Vutra Društvo

Dobrodošli na skladno multietnički jedan jedini Vutra Forum! Učlanite se da pristupite i drugim djelovima foruma te da vršite PRETRAGU novih tema.

Učlani se
     
 1. Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko forum plejera ili preko web plejera. Slušamo se!

Cannabis - vrste

Diskusija u 'Obrazovanje' započeta od GreenMan, 12.11.2005.

 1. GreenMan

  GreenMan Grizem beton,zvacem armaturu
  Poznanik Foruma

  Učlanjen(a):
  24.10.2004
  Poruka:
  1.830
  Sviđa im se:
  102
  Trofej poeni:
  88
  Ratings:
  +118 / 0 / -0
  - Cannabis Sativa je visoka i tanka biljka,obicno izmedju 200 do 400 cm visine.Lisce je uglavnom svetlo zeleno,posto ima manje hlorofila nego Indica.Zbog toga raste i cveta duze nego Indica i potrebno joj je vise svetla.Sativa raste veoma brzo,period cvetanja moze da traje od 10 do 16 nedelja.Urod je uglavnom manji nego kod Indica,ali je vrlo jak.Vrhovi su dugacki i tanki.Miris Sative je sladak i kako se kaze “fruity”(sto bi znacilo nalik vocu).Dim je prilicno blag.Poreklo Sative su Kolumbija,Meksiko,Tajland i jugoistocna Azija.Sativa ima vise THC-a nego CBD-a sto prouzrokuje mozdani,energetski “rad”,koji moze da stimulise aktivnost mozga i da izazove halucinacije.

  - Cannabis Indica je niska i gusta biljka,visine izmedju 80 do 180 cm visine.Lisce je uglavnom tamno zeleno,ponekad sa ljubicastim krajevima.Potrebno joj je manje vremena i manje svetla za rast i sazrevanje nego kod Sativa.Kad pocne da cveta potrebno je 6 do 8 nedlja da sazri.Vrhovi su gusti i zbijeni,izuzetno jakog “lepljivog” ili “skunky”mirisa.Urod je veci nego kod Sativa.Dim Indica je najcesce gust,ostar i cesto izaziva kasalj kada se udahne.Indica je tradicionalni izvor hashisha,a poreklo vuce iz Maroka,Afganistana,Indije,Tibeta.Indica uglavnom ima vise CBD-a nego THC-a,tako da je “rad” vise “telesnog” tipa,tezi i jaci nego kod Sativa.”Rad” je opustajuci,tzv.”stoney high”.Zbog svojih svojstava moze se upotrebiti u razne medicinske svrhe.

  - Cannabis Ruderalis je treca vrsta koja poreklo vuce iz Rusije,Poljske i ostalih istocno-evropskih i srednje-azijskih zemalja sa hladnijom klimom.Jos uvek postoje neslaganja oko toga da li je Ruderalis uopste odvojena vrsta.Cannabis je klasifikovan u tri vrste na osnovu razvitka i oblika mahuna semenke i na osnovu perioda rasta i cvetanja.Ruderalis raste u hladnim predelima,sazreva brzo a ima pokazatelja da mogu biti nezavisne od fotoperioda(odnos trajanja dana i noci).Neke osobine Ruderalisa su velike semenke,niska korovasta biljka visine od 120-180 cm,a nivo THC-a je nizi nego kod Sativa i Indica.

  Ovo su tri osnovne vrste iz kojih su se do danasnjih dana razvile mnoge nama poznate sorte,dugogodisnjom selekcijom i ukrstanjem.Cilj selekcije i ukrstanja je dobijanje biljke koja odgovara nasim potrebama,tj. dobijanje zeljenih karakteristika.Tako sad imamo biljke koje su predvidjene za indoor,za outdoor,mozemo da biramo nivo THC-a,miris,ukus,itd.

  Vrste kanabisa/bolesti koje lijece

  Outdoor sorte marihuane (vanjski uzgoj)

  Indoor vrste marihuane (unutrasnji uzgoj)

  Jack Sparrow - Izbor sorti za uzgoj
   
  #1
  • Sviđa mi se Sviđa mi se x 2
  • Informativno Informativno x 1
 2. imported_cannebosanac

  imported_cannebosanac Aktivan Član

  Učlanjen(a):
  13.10.2006
  Poruka:
  58
  Sviđa im se:
  1
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +1 / 0 / -0
  Proèitao sam toliko razlièitih tvrdnji o tome koja je sativa koja je indica koja ruderalis da me boli glava od toga , stvarno nigdje nisam naišao na to da sativa cvjeta od 10 do 16 nedjelja ,ali ne kažem da nema i takvih ali to su sve samo naklapanja ova je ovo ova je ono neki èak kažu recimo Gisela Schreiber u `The Hemp handbook` da sative daju najmanje THC i da su uglavnom pogodne samo za proizvodnju vlakana i ne bi spadale u medical grade weed .A postoji toliko dobrih sativa ,recimo Durban Poison 7.5 % THC ,Isis 15 THC(postoji samo u feminiziranoj verziji )Delta 9 isto sigurno jaka jer kod njih i ne prodaju stvari ispod 5% THC-a
  A postoje i sative u italiji koje uzgajaju za potrebu industije i rastu i do , mislit æete da serem na usta ,ali do 10 m prijatelju moj .Teoretski mogla bi se uzgojiti biljka visoka i 15 m indoor,samo ako bi bilo dovoljno prostora i jedan mali bazen za korijenje,pod dovoljnim brojem lampi upaljenih na 18h/6h biljka bi rasla u vis sve dok ne staviš lame na 12/12 iz toga narasla bi još malo i procvjetala.Znam za lika u Australiji uzgaja tako biljke,ustvari grmolika èudovišta od po 5-6 metara(ima èo`ek prostoriju).Poèeo je sa normalnom biljkom jedno cvjetanje pa onda opet u veg fazu ,i sve tako dok nije dobio èudovište. Tko ne vjeruje za ovo u Italiji neka proèita grow guide od Mel Franka & Ed Rosenthal . Ta knjiga u stvari i nije samo grow guide nego ima svega od istorije,ganjokemije(THC,CBD,CBN,THCV,CBG,CBR...),do pušenja .
  A za ovog u Australiji možeš samo vjerovat ako hoæeš .
  Ne samo da ima pokazatelja za ruderalis ne ovisi photo periodu je to tako i tako i piše u svim ozbilnijim knjigama .Èak rade i hibride ruderalisa i skunka(koji je sam po sebi hibrid sative i indice), koji onda cvjetaju ranije(puno prije nego se dan skrati na samo 12-13 h ,a rastu veliki i grmoliki do 2-3 metra .
   
  #2
 3. unknower

  unknower buntovnik bez razloga ;)

  Učlanjen(a):
  17.06.2006
  Poruka:
  895
  Sviđa im se:
  59
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +72 / 0 / -0
  Pa veruj mi da Sative ne cvetaju ispod 9-10 nedelja (tjedana),ovo zna jer sam ljubitelj Sativa.
  Iz ovoga mogu da ti tvrdim da Sative imaju od svih vrsta najvise THC-a.
  Sledece sto bi mogao i sam da zakljucis je da iz toga izlazi da Indica ima najvise THC-CBD-CBN,sto opet znaci da je Indica idealna biljka,zar ne?
  Naravno to nije tacno jer koji je onda razlog unistavati tako dobru biljku ukrstanjem sa Sativom, ako si primetio, sto ce ti gore navedeno potvrditi, razlika u THC kao i vremenski period cvetanja zavisi od sorte do sorte odnosno od procenta Sative u nekoj sorti.
  Tvrdim iz iskustva, ako budes uzeo sortu sa velikim procentom nekakve severno americkei ili istocnjacke Sative (65% ili vise) period cvetanja nece biti manji od 9-10 nedelja (tjedana).
  Isto tako ces primetiti veliki procenat THC-a kod navedenog primera.
  Za poredjenje nadji nekakvu juzno azijsku Indicu koja ima srazmerno obrnuti procenat Indica-Sativa pa uporedi vremenski period cvetanja i procenat THC-a.
   
  #3
  • Sviđa mi se Sviđa mi se x 1
  • Informativno Informativno x 1
 4. imported_cannebosanac

  imported_cannebosanac Aktivan Član

  Učlanjen(a):
  13.10.2006
  Poruka:
  58
  Sviđa im se:
  1
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +1 / 0 / -0
  Znam to i ja nemam što da ti vjerujem na veæini pakovanja sjemenki Sativa piše 8-9 i ne kažem da je nemoguæe da cvjetaju i do 16 samo sa rekao da to nigdje još nisam èuo ni vidio ni na stranim forumima a bio sam na dosta njih.I ne bih želio da se prepirem oko toga šta je taèno šta ne. Sto nauènika sto prièa jebiga. Ali znam isto što se tièe ovih medical usera da ovisno za koju bolest ih koriste uzimaju stvari s razlièitim omjerima THC-a i CBD-a neki puštaju travu namjerno malo duže da cvjeta dok trichome ne postanu mutnije neki skidaju dok su skoro prozirne sve ovisno za što je koriste ili kakav feeling žele .
   
  #4
  • Sviđa mi se Sviđa mi se x 1
 5. unknower

  unknower buntovnik bez razloga ;)

  Učlanjen(a):
  17.06.2006
  Poruka:
  895
  Sviđa im se:
  59
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +72 / 0 / -0
  Stvarno ne volim ovo da radim


  Koliko li je onda period cvetanja sa procentom 10%-90%
   
  #5
 6. Tripco

  Tripco Aktivan Član

  Učlanjen(a):
  23.11.2005
  Poruka:
  315
  Sviđa im se:
  61
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +67 / 0 / -0
  Èiste landrace sative cvetaju po 16 nedelja èak i do 18-19. Lowland Thai npr., pa vijetnamski Dalat, neke brazilske sative, Kerala iz južne Indije.
   
  #6
 7. thc-dj

  Učlanjen(a):
  24.10.2005
  Poruka:
  13
  Sviđa im se:
  0
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +0 / 0 / -0
  ja sam imao rudealis vrstu i još par indika i mogu potvrditi da cvijeta puno ranije .....koga zanima više o tome neka pošalje sms.
   
