glupi muskarcine pepi i cupi...xa xa xa xa xa xa jedan lud drugi nije normalan xa xa xa xa ovim dat dim 2 ,ko bili bi kraljevi musketari....xa xa xa xa xa:lol::lol::plac::plac:
 

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.762
258
9
Kako je meni ova tema promakla :whato::
...dajte neke negativne za kaznu :)
Inače pratim bb i fora mi je ove godine.
Malo je osvježeno i sa Vasićima i stvarno su super....nego jel oni znaju da su im sinovi gey :zvezda:: hehehe
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.198
258
Jbt, stvarno nisam mislio da ce se ovakva tema otvoriti na forumu. Je l bila tema i za BB 2014?

Svaka cast svima koji prate, ali iz licne perspektive posmatrajuci, nikada mi ne bi palo napamet da gledam nesto poput BB. Nisam sklon voajerstvu, tipa, da trosim vrijeme gledajuci sta drugi rade.
U toku sam sa konkretnijim desavanjima; ekonomija, kultura, umjetnost, nauka, sport.., a u vezi BB samo ono sto procitam iz novinskih naslova i ono sto cujem u drustvu, ako naletim na nekog ko prati, pa pocne prepricavati dogadjaje.
Ko ce ga znati. Mozda je sasvim OK naci sat-dva vremena dnevno, pa se opustiti od ovog sto me trenutno zaokuplja.
U zadnje vrijeme ne mogu mozak obuzdati. Milion ideja koje bi valjalo realizovati, ali fali vremena :)
Nadam se da cu u nadolazecem zahladjenju imati vise vremena koje cu provoditi u opustenijoj atmosferi, ali ne uz BB, vec bi to mogao biti ovaj forum. Da se malo vise druzimo, diskutujemo i filozofiramo.

Postujem vas ukus i zelim vam ugodne trenutke uz BB i neku dobru smijalicu da pojaca ugodjaj :):banana_rasta:
 
29.07.2015
49
44
18
Anchorage
Ahahahaha, ovaj lik je trebao tamo da bude. Ja osobno nikad nisam gledao takve šou-ove. Grozio sam se od njih.

Ali sad mi baš paše mozak na pašu i gledaj gluposti.

Šta ga je Rada izgatala velikom Bratu. Hvala veliki brate, sve najbolje veliki brate, sve oče da bude dobro. hahahhahahahahahaha. Umirem od smijeha. Meni je zabavno.

Vasići pričaju bez padeža. :) Komedija.
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.998
34.391
2.598
To je razbibriga jbt.Opet radimo filozofiju od gluposti !! Ko hebe politiku i ekonomiju PR jbt sta ti je poludit ces od toga.
Pa i ja sam u nekom sportu..solidno zaradjujem,skolujem kcer,volim svoju zenu ...imam tri hobija vec 15-ak godina.Bavim se tetoviranjem imam i tu nekakve planove .Moderiram na Vutri i jbt pazi gledam bb koji sam ja voajer u pm nisam to ni znao.
Stvarno znas ponekad brljaviti majke mi ;)
Tema je na pravom mijestu i nevidim razlog da bi ju bacili na yard...da sada nepisem o slicnim temama koje nemaju veze sa vutrom kao ni ova pa nisu na groblju.
Shvatimo ovu temu kao zahebanciju i budimo malo obazriviji kada dajemo komentare..bez vrijedjanja ,podcjenjivanja i sl.jer cu poceti davati nekakve kaznene bodove zbog toga.
 
Poslednja izmena:

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.597
2.598
Sinoć sam se jedva održavao da ne zaspem(malo pogledam pa zaspem,pa opet malo pogledam ... i onda sam zaspao totalno),tako da neznam šta se dešavalo.
No zapamtio sam jednu scenu tužnu :(
Kad je ,(hebemu,nikako da zapamtim ime) ... uglavnom,kad je duvač jadan ušao i sjeo na onu fotelju kod BB i počeo nešto da izbacuje 'iz sebe',pa izusti ; kako mi fali buksna :(

Jel' se može ikako dečku dobaciti kakav hedić preko zida :)
Gdje se to uopće održava ?
Nisam upratio.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: opa cupa

Pink Box

Aktivan Član
23.08.2014
157
1.045
143
"Čuo sam da oni misle da su najkulturniji od našu porodicu jer imaju nemački mentalitet, ali to nije tačno. I naše sestre Slađa, Tanja i Jovanka znaju za manire i lepo se ponašaju, kao i ja”, zaključio je Mile. :lol:

ja sam se odmah pitala na najavi, kad su se vasici predstavljali di su druga deca. i pomislila sam da bi se mogli uvrijedit na to da su oni neobrazovani, i evo ga. srce nije kamen.

@VenloNL mislim da su rekli Beograd, Košutnjak. kako si ti empatican prema Luci :) nek se malo strpi, igra za pare, ako osvoji 100k eurica, zapalit ce joint velicine kamiona......Kolege iz BG-a bi mogli poblize da nam donesu neke informacije sa lica dogadaja.. npr da odu malo do kuce, okinu par fotki da vidimo kako izgleda iz vana itd, bas ono pravo voajerski, :D :D .....usput eto neka ubace luci pljugu :D