Bob-ow grow

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
66
28
44
Ne razumem $ sta je prozirno ?

p.s. ne znam da li je od WC ili je to takva vrsta ili je prerano skinuta, ali ja bih samo nesto radio na njoj i to sve radim od volje sa blagim osmjehom na licu. Znaci nista mi nije tesko raditi, popravljati, ALI ne mogu stati, opustiti se i malo uzivati :)
 

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
66
28
44
Da zaključim ovaj dnevnik i podelim neke informacije sa Vama :)

Na žalost za ceo kraj samo ova jedna fotka, mobitelom :(


Pod naletima :sun2:udara, morao sam ranije da privedem ceo grow ranije barem mesec dana.
Imao sam 6 raznih domaćica i sative i indice, a svaka je imala svoju narav. 4 sam bio redovno sušio i to je trajalo do 2 dana, a ostatak sam WC, koje je trajalo 5+1 dan. Iz prve ture sam dobio jednu "kao" jaku, drugu onako opuštajuće smejuće, treća je neki smor ALI PRETEŠKI SMOR nisam nizašta, a poslednja, mala vragolica, sexy ljutka, ukratko, posle nje samo :bananabang:, također sve one su poprilično "smrdele" dok su se :rasta1:, za razliku od ostale dve. Tu je također interesantna priča, jedna mi daje blagu finu :b_woot::bananallama:, koncentraciju, dok druga ( na slici ) me tako opusti i ispuni pluća životom, kao posle sex-a.
Što se tiče skladištenja, bile su u staklenkama sa celofanom i poklopcem, nijedna nije imala onaj lepi miris u staklenci :hippy:
Ako bi trebalo da ih ocenim po slobodnoj proceni THC-a, ako je ono na ulici 10%, kod mene je cca 3-5% što mi i mnogo više odgovara, jer barem po meni slabije utiče na celodnevne :prof10:. Jesam padao u iskušenja po nekoliko dana, ali posle se smoriš, pa prija i nekoliko dana na svežem zraku i ne :joint2:. Dobra strana svega je što sam malo očistio kako um tako i telo.
:drink:više ne vidim kao pretnju u svom životu nego kao neki nepotreban užitak. Čak se u poslednje 2 nedelje borim i duvan da ostavim, ali .....:chef2:

Ceo :watchplant:je bio interesantan, prepun nekih spletki i problema, ali generalno ja sam prezadovoljan učinkom, koliko sam im dao toliko sam i dobio :)
Ovo iskustvo od prethodnih skoro godinu dana je bilo lepo, naučno i interesantno kako duhovno tako i umno :)

Hvala svima na forumu za lajkove, podršku i nemojte mi nešto zameriti :thankyou:

p.s. ostaje mi još da napravim kolačiće :popcorn:
p.s.s. i da, rekao sam supruzi za moj hobi i objasnio da se radi o leku. :vomitwar:Komentar je " pa ti ćeš još u venu da se bodeš !!! " :family1::thewave::samoja" pogledaćeš moje dnevnike na forumu "
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.