  #7
 8. Narquila

  Narquila Aktivan Član

  Učlanjen(a):
  02.02.2007
  Poruka:
  228
  Sviđa im se:
  8
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +8 / 0 / -0
  #8
 9. Splitsko dite

  Splitsko dite Aktivan Član

  Učlanjen(a):
  25.01.2007
  Poruka:
  179
  Sviđa im se:
  3
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +3 / 0 / -0
  od moje dvije biljke mislim da jedna ima izuzetno velik postotak sativa gena...negdje oko 70-80%
  i mogu reći da sporo cvijeta...sigurno ću proć 10 nedjelja s njom...

  možete pratit u dnevniku...
  :sun2:
   
  #9
 10. Makaveli OS Jug 2

  Makaveli OS Jug 2 Aktivan Član

  Učlanjen(a):
  29.06.2007
  Poruka:
  149
  Sviđa im se:
  12
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +12 / 0 / -0
  koja bi bila otprilike najbolja sorta za sadit ako nemam bas sve za profy growing ali imam dovoljno da mogu pruziti biljci dosta dobre uvjete, znaci da imam odgovarajucu ventilaciju, imam par vrsti lampa(HPS,MH i neonke sa bijelom svijetloscu...imam jos par al nista vrijedno spomena...)znam da nemogu odmah ici na npr. white widow, ali jel moze netko preporucit neku sortu koja ne zahtjeva bas profy growing uvijete ???
  hvala
   
  #10
 11. brend

  brend Power of Marihuana

  Učlanjen(a):
  04.06.2005
  Poruka:
  324
  Sviđa im se:
  22
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +22 / 1 / -0
  A
  A-K (BC Seed Co.) Afghani #1 X Hindu Kush
  Acapulco Gold (Dr. Greenthumb) Landraces; Mexico, Acapulco
  Afghan Delight (Soma) Afghani Skunk X Afghani Hawaiian
  Afghani Orange (Capricorn) California Orange X Afghani
  Afghani Special (KC Brains) Afghani X Double Afghani
  Afghani Wonder (Blue Hemp) Afghani X Pakistani
  Afghanica (Flying Dutchmen) Afghani #1 X Original Skunk
  AK-47 (Serious) Colombian X Mexican X Thai X Afghani
  All Green (Celebrity) Hindu Kush X Haze
  Alp King (Valchanvre) Afghani X Skunk
  Alpha 13 (Dr Chronic)
  Amarelo (Brazilian Seed) Landraces; Brazilian Sativa
  Amazonia (White Widow Web) White Widow X Green Thai
  Ambrosia (Jordan of the Island) God Bud X Burmese
  Americano (Entreprise) Skunk X Northern Light
  Amethyst Bud (Soma) Lavender Bud X Afghani Hawaiian
  Amnesia 99 (JLP) Soma Amnesia Haze X Cinderella 99
  Amnesia Haze (Soma) Afghani Hawaiian X SouthEast Asia
  AMS (Greenhouse) Swiss Sativa X Swiss Indica
  Amstel Gold = Passion #1 (Dutch Passion)
  Amsterdam Bubblegum (THC Seeds) Afghani X Blueberry
  Apocalypse = Blue Kiev x Apollo 11
  Apollo 11 (Brothers Grimm) Genius X Cinderella 99
  Apollo 13 (Brothers Grimm) Genius X Princess 88
  Apollo GF4 (Canadian Seed Co.) Apollo 11 X Genius
  Apollo Mist (Reservoir) Apollo 11 G4 X 1998 Pre-sensi Kali Mist Mother
  Apollo Orange (Spice Brothers) California Orange X Apollo 11 Genius pheno
  Apollo Thunder (Spice Brothers) Apollo 11 X Matanuska Thunderfuck
  Apollo’s Trip (Reservoir) Apollo 11 X Apollo 13
  Apple Pie (Reeferman) Acapulco Gold X Highland Nepalese
  Arjan’s Haze #2 (Green House) Neville’s Haze X Super Silver Haze X Laosian
  Arjan's Strawberry Haze (Greenhouse) Swiss Sativa X [Northern Light #5 X Haze]
  Asia Girl (Reeferman) [Thai X Nepalese] X Northern Lights #5
  Astroboy (Subcool) Apollo13 X Ortega X Cinderella 99
  Aurora (Chimera) Blue Domino X Northern Light
  Aurora B (Flying Dutchmen) Northern Lights X Skunk #1
  Aurora Indica (nirvana) Afghani X Northern Lights
  Australian Blue (Homegrown Fantaseeds) Duck X Blue Haze
  Avalon (Next Generation) Afghani X Blueberry

  B
  B-52 (nirvana) Big Bud X Skunk
  B- 52 Bomber (Almighty) White Widow X Lionheart
  Bahia Black Head (KC Brains) Thai X Brazil X KC 606
  Baked Alaska (Juan Moore) Peak 19 X Tangerine
  Baldy (BC Seed Co.) Big Bud X Northern Light #5
  Bangi “aka Congo” (A.C.E.) [Congolese x Congolese] X [Chitral X Chitral X Chitral]
  Basic #5 (SSSC) a Northern Light
  Basic Diesel (Reservoir) SSSC M-39 X Sour Diesel
  BC Albino Rhino (BC Bud Depot) Also known as White Rhino
  BC Big Bang (Next Generation) BC Big Bud X Dynamite
  BC Biker Bud (THC Seeds) Afghani X Northern Light X White Widow
  BC Blue #1 (THC Seeds) Blueberry X Blueberry X BC Biker Bud
  BC God Bud (BC Bud Depot) God X Hawaiian X Purple Indica
  BC Purple Star (BC Bud Depot) Purple Star X BC Purple Indica
  BC Sweet God (BC Bud Depot) BC God Bud X BC Sweet Tooth
  BC Sweet Tooth (BC Bud Depot) An advancement of Sweet Tooth #3
  BC Timewarp Chemo (Woodhorse) Timewarp X Citrus X BC Chemo
  Beatrix Choice (SSSC) [Afghani x South African] X Acapulco Gold
  Beauty and the Beast (BCGA) Chemo X Cinderella 99
  Bella Ciao (Tiki) Northern Lights X ??
  Belizean Sativa (Reeferman) Landraces, Belize
  Belladonna (Paradise) Superskunk X F1 Hybrid (?)
  Belizean Sativa (Reeferman) Landraces; Belize
  Betazoid (Entreprise) Grapefruit X Northern Light X African Sativa
  Berry Blaster (Motarebel) Blueberry Afghani X Cherry Bomb II
  Berry Bolt (Motarebel) G-Bolt X Bubbleberry
  Berry Bud (Motarebel) Afghani X Firecracker
  Berry Kush (Motarebel) Bubbleberry X [Bubba Kush X Yumbolt]
  Biddy Early (Magus) Early Skunk F2 X Warlock
  Big Bang (Greenhouse) Skunk X Northern Light X El Nino
  Big Blue (BC Seed Co.) Northern Light #5 X Blueberry
  Big Bud (SSSC) [Big Bud cutting X Northern Lights #1] X Big Bud cutting
  Big Bud (nirvana) Afghani X Skunk #1
  Big Buddha Blue Cheese (Big Buddha) Big Buddha Cheese X Blueberry
  Big Buddha Cheese (Big Buddha) (Afghani X Cheese) X Original UK Cheese
  Big Funk (Legends) [Skunk X Big Bud] X ??
  Big Gun (Capricorn) AK-47 X Matanuska Tundra
  Big Mac (Federation) BC Big Bud X Mikado
  Big Thunder (Reeferman) a Humbolt strain X Kodiak Gold
  Big Treat (Breeder Steve) Dutch Treat X Big Skunk
  Bitchin Blue (Motarebel) BlueMoonshine X Killa Queen
  Black Bubble = Black Domina x Bubblegum x ???
  Black Cherry (Subcool) Cherry DannyBoy X Black Russian
  Black Cherry (Subcool) ?? [Airborne G-13 X Cinderella 99 X Ortega] X [Cinderella 99 X Blackberry X Cherry

  AK47] ??
  Black Domina (sensi) Ortega X ??
  Black Gold (Dman) Columbian Gold X [G13 x Black Widow]
  Black Goo = Blue Bubble Juice [male] x Black Bubble
  Black Ice (Motarebel) Black Domina X Ice
  Black Kat (Motarebel) [G13 X Black Widow] X FireCracker
  Black Mamba (Blue Grass) Black Domina X Blue Bubblejuice
  Black Russian = Cherry Ak47 x SomAblaze Blackberry
  Black Spice (Dman) Silver Spice X G13 X Black Widow
  Black Widow (Mr. Nice) Brazilian Sativa X South Indian Hybrid
  Blockhead = SWT#3 x ???
  Blonde Widow (Motarebel) Strawberry Blonde X Aloha 98 White Widow
  Blue Alaskan fem. (Reeferman) Matanuska Thunderfuck X Blueberry Sativa
  Blue Apollo (Joey Weed) Blueberry X Apollo 11
  Blue Bubblejuice (Blue Grass) Bubblejuice X Blueberry
  Blue Candy (Mr. Blue) Blue Skunk X Cotton Candy
  Blue Cheese (Bid Buddha) Orig. UK Cheese X Blueberry
  Blue Crystal (World Wide Seeds) White Heaven X Blueberry
  Blue Dynamite (Next Generation) ??Blueberry X Dynamite??
  Blue God (Jordan of the Island) Blueberry X Godbud
  Blue Goo (Blue Grass) Blue BubbleJuice X Double G
  Blue Grape #1 (Electric Seed) Grapefruit X Blueberry
  Blue Haze (Homegrown Fantaseeds) Haze X Blueberry
  Blue Hen (Blue Grass) Blueberry X Super Silver Haze
  Blue Hun (Blue Grass) Blue Hen X Blue Russian
  Blue Jack (Reeferman) Blueberry X Jack Herer X Northern Lights #5
  Blue Jamaican (Blue Grass) Marley’s Collie X Blue Russian
  Blue Kiev (Blue Grass) Blue Russian X AK-47
  Blue Kronic (Motarebel) [BlueMoonshine X Killa Queen] X Black Kat
  Blue Moon Rocks (BOG) Blue Moon X BogBubble
  Blue Mystic (nirvana) Blueberry X Skunk
  Blue Nepalese (Reeferman) Nepalese Sativa X Blueberry Sativa
  Blue Pearl (Homegrown Fantaseeds) Silver Pearl X Blue Haze
  Blue Rocket (Blue Grass) Blue Rocker X Blue Bubblejuice
  Blue Russian (Blue Grass) Blue Hen X Juicy Russian
  Blue Satellite = Blueberry Sativa x Swt#2 male
  Blue Skunk X (Mr. Blue) Blueberry X Skunk
  Blue Thunder (Sagarmatha) Blueberry X Matanuska Tundra
  Blue Thunder (Reeferman) Blueberry Sativa X Kodiak Lavender
  Blue Thunder 13 = Blue Hen {female} x MrNice G13HP {male}
  Blue Velvet = Purple Thai[Oaxaca Gold x Chocolate Thai] x Afghani male
  Blue Widow (NCGA) Blueberry X Aloha White Widow
  Blueberry (DJ Short) [Oaxacan Gold X Chocolate Thai] X Highland Thai X Afghani
  Blueberry Blast (Reeferman) Northern Lights #5 X Blueberry Indica
  Blueberry Haze (DNA) Dj Short Blueberry X Secret Haze
  Blueberry Magic (Reeferman) Magic Carpet Ride X Blueberry Sativa
  Blueberry NL (Dr. Atomic) Blueberry X Northern Lights
  Blueberry Punch (Next Generation) Blueberry X Romulan
  Bluebottle (?Xbx?) (SuperSkunk X BubbleGum Indica) X Blueberry Sativa
  Bluez Cluez (Juan Moore) Blue Widow X Tangerine
  Bogglegum (BOG) Northern Lights #5 X Bubblegum
  BOG Lifesaver = [Jacks cleaner x DJ Short's Blueberry] x Bogbubble x Bogbubble
  BOG BogBubble = WL Bubblegum X WL Bubblegum
  BOG L.S.D = [(WL Bubblegum X WL Bubblegum) X Subcools JCB] X NYCD
  BOG BoggleGum = [whitelabel BG x BC Seed Co NL#5] x BG x BG x BG
  BOG Grape Punch = [(WL Bubblegum X WL Bubblegum) X NL5] X [(WL Bubblegum X WL Bubblegum) X

  Subcools JCB]
  BOG Sour Bubble = [WL Bubblegum X WL Bubblegum] X [WL Bubblegum X WL Bubblegum]
  BOG Sweet Cindy99 = SWT#3 X C99 f2
  BOG Blue Moon Rocks = (WL Bubblegum X WL Bubblegum) X BlueMoon [not bluemoonshine]
  Bomber’s Widow (Motarebel) [G-13 X Black Widow] X Cherry Bomb II
  Bottle Rocket (Reservoir) Killer Queen X DTC 99
  Brains Choice (KC Brains) Jamaica Lambsbread 94 X ?Leda Uno 96? X White Widow
  Brains Damage (KC Brains) Mexico, Acapulco X [Hawaii 93 X Mango 2001 X KC 36 606]
  Brains Escape (KC Brains) Edelwuiss X [Brazil, Salvador X KC 606]
  Brainwreck (HighGrade) Trainwreck X White Widow
  Brazil KC (KC Brains) Mango Vermelho, Paranaiba X K.C. 606
  Brazilian Gold (Brazilian Seed) Landraces; Brazil
  Brazilian Haze (Brazilian Seed Company) Haze X Brazilian Khola
  Brazilian Lemon (Brazilian Seed Company) Mango Rosa X “a Secret Strain”
  Brazilian Skunk (Brazilian Seed Company) Original Green X Early Chemo
  Bronze Whaler (MJOZ) Bronze Whaler X Skunk #1
  Bubba Kush
  Bubbleberry (Dman) Blueberry X Bubblegum
  Bubbleberry (Sagarmatha) Bubblegum X Blueberry
  Bubblefunk (BC Seed Co.) Bubbleberry X Northern Light #5
  Bubblejuice (Blue Grass) Juicy Fruit X Bubblegum
  Bud Bunnie (White Widow Web) White Widow X Super Skunk
  Buddha (Dutch Passion) [Oasis X Shiva X Haze] X [Oasis X Shiva X Skunk]
  Buddha’s Sister (Soma) Reclining Buddha X Afghani Hawaiian
  Burmaberry (Reeferman) Shishkaberry #3 X Burmese
  Burmese Pure (Reeferman) Landraces; Highland Burma
  BushDoctor (??) Airborne G13 X [Malawi X Jamaican]
  Bushmans (Herbaria) South African Sativa, Ciskei
  Butterscotch Hawaiian (Reeferman) a Hawaiian X Butterscotch Afghan
   
  #11
 12. brend

  brend Power of Marihuana

  Učlanjen(a):
  04.06.2005
  Poruka:
  324
  Sviđa im se:
  22
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +22 / 1 / -0
  C
  C-Plus (Chimera & DJ Short) California Orange X Dj’s Blueberry
  C4 (Chimera) Frost Bite X Shishkaberry
  Cali Miss (BC Seed Co.) Haze X Five-O
  California Grapefruit (DNA) [Northern Light #1 X Californian Skunk #1 90s] X Californian Afghani 80s
  California Orange = Thai x [Afghani x Acapulco Gold]
  California Special (KC Brains) American California X Skunk
  Calizhar (Chimera) Cali-O X Shiskaberry
  Calvin (BlueHemp) California Orange X Landraces, Lebanese X Swiss Sativa
  Calyxxx (Almighty) Grapefruit X Friesland X a old school humbolt
  Canadian Classic (Reeferman) Grapefruit X Burmese
  Candy Cane Brain (Shadow Seed) Silver Shadow X Grapefruit
  Canela (A.C.E) Indian Malana X Jamaican Blue Mountain 1984
  Canna Sutra (Delta 9) Reclining Buddha X sensi Star
  Cannalope Haze (DNA) Haze X Landraces; Mexico, Michoacan
  Capricho (Canna Biogen) Manali X Colombian
  Caribe (Canna Biogen) Jamaica X [Jamaica X [Northern Light #5 X Haze]]
  Celestial Temple Sativa (Federation) Landraces; Ecuador, Andes Mountains
  Champagne (Reeferman) [Hashplant X Hindu Kush] X Burmese
  Cheese (Big Buddha’s) Orig. UK Cheese X Afghani
  Chemo Grizzly (Kootenay Mountain) 2 differents Chemo
  Chemota Dragon (Motarebel) UBC Chemo X Killa Queen
  Cherry Berry (Reeferman) Cherry Bomb X Blueberry Indica
  Cherry Bomb (Almighty) Lionheart X Sage
  Cherry Bomb #2 (Prairiefire) M-80 Cherry Bomb from Northern California X Cherry Bomb from Southern

  Kentucky
  Cherry Melon = Cherry Ak47 x Jack Candy
  Cherry Thai (Reeferman) Cherry Bomb X Oregon Purple Thai
  Chewing (BlueHemp) Double Gum X Swiss Sativa
  Chilla (BlueHemp) Kush X Nepali
  China White (Reeferman) Chinese Indica X Nepalese Indica
  Chinese Indica (Reeferman) Landraces; SouthWest China, Yunnan
  Chitral (Dutch Passion) Chitral-Hasj X Skunk
  Chocolate Chunk (ThSeeds) Afghan X S.A.G.E.
  Chronic (Serious) Northern Light X [Skunk X Northern Light] X AK47
  Chronicle (BlueHemp) Chronic X Lebanese X Swiss Sativa
  Chrystal (nirvana) [White Widow X Northern Lights] X Northern Lights
  Church, the (Greenhouse) Swiss Sativa X SuperSkunk X Skunk X Northern Light
  Cinderella 99 (Mr. Soul) Princess X Princess 88
  Cinderella Blues (Spice Brothers) Blueberry Sativa X Cinderella 99
  Cindy Princess (Spice Brothers) Cinderella 99 X Ice Princess
  Cinnamon (Female Seeds) Jack Herer X ??
  Citral (nirvana) Hindu Kush X ??
  Citralah (Soma) Landraces; Pakistan, Chittral X Afghani Hawaiian
  Citrus Skunk (Jordan of the Island) Skunk #1 X California Orange
  City Slicker (Motarebel) Pacific G13 X NYC Diesel
  Cloud #7 (Herbaria) Afghan X South African
  Colombian Gold (Brazilian Seed) Landraces; Brazil
  Colombian Haze (Brazilian Seed) Colombian Gold X Haze Special
  Colombian Jack (Brazilian Seed Company) Colombian Gold X Jack Herer
  Congo “aka Bangi” (A.C.E.) [Congolese X Congolese] X [Chitral X Chitral X Chitral]
  Conquistador (Subcool) Hashplant X Ortega X Cinderella 99
  Continental (A.C.E) Caribbean X Congolese X Pakistani
  Cotton Candy (Federation) Afghani X Blueberry
  Couchlock (BC Seed Co.) Northern Lights #5 X Afghani #1
  Crazy Daze (Dman) Red Haze X [G13 x Black Widow]
  Cripple Creek (Tom Hill) Pine Tar Kush X Deep Chunk
  Critical Hash 47 (Spice Brothers) [Hashplant x Critical Mass] X AK-47
  Critical Mass (Mr. Nice) Afghani X Skunk #1
  Crown Royal (Federation) Hawaiian Sativa X Mikado
  Crystal (nirvana) White Widow X Northern Lights
  Crystal Lightning (White Widow Web) White Widow X Super Thai
  Crystal Limit (KC Brains) Crystal X KC 606
  Crystal Paradise (KC Brains) Californian BigBud Skunk X Brazil (Mango Vermelho from Brazil, Paranaiba)
  Crystal Ship, the (Reeferman) Kali Mist X Kodiak Gold
  Crystalberry (Cannabis Pros) Blueberry X Northern Light #5
  Cujo (Motarebel) Dogbite X Killa Queen

  D
  Da Bomb (Dman) [G13 X Black Widow] X Cinderella 99
  Dagga (Cannbis Pros) Landraces; South Africa, East Coast
  Dankee Doodle (KC Brains) [Viking 90 X Big Buds 93] X KC 636
  Dannyboy (Subcool) Killer Queen X Taco
  Dark Kush (BlueHemp) Landraces, Hindu Kush Mountains
  Dark Vader (BlueHemp) Kush X [Kush X Afghani]
  Dawg (??) Aesop’s Fables Fox X Grapes
  Daywrecker - See Headband Diesel
  Delta 9 (Dutch Passion) Isis X Flo
  Deep Chunk (Tom Hills) Afghanistan IBL
  Desert Queen (No Mercy) Sudden Death # Master Ice X Everest Queen # WK
  Destroyer (Canna Biogen) Meao Thai X [Mexican X Colombian]
  Devil (Mr. Nice) Afghan X [Afghan X Skunk]
  Diablo (Next Generation) Blueberry X Grapefruit X South African Sativa
  Diamond Head (Sagarmatha) Flow X Atypical Flow
  Diesel (??) Mass Super Skunk X Chem Dawg
  Diesel 39 (Reservoir) M-39 X Sour Diesel
  Delta 9 = Isis [female] x Flo [male]
  Dirty Harry (Motarebel) Grapefruit Bx1 X Herijuana
  Diva G (Tuktuk) G13 X Cali Sat
  Dixie Chicken (Juan Moore) Jacks Cleaner X Airbornes G13
  Dixie Crystals (Juan Moore) Aloha 98 White Widow X Cinderella 99
  DNL = RFK X Hawaiian
  Doc Chronic (Reeferman) Fraser Valley Sativa Hashplant X California Indica
  Doctor, the (Greenhouse) Great White Shark X South Indian X SuperSkunk
  Dolce Vita (Dutch Passion) Isis X Power Plant
  Dope, the (AAA Seeds) Northern Lights #5 X Haze
  Double Bubble = Black Bubble x Double G
  Double G = Gum13 x G13HP
  Double Dutch (Magus) pre-2000 Chronic X Warlock
  Double Dutch Haze Skunk (Fleur du Mal) Dutch Haze SkunkX [Haze #19 X Skunk #1]
  Double Purple Doja (Subcool) Sputnik 1.0 X Black Russian
  DTC 99 (Spice Brothers) Durban Thai Highflyer X Cinderella 99
  Ducksfoot (WallyDuck) Ducksfoot X Sativa backcrossed to 97% ducksfoot
  Durban / Durban Poison (sensi / Dutch Passion) Landraces; South Africa, Durban
  Durban Poison (nirvana) South African Sativa X Skunk
  Durban Red (Effettoserra) Landraces; Durban X Purple Widow
  Durban Thai Highflier (SSSC) Thai X Durban Poison
  Durga Mata (Paradise) Shiva X Shiva
  Dutch Dragon (Paradise) [Durban X Skunk] X California Indica

  E
  Early Brambleberry (Patch Works) Early Bramble X Purple Pineberry
  Early Chemo (Brazilian Seed Company) Early Girl X UBC Chemo
  Early Green (Brazilian Seed Company) Early Green X Original Green
  Early Misty (nirvana) Misty X Skunk
  Early Pearl = Early Girl x Polly {polyanna}
  Early Queen (Mr. Nice) early Californian blends X Mexican Sativa
  Early Skunk (sensi) Skunk #1 X Early Pearl
  Early White (Effettoserra) Northern Lights “early genotype” X White Special “early genotype”
  Eclipse (Homegrown Fantaseeds) BubbleGum 95 X Hindu Kush #12
  El Nino (Green House) [Haze X Super Skunk] X [Brazilian X South Indian]
  El Peru (Blue Grass) El Nino X Peruvian Skunk
  Electric Haze (BC Seed Co.) Northern Light #5 X Haze
  Elvis aka Elvis PressedMe (Celebrity) Chitral X Skunk
  Endless Sky = Iranian Indica x Grenadine
  Ethiopian Highland (African) Landraces; Ethiopian Highland
  Euforia (Dutch Passion) a selected Skunk X a selected Skunk
  Everest Queen (No Mercy) K-2 X Shiva Special
  Exile (Magus) Warlock (50%) X Northern Lights (25%) X White Widow
   
  #12
 13. brend

  brend Power of Marihuana

  Učlanjen(a):
  04.06.2005
  Poruka:
  324
  Sviđa im se:
  22
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +22 / 1 / -0
  F
  F’N’Blue (Vancouver Seeds) Blueberry X Fuckin’ Incredible
  Far Out (World Wide Seeds) Northern Lights X Haze
  Fast Blast (Afropis) Landraces; Iranian X Blueberry
  Fast Manitoba (Great White North) Early Girl X ?Early Girl?
  Fig Widow Queen (Dutch Flowers) Fig Skunk X Aloha 98 Widow X Cinderella 99
  Fighting Buddah (Chimera & DJ Short) Burmese X Blueberry
  Fijian Sativa (Homegrown Fantaseeds) Landraces; Fiji’s Island
  Firecracker = A Willem's Wonder-dominate Willie D male pollinated two Willem's-dom pheno Willie D girls
  Five-O (BC Seed Co.) Hawaiian Indica X Northern Lights #5
  Flo (Dj Short) Purple Thai X Afghani
  FourWay (Head Seeds) [Cinderella 99 X Apollo 11] X [New York City Diesel X G-13]
  Free Tibet (Soma) Nepalese Hash Plant X Afghani Hawaiian
  Fruit Bowl (Sunshine) Purple Maui X Sweet Tooth #3
  Fruity Juice (sensi) Thai X ??
  Fruity Thai (Ceres) Thai Sativa X Dutch Indica
  Fuma Con Diablos (Flying Dutchmen) Skunk #1 X Original Haze
  Fumar Con Dios (Flying Dutchmen) Original Haze X Skunk #1

  G
  G-Berry (?Memy?) G13 X Blackberry X Doublegum
  G-Bolt (Motarebel) Pacific G-13 X Yumbolt
  G-Star (Motarebel) Star Gazer X [AK-47 X White Widow X G13]
  G-SUS (Reeferman) G13 X Godbud
  G13 Blue Widow (NCGA) [Blaze x G13 x Northern Lights] X Blue Widow or G13 X Blue Widow
  G13 Diesel (Head Seeds) G13bx X Rezdog’s East Coast Sour Diesel v3
  Gainesville Green [Micanopy Moonbeam]
  Generals Daughter (Fleur du Mal) [G13 X Northern Lights] X Cinderella 99
  Ghandi (High Quality) South Indian X Skunk
  Ghaze Bx1 (Dutch Flowers) [G13 X Uber Candy Haze] X G13
  Ghost (Reeferman) Burmese X Kali Mist
  Giant Cindy (Spice Brothers) Green Giant X Cinderella 99
  Giant Princess (Spice Brothers) Green Giant X Ice Princess
  God’s Treat (Jordan of the Island) Dutch Treat X God Bud
  Golden Haze (Dr. Greenthumb) Acapulco Gold X Haze
  Golden Skush (GN03) Skunk X Hindu Kush
  GoldenMoon (GoldenSeed) GoldenSkunk X Mazar
  Gonzo #1 (Reservoir) M-39 X Williams Wonder
  Gordy’s Spice #18 (Motarebel) Pacific G-13 X Northern Lights #5
  Gourdbuster (Motarebel) City Slicker X Killa Queen
  Granflora (Owls Production) Afghan X Purpurea Ticinensis
  Grape Mayhem (Motarebel) Mayhem X Grapefruit Bx1
  Grape Punch (BOG) Lifesaver X Bogglegum
  Grapefruit = This is a 75% C’99 x 25% strong fruity sativa??? /steve says it was a clone only...
  Grapefruit Haze (Next Generation) Grapefruit X Haze
  Grapeskunk (Next Generation) Super Skunk X Grapefruit X Blueberry
  Great Garberville Pure (Reeferman) Thai X Afghani Hawaiian
  Great White Shark (Green House) Super Skunk X White Widow
  Green Devil (Tiki) Bambata X Shulam
  Green Giant (Spice Brothers) Big Bud X Shiva Skunk
  Green Goddess (GN03) Citral X Afghani Hawaiian X G13 Haze
  Green Medicine (Brazilian Seed Company) Early Green X White Rhino
  Green Spirit (Dutch Passion) Big Bud X Skunk #1
  Grenadella (Afropips) Grenadine X Cinderella 99
  Grenadine (Dr. Greenthumb) [Niagara X Shiva] X G13
  Grimm White Shark (Brothers Grimm) Big Bud X Super Skunk
  Guerrilla (A.C.E.) South African; Leshoto X Nepalese; Kathmandù Valley
  Gypsy’s Kiss (Reeferman) White Widow X Petrolia Headstash

  H
  Hash Balls 2 (Goodhouse) Hash Plant X KGB
  Hash Heaven (Soma) G13 Hashplant X G13 Haze X Lavender
  Hash Khan (Effettoserra) Maroc X Dutch Skunk
  Hash Plant (seedsman) Hash Plant X Northern Lights #1
  Hash Plant (sensi) [Hashplant X Northern Lights #1] X Hashplant
  Hashberry (Mandala) Landraces, N. India, Kashmir X ??
  Haley’s Comet (Flying Dutchmen) Early Californian X Skunk #1
  Hardcore (Secret Valley) primary Big Bud X Dj’s Blueberry
  Hawaiian Goddess #3 (Motarebel) Hawaiian Pheno BC God Bud X Sweet Tooth #3
  Hawaiian Indica (sensi) Landraces: Hawaii X Northern Lights
  Hawaiian Skunk (seedsman) Hawaiian Indica X Skunk #1
  Hawaiian Sativa (Federation) Landraces: Hawaii, Mauna Kea
  Hawaiian Snow (Green House) [Hawaiian Haze X Pure Haze] X Neville’s Haze
  Haze = Thai x Columbian x mexican x vietnamese?
  Haze (BlueHemp) Haze19 X unknown Haze
  Haze Mist (Flying Dutchmen) South Indian, Kerala X Original Haze
  Haze Special (KC Brains) Neville’s Haze X K.C.606
  Headband Diesel = [Super Skunk X sensi Northern Lights] X Chem /dawg
  Headstash (??) ?Indica Pheno from Herijuana?
  Heavy Duty Fruity (THSeeds) Big Bud X Afghani Skunk
  Hempstar (Dutch Passion) Skunk X Oasis X Haze
  Herijuana (Woodhorse) Kentucky Outdoor X Headstash
  Herijuana (Motarebel) Killer New Haven Strain X Petrolia Headstash
  High Land (Goodhouse) [Jack Herer X White Widow] X KGB
  Highend (Legends) Rene X Dj’s Blueberry
  Highland Afghani (Reeferman) F1 Hybrid of 2 highland Afghani
  Himalayan Gold (Green House) Landraces; Himalayan X South Indian
  Hindu Kush (sensi) Landraces; India, Hindu Kush Mountains
  HOG, the (THSeeds) Afghani X Kush
  Hollands Hope = Afghani x Skunk
  Homegrown Fantasy (Homegrown Fantaseeds) Afghani X White Widow
  Hoosier Hoot’n’Hollar (SSSC) Nacked Lady X Early Mexican Gold
  Hubba Bubba (Capricorn) Blueberry X Cinderella 99
  Humboldt Berry (Motarebel) Trainwreck X Blueberry
  Huron (Dr. Greenthumb) Niagara X White Widow

  I
  Ice (nirvana) Afghani X Skunk X Northern Lights X Shiva
  Ice Princess (Brothers Grimm) Cinderella 88 X White Widow
  Ice Queen (No Mercy) Master Ice X Valley Queen
  Indian Haze (seedsman) South Indian Kerala X Haze
  Indian Skunk (seedsman) South Indian Kerala X Skunk #1
  Indigo (Vancouver Seeds) North African X Afghani Indica
  Ingemars Punch (White Widow Web) Master Widow X Sweet Skunk
  Island Bud (Great White North) Early Sativa X ?Early Sativa?
  Island Lady (Amsterdam Marijuana) Purple Power X Master Kush
  Island Sweet Skunk (Jordan of the Island) Sweet Pink Grapefruit X Big Skunk #1
   
  #13
 14. brend

  brend Power of Marihuana

  Učlanjen(a):
  04.06.2005
  Poruka:
  324
  Sviđa im se:
  22
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +22 / 1 / -0
  J
  J.J.’s Gold (Dr. Greenthumb) Millenium Bud X Acapulco Gold
  Jack Flash (sensi) Jack Herer X Super Skunk
  Jack Frost (GoldenSeed) Jack Herer X White Widow X Northern Light #5
  Jack Herer (sensi) Skunk #1 X Northern Lights #5 X Haze
  Jack The Ripper (Subcool) Jacks Cleaner P1 X Space Queen
  JackHammer (Motarebel) SuperJack X BlockHead
  Jackie O = Jack Candy (@ 87.5% line-bred) x Cali-Orange (also @ 87.5% line-bred)
  Jacks Cleaner = Jack Herer x Lemon Thai
  Jamaica (Hemcy) Lambsbread X [Skunk X Ruderalis]
  Jamaican (Federation) Landraces; Jamaica X ??
  Jamaican Pearl (sensi) ?Marley’s Collie X Early Pearl?
  Janis Special (Fleur du Mal) Silver Pearl X Blue Widow
  Jillybean (Subcool) Orange Velvet X Space Queen
  Jim Dandy (Motarebel) Jim Wakeford X Killa Queen
  Johnny Blaze (Chimera) Neville’s Haze X Blueberry
  Juicy Fruit = Golden Triangle Thai x Afghani [or] Kush
  Juicy Russian = Juicy Fruit X AK47

  K
  K2 Special (No Mercy) [K2 X Mexican Haze] X Victory
  K.C.33 (KC Brains) Afghani X Haze X Ukrainian strain
  K.C.36 (KC Brains) Indica from Spain X K.C.606
  K.C.42 (KC Brains) New Zealand Best X K.C.639
  K-Train (Woodhorse) K2 X Arcata Trainwreck
  Kahuna (Soma) Super Skunk X Big Skunk Korean X Jack Herer X Afghani
  Hawaiian
  Kali’s Bliss (Reeferman) Reeferman’s Cambodian X Cinderella 99
  Kali Mist = Haze x Skunk hybrid / cambodian sativa x silver haze
  Kali Spice (Dman) Kali Mist X Silver Spice
  Kalichakra (Mandala) Crystal Queen X White Satin
  Kanasuta (Canadian Seed Co.) Aurora Beaurealis X Cinderella 99
  Kariba Surprise (African Seeds) Landraces; Zambezi River
  Karpov (Blue Grass) Blue Hen X Blueberry
  Kasparov (Blue Grass) Blue Kiev X Blueberry
  Kerala Krush (Flying Dutchmen) South Indian, Kerala X Skunk #1
  Kerala Skunk (Dutch Passion) South Indian, Kerala X Skunk #1
  KGB (Vancouver Seeds) Afghani X Burmese
  Khola (Dutch Passion) [Thailand X Brazil] X ?an early dutch strain
  Kill Bill (Reservoir) Killer Queen X William’s Wonder
  Killa Kush (Motarebel) Bubba Kush X Killa Queen
  Killer Apollo (Reservoir) Killer Queen X Apollo 11
  Killer Kristalls (Motarebel) Jim Dandy X Black Kat
  Killer Newhaven (??) Sativa Pheno from Herijuana
  Killer Queen (Reservoir) Airborne’s G13 X Cinderella 99
  Killer Queen 2 (Canadian Seed Co.) G13 X Cinderella 99
  Killian (Motarebel) Killa Queen X NYC Diesel
  Killin Garberville (BC Seed Co.) Hawaiian Sativa X Afghani Indica
  King’s Kross (Reeferman) [King X Charles Kush] X King
  Kiwi (Homegrown Fantaseeds) Landraces; New Zealand
  Klingonberry (Dutch Flowers) Bubblegum X Sagarmatha’s Blueberry X Aloha 98
  Klitschkov = Blue Kiev x Sudden Impact
  Kolinahr (Enterprise) Vulcan X White Widow
  Kong (Laughing Moon) Kong X [White Russian X BubbleGum]
  Kranial Kush (Motarebel) Bubba Kush X [Bubba Kush X Yumbolt]
  Kush Berry (Motarebel) Bubbleberry X [Bubba Kush X Yumbolt]
  Kushage (THSeeds) O.G. Kush X S.A.G.E.
  Kwik Kali (Sagarmatha) Western Winds X Stuporsonic

  L
  L.A. Confidential (DNA Genetics) O.G. L.A. Affie X Afghani
  L.S.D. (BOG) Lifesaver X NYC Diesel
  La Nina (Mr. Nice) Haze X White Widow
  Lambada (Reeferman) Brazilian X Highland Nepalese
  Lambsbread Skunk (Dutch Passion) Jamaican Lambsbread X Skunk #1
  Lasqueti Haze (BC Bud Depot) ?? X Skunk
  Lavender (Soma) Super Skunk X Big Skunk Korean X Afghani Hawaiian
  Lebanese (BlueHemp) Landraces, Lebanese
  Leda Uno (KC Brains) [secret Brazilian strain X K.C.33] X [Leda X K.C.606]
  Legends Ultimate Indica (Legends) Ortega X Sweet Tooth
  Lemon Bud (Canadian Gen.) Monster Bud X Lemon Joy
  Lemon Chemo (Woodhorse) BC Chemo X Ontario Chemo
  Lemon Freeze (Subcool) Jacks Cleaner X [Jacks Cleaner X Blueberry]
  Lemon Kush = Master Kush x Lemon Joy
  Lemon Skunk (Jordan of the Island) Citrus Skunk X Skunk #1
  Leshaze (Canna Biogen) Landraces; Lesotho X [Skunk X Haze]
  Lieu Hanh (Spice Brothers) Vietnamese X Neville’s Haze
  Lieu Hanh 99 (Spice Brothers) Lieu Hanh X Cinderella 99
  Life Star (BOG) Lifesaver X sensi Star
  Lifesaver (BOG) Jack Cleaner X Dj’s Blueberry X BogBubble
  Lime Chemo (Woodhorse) Ontario Chemo X BC Chemo X Timewarp X Citrus
  Lionheart (Almighty) African Sativa X North American Genetics
  Lone Ranger (SSSC) Nepali Sativa X Michiocan Mexican Sativa
  Love Potion #1 (Reeferman) [G13 x Santa Marta Columbian Gold] X Santa Marta Columbian Gold
  Love Potion 9 (Joker) Love Potion 5 X Northern Lights
  Low P.T. (Reeferman) Oregon Purple Thai X LowRyder
  Lowland Afghani (Reeferman) 2 Lowland Afghani strains
  Lowrider (Joint Doctors) Northern Light #2 X William Wonder X unknown hybrid

  M
  M-39 (SSSC) Skunk #1 X Basic #5
  M3 (Sunshine) [AK47 X Haze] X Hashplant
  Mako Shark (Motarebel) Black Widow X Great White Shark
  Mal’Sp (Afropips) Malawi Gold X Silver Pearl
  Malaki (Afropips) Malawi Gold X White Russian
  Malawi 99(Afropips) Malawi Gold X Cinderella 99
  Malawi Gold (African Seeds) Landraces; Malawi, Lake Malawi
  Malberino (Afropips) Malberry X Grenadine
  Malberry (Afropips) Malawi Gold X Blueberry
  Malibu (Chimera) Cali-O X Blue Domino
  Magic Carpet Ride (Reeferman) Headstash X Cambodian
  Magic Crystal (White Widow Web) White Widow X California Orange
  Mandarin Punch (Juan Moore) Killer Queen X Tangerine
  Manga Rosa (Brazilian Seed Company) Landraces from the 70s; Brazil
  Mango (KC Brains) Afghani X KC33
  Mangolian Indica (Sagarmatha) = Afghani Skunk X Afghani X Northern Lights
  Manolito 1 (Goodhouse) White Rhino X KGB
  Marley’s Collie (sensi) 2 Jamaicains différents
  Martian Mean Green (DNA Genetics) Sharks Breath X G13 Haze
  Master Ice (No Mercy) Mind Bender X Northern Lights
  Master Kush (Black Label) Hindu Kush X Skunk
  Masterkush (Dutch Passion) Hindu Kush X Hindu Kush
  Matanuska Mist (Sagarmatha) Matanuska Tundra X Grey Mist
  Maui Mist (BC Seed Co.) Hawaiian Indica X Haze
  Mayhem (Motarebel) Russian Indica Clone X Blockhead
  Mazar (Dutch Passion) Afghanistan, Mazar-I-Shariff X Skunk #1
  MCW (NCGA) Mighty Mite X Chemo X White Widow
  Medicine Man (Mr. Nice) [Brazilian Sativa X South Indian] X Afghani
  MedMaster (Reeferman) UBC Chemo X Reeferman’s G
  Mendocino Madness (THSeeds) Northern Cali Madness X “a parent of Kwiksilver”
  Merlins Dream (White Widow Web) Master Widow X Afghani
  Merville Blueberry (BC Bud Depot) Blueberry X Grapefruit
  Mexican Sativa (sensi) Mexican, Oaxacan X Pakistani Hashplant X Durban
  Mighty Haze Candy (Dutch Flower) Mighty Chemo Widow X Uber Candy Haze
  Mikush (Federation) Mikado X Kush
  Mind Bender (KC Brains) KC2 X KC33 X Afghani
  Mindfuck (Reservoir) New York City Diesel X DTC 99
  Mississippi Sweet Bud (JOTI) Kush X Burmese
  Mississippi Queen (Juan Moore) Princess 75 X Airborne G13
  Misty (Positronics) Sister of White Widow
  MK Ultra (THSeeds) G13 X O.G. Kush
  Moon Shadow (Joey Weed) [Chemo x White Rhino] X Cinderella 99
  Moonflower (Canadian Seed Co.) Cinderella 99 X Apollo 11
  Morning Dew (Dman) Endless Sky X Cinderella 99
  Mountain Jam (Chimera & Dj Short) Soulshine X Blueberry
  Mountain Lion (Almighty) Rock Bud X Lionheart
  MP5K (Dr. Chronic) AK X Afghani
  Mr. Bubble (THSeeds) Kali Mist X Bubblegum
  Mr. Majestyx (Afropips) Malberry X Cinderella 99
  Mr. Nice (sensi) G13 X Hash Plant
   
  #14
 15. brend

  brend Power of Marihuana

  Učlanjen(a):
  04.06.2005
  Poruka:
  324
  Sviđa im se:
  22
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +22 / 1 / -0
  N
  Neon Super Skunk (Subcool) Super Skunk X Black Russian
  Nepal Baba (Dr. Atomic) [Landraces; Nepal X Northern Lights] X Northern Lights
  Nepalese Grizzly (Kootenay Mountain) [Dutch Treat x Nepali] X Chemo
  Nepalese Jam (Ace) Nepalese Kathmandu Sativa X Jamaican Blue Mountain1984
  Nepali (BlueHemp) Landraces; Nepal, Baglung
  Neville’s Haze (Green House) Pure Haze X Northern Lights
  Neville’s Haze Hybrid (Female Seeds) Neville’s Haze X Jack Herer
  New Killer Queen (Juan Moore) Airborne G13 X Cinderella 99
  New Purple Cross (Mr. Blue) Afghani X Jamaican
  New Purple Power (nirvana) Holland’s Hope X Skunk #1
  New York City Diesel (Soma) Mexican Sativa X Afghani
  Nigerian (Afropips) Landraces, Nigeria
  nirvana Special (nirvana) Jock Horror X Landraces; Mexico, Oaxaca
  No Mercy Special (No Mercy) [Santa Maria X Maxican Haze] X Victory
  North #1 (Hill Temple) Cinderella 99 X Blue Kiev
  Northern Berry (Peak Seeds & Hygro) Northern Lights #5 X Blueberry
  Northern Bright (nirvana) Northern Lights X Haze
  Northern Dream (Reeferman) [Kodiak Gold Thunderfuck x Northern Lights #5] X Nothern Light #5
  Northern Lights (BC Bud Depot) Atomic Northern Light X Northern Lights #6
  Northern Lights #1 (SSSC) Afghani IBL
  Northern Lights #2 (SSSC) Hindu Kush X Thai
  Northern Lights #9 (Sagarmatha) Northern Lights X White Widow X Durban
  Northern Skunk (Peak Seeds) Northern Light #5 X Skunk
  Nutcruncher (Reeferman) Airborne G13 X Petrolia Headstash
  NYC Diesel (Soma) Sour Diesel X Afghani Hawaiian

  O
  Oasis (Dutch Passion) an advancement of Northern Lights #2
  Odin’s Hammer (Reeferman) Kodiak Gold X Acapulco Gold
  Oké 47 (sensi) Afghani X ??
  Optimus Prime (BC Bud Depot) BC Sweet Tooth X Mayne Island Indica
  Orange Apollo (Reservoir) [1977 Aeric Cali-O X Apollo 11] X Apollo 11
  Orange Chemo (Woodhorse) BC Chemo X Ontario Chemo X Timewarp X California Orange
  Orange Crush = AE77 CaliO X DJ Shorts Blueberry
  Orange Peako Cambodian (Reeferman) Nepalese Indica X Cambodian Sativa
  Orange Spice (Dman) Double G X White Widow
  Orangina (Blue Grass) California Orange X Blue Bubblejuice
  Orient Express (A.C.E.) Vietnam Black X Chinese; Yunnan
  Original Diesel = (SensiNL X MassSuperSkunk) X Dawg/Chem
  Original Gangsta Kush = White Lable Bubble Gum X sensi Seed Hindu Kush
  Original Green (Brazilian Seed Company) Landraces from the 80s; Brazil, Sao Paulo
  Original Haze (seedsman) [Mexican x Columbian] X Thai X South Indian Kerala
  Original Highway Delight ( High Quality) Northern Light X Skunk
  Original Strawberry Diesel (Reservoir) Strawberry Couch X Sour Diesel
  Ortega Indica #1 = Ortega Indica x Kush Hybrid 1.2

  P
  Pakalolo (Sativa Seed Bank) Landraces; Hawaii, Maui X Skunk #1
  Pakistani (BlueHemp) Landraces, Pakistan
  Panama (A.C.E.) [Panama 1974 X Panama] X Panama; Canary Island
  Panama Powerhouse (Dman) Panama Red X AK-47
  Panama Punch (Cannabis Pros) Panama Green X Neville’s Haze
  Papaya (nirvana) Citral #13 X Ice #2
  Passion Queen (??) Grapefruit X BC Grapefruit
  Passion #1 (Dutch Passion) = Amstel Gold
  Peak 19 (Sagarmatha) Stonehedge X Matanuska Tundra
  Phnom Phen (Reeferman) Thai X Haze X Cambodian
  Pine Tar Kush (Tom Hill) Pakistani IBL
  Pineapples Punch (Flying Dutchmen) Real McCoy X Skunk #1
  Pink Candy (Mr. Blue) Stinky Pinky X Cotton Candy
  Pink Widow (Effettoserra) [Afghani X South Indian] X Purple Widow
  Platinum (Afropips) Amstel Gold X Silver Pearl
  Pollypak (SSSC) Pollyanna X Pakistani Sativa
  Potent Purple (Reeferman) Oregon Purple Thai X ?California Indica?
  Power House (Hill Temple) Deep Chunk X Cinderella 99
  Power Plant (Dutch Passion) Landraces; South Africa
  Princess 50 (Mr. Soul) Princess X [Shiva Skunk X Jack Herer]
  Princess 75 (Mr. Soul) Princess X Princess 50
  Princess 88 aka Cinderella 88 (Mr. Soul) Princess X Princess 75
  Princess Diesel (Reservoir) Ice Princess X Sour Diesel
  Puna Budder (THSeeds) some Hawaiian & some Afghani
  Purple Czar (Motarebel) Black Russian X The Black “aka Burmese”
  Purple Lightning (BC Seed Co.) Purple Indica X Northern Lights #5
  Purple Power (Amsterdam Marijuana) Holland’s Hope X Skunk #1
  Purple Skunk (Dutch Passion) Purple #1 X Early Skunk
  Purple Thai (??) Oaxaca Gold X Chocolate Thai
  Pyramid (White Widow Web) White Widow X [Haze X Skunk]

  Q
  Quick Mist Diesel (Reservoir) Kali Mist X Mighty Mite X Double Sour Diesel v2

  R
  Raccoon / Rocky (Canadian Seed Co.) Afghani X Columbian Gold
  Real McCoy, the (Flying Dutchmen) Skunk #1 X South Indian Sativa
  Reclining Buddha (Soma) Super Skunk X Big Skunk Korean X Holland’s Hope
  ReCON (DNA Genetics) Mutant L.A. Confidential X Cannadential
  Red Congolese (Reeferman) Congolese Sativa X [Mexican X Afghani]
  Red Devil (Greenhouse) Afghani X Afghani Skunk
  Red Haze (??) Neville’s Haze X Panama Red
  Red Horse (Goodhouse) [Jack Herer X Top 44] X KGB
  Red Sativa (Brazilian Seeds) Landraces; Brazil
  Red Widow 13 (Dman) [G13 X Black Widow] X Panama Red
  Redhaired Sonja (BlueHemp) [Afghani X Thai] X [Thai X Brazil]
  Reefer Madness (Reeferman) Mexican a.k.a Blackseed X G13
  Reeferman’s G (Reeferman) Airborne G13 X [Airborne G13 x Santa Marta Columbian Gold]
  Reeferman’s Herijuana (Reeferman) SSSC’s Herijuana Sativa pheno X SSSC’s Herijuana Indica pheno
  Reeferman’s Northern Light (Reeferman) Northern Lights #1 X Reeferman’s Northern Lights #5
  Reeferman’s Sour Diesel (Reeferman) Sour Diesel X Kush
  Reeferman’s Space Queen (Reeferman) Romulan X Cinderella 99
  Remus (Federation) Island Sweet Skunk X Romulan
  Renatta (A.C.E.) North East Brazilian Sativa X Cambodia Haze
  RFK = NL X Shiva
  Rheingold (Nova) Sensistar X Black Domina
  Rock Bud “aka Soma A+”(Soma) Super Skunk X Big Skunk Korean X Afghani Hawaiian
  Rock Star (Bong Guru) sensi Star X Rock Bud
  Rocklock (DNA Genetics) Warlock X RockStar
  Romberry (Homegrown Fantaseeds) Romulan X Blueberry
  Romberry (BCGA) Romulan X Blueberry
  Rombolt (Motarebel) Romulan X Yumbolt
  Romulan = OG Kush x Afghani
  Romulan (Federation) California X [White Whino X White Rhino]
  Romulan Haze (Next Generation) Super Silver Haze X Romulan
  Royal Hawaiian (Reeferman) Hawaiian Indica X Hawaiian Sativa
  Royal Orange (Flying Dutchmen) Skunk #1 X California Orange
  Ru-Pa (HD Canadian) Cotton Candy X Heavy Duty Fruity
  Ruderalis = Landraces, Russia
  Ruderalis Sativa (SSSC) Ruderalis X [Thai x Mexican]
   
  #15
 16. brend

  brend Power of Marihuana

  Učlanjen(a):
  04.06.2005
  Poruka:
  324
  Sviđa im se:
  22
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +22 / 1 / -0
  S
  S.A.G.E. (THSeeds) Big Sour Holy X Afghani
  SabreTooth (Motarebel) Sweet Tooth #3 X Northern Light
  Sacra Frasca (Dutch Passion) Powerplant X Skunk Passion
  Sadhu (Mandala) [?? X ??] X Landraces, N. India
  Sage & Sour (THSeeds) S.A.G.E. X Sour Diesel
  SandStorm (Canna Biogen) Landraces; Pakistan, Chitral X Landraces; Morocco, Arabene
  Sangoma (Afropips) [Malawi X Silver Pearl] X Blueberry
  Sanug (Canadian Seed Co.) Thai X Cambodian
  Sapphire Star (Jordan of the Island) Blue Hawaiian X God Bud
  Satori (Mandala) Landraces; Nepalese X ??
  Schnazzleberry (Chimera) Blue Domino X Shishkaberry
  Senor Garcia (Reeferman) Oregon Purple Thai X Panama Red
  Sensitron (Almighty) Jack Herer X sensi Star
  Shagadellic (GN03) Indian Sativa X Skunk
  Shaman (Dutch Passion) Purple #1 X Skunk
  Shanti Devi (Tiki) Afghani X ??
  Sharks Breath (DNA Genetics) Great White Shark X Jamaican Lambsbread
  Sheherazade (Paradise) Afghan X ?Mostly Sativa?
  Shenzhou (Canadian Seed Co.) Sugar Klingon X Cinderella 99
  Shiesel (Bong Guru) Shiva X NYC Diesel
  Shiskeberry = [Red & Yellow Afghani's] x Dj Short Blueberry [male]
  Shirin Gol (Herbaria) Landraces; Tadjikistan
  Shirin Mango (Herbaria) Shirin Gol X Afghan
  Shit (Mr. Nice) the Original “Afghani X Skunk” (SSSC’s?)
  Shiva (Dr. Atomic) Afghani X Atomic Northern Lights X Super Crystal
  Shiva Shanti II (sensi) Garlic Bud X Skunk X Afghani
  Shiva Skunk (sensi) Skunk #1 X Northern Lights #5
  Shock (Mr. Nice) White Widow X Skunk #1
  Silver Blue (Homegrown Fantaseeds) Silver Pearl X Blueberry
  Silver Dream (BlueHemp) Purple Dream X Swiss Sativa X Monstera
  Silver Haze{sensi} = Silver Pearl x Haze
  Silver Pearl (sensi) Early Pearl X Skunk #1 X Northern Lights
  Silver Spice (Dman) Endless Sky X Orange Spice
  Silverado (BlueHemp) Silver Dream X Northern Lights #2
  Skunk = Columbian Gold x [Afghani x Acapulco Gold]
  Skunk{sacred seeds co.} = afghani x columbian x thai
  Skunk #1 (Dutch Passion) Afghani X Thai X Colombian Gold
  Skunk #5 (Effettoserra) [Afghani X Acapulco Gold x Colombian Gold] X Dutch Skunk
  Skunk Berry (Peak Seeds) Skunk X Blueberry
  Skunk Haze (seedsman) Skunk #1 X Original Haze
  Skunk Kush (sensi) Hindu Kush X Skunk #1
  Skunk Power (Effettoserra) “Big yielding phenotype” X White Afghani
  Skunkaberry (Reeferman) Newberry X Chinese Indica
  Skunkberry (Cannabis Pros) Blueberry X Skunk #1
  Sky Dog (Willy Jack) Jack Herer X Williams Wonder X Haze
  Skywalker (Dutch Passion) Mazar X Blueberry
  Slyder (Sagarmatha) Landraces: Afghanistan X Northern Lights
  Smoka Cola (Dman) Star Gazer X [G13 X Black Widow]
  Smokey Bear (Dutch Passion) Masterkush X KC 33
  Snow Slyder (Joker) Afghani X Northern Lights
  Snow White (Cannabis Pros) Northern Light #5 X Cinderella 99
  Somango (Soma) Super Skunk X Big Skunk Korean X Jack Herer
  Somanna (Soma) Super Skunk X Big Skunk Korean X C. Chinensis X Afghani Hawaiian
  Somativa (Soma) Super Skunk X Big Skunk Korean X Jack Herer
  Somaui (Soma) Hawaiian Sativa X G-13 Haze
  Sour Diesel (Reservoir) Mexican Sativa X Chemo
  Sour Diesel (??) ?DNL X Daywrecker?
  Sour Diesal = Mass.Super Skunk x Chem {dawg}
  Sour Diesel = [(SensiNL X MassSuperSkunk) X Dawg/Chem] X DNL
  Sour Mist (Reservoir) Kali Mist X Double Sour Diesel
  Sour Queen (Reservoir) Killer Queen X Double Sour Diesel
  Sour Saver = [Sour Diesel 1.5 x Lifesaver] x [Sour Saver v1 x Lifesaver] x Sour Saver v1 x Sour Saver v1
  Sour Turbo (Motarebel) Double Sour Diesel v2 X Sour Diesel v2.5
  Sour Wonder (Reservoir) Williams Wonder X Sour Diesel
  Southern Lights (Delta 9) N.Y.C Diesel X sensi Star
  Space Queen (Reeferman) Romulan X Cinderella 99
  Space Queen F2 (Subcool) Romulan X Cinderella 99
  Spacetooth #3 (Subcool) Sweet Tooth #3 X Space Queen
  Special AK (Goodhouse) AK-47 X KGB
  Speed Queen (Mandala) Landraces, N. India, Himachal Pradesh X ??
  Speedball (Reservoir) sensi Star X DTC 99
  Spellbound (Dman) William’s Wonder X Sour Diesel
  Spice (Mr. Nice) Hawaiian Indica X Hawaiian Sativa
  Spontanica (KC Brains) Secret Project #1 X KC33
  Sputnik 1.0 (Subcool) Apollo 13 X Black Russian
  Sputnik 2.0 (Subcool) Sputnik 1.0 X Apollo 13
  SSSC M39 = [Basic #5] northern light #5 X skunk #1
  Star Chief (White Widow Web) Master Widow X Himalaya Haze
  Star Gazer (Delta 9) [Warlock X AK-47] X sensi Star
  Star Gazer (Dman) Endless Sky X Bubbleberry
  Starlight (White Widow Web) Master Widow X Northern Lights
  Starwalker (Canadian Seed Co.) [Romulan x Cinderella 99] X Cinderella 99
  Sticky Sista (Herbaria) Afghanistan, Hindu Kush X South African, Ciskei
  Stonehedge (Sagarmatha) Cambodian Sativa X Western Winds
  Stoney Baloney (Juan Moore) [Cinderella 99 X Kali Mist] X Tangerine
  Stoney High (White Widow Web) Master Widow X Super Skunk
  Strawberry Cough = Strawberry Fields x Haze
  Strawberry Spice = Strawberry Cough x Jabberwocky
  Sudden Impact (Blue Grass) [Mr. Nice G13 X Hashplant] X AK-47
  Sugar Babe (Paradise) Afghani X Swiss White Strain
  Sugar Baby (NCGA) Vic High’s Orange Crush X G13 Blue Widow
  Sugar Blossoms = white widow [lemon pheno] x ???
  Sugar Daddy (Capricorn) California Indica X Sugar Blossom
  Sugar Klingon (Dutch Flowers) Klingonberry X Fig Widow Queen
  Sugar Klingon II (Canadian Seed Co.) Klingonberry X Fig Widow Queen
  Sugar Loaf (Canna Biogen) Landraces; Pakistan X Capricho
  Sugarwarp (Reeferman) Texada Timewarp X Burmese
  Summer Queen (No Mercy) Everest Queen X Northern Light
  Sunshine #2 (Hill Temple) Sunshine X Deep Chunk
  Sunshine Daydream (Dman) Silver Spice X AK-47
  Super Afghani (World Wide Seeds) Afghani #1 X Super Skunk
  Super Dawg = Dawg X 86’sensi Super Skunk (sources: cannabible)
  Super Green (Brazilian Seed Company) Early Green X Jack Herer
  Super Haze (Dutch Passion) Original Haze X Skunk #1
  Super Impact (Blue Grass) Sudden Impact X Super Silver Haze
  Super Kimo (Brazilian Seed Company) UBC Chemo X Jack Herer X Haze Special
  Super Kush (BC Seed Co.) Hindu Kush X Northern Lights #5
  Super Sativa Plus (THC Seeds) Hawaiian Sativa X BC Biker Bud
  Super Silver Haze (Mr. Nice) [Northern Lights #5 x N. Haze] X [Skunk #1 x N. Haze]
  Super Silver Haze{greenhou**** = Super Skunk x Silver Pearl x Haze
  Super Silver Sour Diesel Haze (Reservoir) Super Silver Haze X Sour Diesel
  Super Silver Spice (Dman) Endless Sky X Silver Spice
  Super Skunk (sensi) Skunk #1 X Afghani
  Super Star (Delta 9) sensi Star X sensi Star
  Super Sweet Cindy 05 (BOG) [Sweet Tooth #3 X Cinderella 99] X BogBubble
  Swazi Redbeard “a.k.a Swazi Rooibaard” (Afropips) Landraces; Swaziland, Nkomati
  Swazi Skunk (seedsman) Swazi X Skunk #1
  Sweet Apollo (Reservoir) SweetTooth #3 X Apollo 11
  Sweet Cindy (BOG) Sweet Tooth #3 X Cinderella 99
  Sweet Dreams (Almighty) Lionheart X ??
  Sweet Dreams (KC Brains) Californian Big Bud Skunk X K.C.606
  Sweet Tooth 1.1 (DJ Short & Spice of Life) [Sweet Pink Grapefruit X Dj’s Blueberry] X Grapefruit
  Sweet Treat (Reeferman) Dutch Treat X Californian IBL
  Swiss Miss (nirvana) Afghani X ?Ruderalis?
  SwissXT (KC Brains) Mr. Swiss X Double K.C. private project

  T
  T.N.R. (KC Brains) Thai X Double K.C.2
  Taco (??) Ortega X Cinderella 99
  Tanzanian Magic (African Seeds) Landraces; Southern Tanzania
  Taskenti (Canna Biogen) Landraces; Uzbekistan
  Thai Lights (Dr. Atomic) Landraces; Thailand, Nakan Pranom X Northern Lights
  Thai-Tanic (Flying Dutchmen) Thai X Skunk
  The Crystal Ship (Reeferman) Kali Mist X Kodiak Gold
  The Dope (AAA Seeds) Northern Lights #5 X Haze
  The Other Crystal Ship (Reeferman) Kali Mist X Northern Light #5
  The Pure = This is the original Skunk#1
  The Real McCoy = Haze x Skunk [60/40]
  Thumper (Juan Moore) Trix X G13
  Thunder Fuckin Wonder (Reservoir) Matanuska Thundra X William’s Wonder
  Thunder Pearl (Reeferman) Early Pearl X Kodiak Gold
  Thunderfuck Diesel (Reservoir) Matanuska Tundra X Sour Diesel
  Timanfaya Devil (Afropips) [[Cape Verde X Congolese] X Nepalese] X Congolese
  Time Bomb (Legends) Texada Timewarp X Blueberry
  Titan (Federation) Romulan X BC Big Bud
  Titan’s Haze (Flying Dutchmen) Skunk #1 X Original Haze
  T.N.T = [Northern Lights x Skunk] x [Afghani #1] x [Afghani x Skunk]
  Top 44 (Homegrown Fantaseeds) Skunk X ?Vicking?
  Top Lady (HD Canadian) First Lady X Top 44
  Toxic Blue (Motarebel) Blue Kronic X Killian
  Trainwreck (Woodhorse) Mexican X Colombian X Afghani
  Trainwreck = Afghani x [Lowland Thai x Mexican/columbian]
  Trance (Dutch Passion) Skunk Indica X ??
  Transkei Green (African Seeds) Landraces; South Africa, Transkei
  Tribal Vision (Afropips) Malberry X [Sweet Tooth #3 X Grapefruit X Congo Nepalese]
  Triple Afghan Slam (Reeferman) Combine 3 Afghani strains
  Trix (Juan Moore) [Blueberry X Northern Light] X Northern Light
  TRC Devestator = Garlic Bud x Skunk
  TRC Devestation = [Shiva {garlic bud} x Afghani] x Skunk
  TRC Tarantula = ???
  TRC Texas Mystic = Alaskan Trainwreck x Sweet Tooth #4
  Tropical Timewarp (Reeferman) Punta Roja Colombian Red X African Timewarp
  Tropical Treat Special (Brazilian Seed) Colombian Gold X Colombian Jack X Haze Special X Skunk #1
  Tropicana#1 = Tropical Treat mother (mostly Colombian) X Sweet Tooth BX2 P1
  Turtle Power (Amsterdam Marijuana) Purple Power X Early Girl
  Twisted Fruit (Motarebel) Grapefruit X [Killer Queen X NYC Diesel]
   
  #16
  • Sviđa mi se Sviđa mi se x 1
 17. brend

  brend Power of Marihuana

  Učlanjen(a):
  04.06.2005
  Poruka:
  324
  Sviđa im se:
  22
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +22 / 1 / -0
  U
  Uber Candy Haze = Vietnamese Black x White Widow Thai and the Hawaiian x Neville's Haze
  Ultimate Indoor (Capricorn) Northern Lights X Matanuska Thunder
  Ultimate Moonshine = LUI x Blue Moonshine
  Ultimate Peak (Capricorn) Peak 19 X Bubbleberry
  Ultra Skunk (Dutch Passion) Swiss Skunk X Skunk

  V
  Valley Queen (No Mercy) Everest Queen X Silver Pearl
  Very White (Celebrity) White Widow X Haze
  Viet Combo (Spice Brothers) Vietnamese X Vietnamese Black
  Viper (Reeferman) Blackseed X Burmese
  Voodoo (Dutch Passion) Thai X ??
  Vortex (Subcool) Apollo 13 X Space Queen

  W
  Wakeford (Reeferman) [Skunk #1 X Airborne G-13] X UBC Chemo
  Waldo (Apothecary) Pez X Purple Cherry
  Warlock (Magus) [Skunk X Skunk] X Afghani
  Warpberry (Patch Works) Texada Timewarp X Purple Pineberry
  White Cinderella (Canadian Seed Co.) BRG White Widow X Cinderella 99
  White Crystal (THC Seeds) White Lightning X Super Crystal
  White Flow (Capricorn) White Widow X Flow
  White Grizzly (Kootenay Mountain) Dutch Treat X Nepali X Chemo
  White Haze = ??Juicy Widow x Blue Hen??
  White Himalayan Haze (GN03) White Widow X Himalayan Haze
  White KC (KC Brains) White Widow X Afghani X KC33
  White Light (Soma) Bubblegum X White Widow
  White Light (Willy Jack) Northern Lights X White Widow
  White Lightning (BC Seed Co.) Northern Lights #5 X White Widow
  White Mr. Nice (Blue Grass) White Haze X [Mr. Nice G-13 X Hashplant]
  White Rhino (Green House) Afghan X Brazilian X South Indian, Kerala
  White Rose (High Quality) Skunk X White Widow
  White Russian (Serious) AK-47 X White Widow
  White Satin (Mandala) Landraces; N. India, Punjab X ??
  White Star (Capricorn) sensi Star X White Widow
  White Star (Delta 9) New York City Diesel X sensi Star
  White Tusk (Goodhouse) [Hawaii X Big Bud] X KGB
  White Widow (Green House) Brazilian X South Indian
  White Widow = Brazilian x Indian
  White Widow = First Lady{mullimbimby madness} x Shiva Skunk
  White Willow (Soma) White Widow X Afghain Hawaiian
  Widow Warrior (White Widow Web) Master Widow X Durban
  Widowrella (Canadian Pros) Cinderella 99 X White Widow
  Willie D (Reservoir) William’s Wonder X New York City Diesel
  Willijuana (Reeferman) Vietnamese X Burmese
  Willy Jack (Willy Jack) Williams Wonder X Jack Herer
  Willy Nelson (Reeferman) Vietnamese X Highland Nepalese
  Wonder 99 (Reservoir) Cinderella 99 X William’s Wonder
  Wonder Diesel (Reservoir) William’s Wonder X Sour Diesel
  Wonder Haze (Reservoir) Super Silver Haze X William’s Wonder
  Wonderberry (Sagarmatha) Bubbleberry X William’s Wonder

  Y
  Yarkoum (Tiki) Landraces; Pakistan, Chitral Valley X “secret F1”
  Yellow Brick Wall (Juan Moore) Afghani X Columbian Gold
  Yumbolt (Sagarmatha) Landraces: Afghanistan X Landraces: Himalaya

  Z
  Zagorsk (Canadian Seed Co.) Killer Queen X Sugar Klingon
  Zamal (GN03) Landrace; La Reunion
   
  #17
 18. trigger

  Učlanjen(a):
  13.09.2005
  Poruka:
  42
  Sviđa im se:
  1
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +1 / 0 / -0
  molim cjenjene znalce i "neznalce" da mi objasne sta znaci kad je neka vrsta Haze? i kako se to odnosi na nacin uzgoja?
   
  #18
 19. bozga

  bozga Ninja poljoprivrednik
  Poznanik Foruma

  Učlanjen(a):
  08.07.2007
  Poruka:
  922
  Sviđa im se:
  481
  Trofej poeni:
  83
  Ratings:
  +575 / 3 / -1
  Haze je specijalni križanac raznih Sativa vrsta kanabisa, odlikuje se vrlo dugim periodom cvjetanja i specijalnim osjećajem napušenosti, koji je "high", a ne "stoned".
  Obično su te Sativa vrste kanabisa iz različitih dijelova svijeta.

  Npr. afričke sative se karakteristikama razlikuju od južnoindijskih ili južnoameričkih...

  Ima svakakvih hazeova i svaka je specifična na svoj način.
   
  #19
 20. PowerPlant

  PowerPlant Banned
  Banovan

  Učlanjen(a):
  14.07.2008
  Poruka:
  11
  Sviđa im se:
  0
  Trofej poeni:
  0
  Ratings:
  +0 / 0 / -0

  Meni je Amnesia najbolja,ali stvarno dugo cvijeta. 16 tjedana.
   
  #20

Preporučite stranicu