Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Živjo Ekipa!
Badi,opasna ti Guerilla Glue od Bulka!Predivno vidjet vakve vrhove!
Eto tri sestre PowerPlant,2*11.l,2*9.l.pots,Dutch Passion&1 O.G.kush,rqs,(mesec dana+,od swiča)peace & stay healthy high by Lovetogrow
White widow (Bulk seed) stara cca 2 mjeseca. Održavana za klonove!
Orginal cheese od Paradise seeds, on piči svojim tokom...
I Super lemon haze (klon) Linda seeds
Box:SC Dark Room 150w r3.0 150x90x200 Svjetlo: 3x Enfun lm301h + UV, IR - Svaki diman na 40% 60w cca 60cm od vrhova 18/6 Prehrana i Substrat: Hesi- do sada jednom hranjeno sa pola doze, Plagron growmix 19L Potovi. Strainovi:
Gelatto33 Linda Seeds (ljevo iza) 6 weeks and 1 day
Gorilla Blue Advanced Seeds (Ljevo naprijed) 3 weeks and 2 days
Afghan Skunk (Desno straga) 5 weeks and 1 day
Unknown Auto By Linda Seeds (sredina) 5 weeks and 4 days
Box:Pirate Box 60 Svjetlo: Zeus 308 XT lm301h ONE cca 60w na 60cm 18/6 Prehrana i Substrat: Hesi hrana do sada jednom, Plagron growmix 15L smart Pot. Strain: Amnesia XXL Linda Seeds (5 weeks and 5 days) - Jos 2 dana pa flip
Prvi put sam probao ovako jer uvijek nekako klijam sjemenke u ljeto pa je toplo na prozoru, no u ove zimske dane je jako hladno na prozoru a sjemenke vole toplo.
Malo vode u tanjurić bitno da ne plivaju u vodi sjemenke nego samo da su namočenom dobro.
Iznikla 30.12.2020 ( nisam znao da smo dobacili do 14.01 )
Ovo je slika 01.01.2021 ( čak sam je bio okačio ovde na forumu zbog deformiteta )
Nema tajne, to je normalna brzina rasta
Ne može to imat 16 dana da ebe rak raka.. prije bi rekao da ima 26,no dobro.. @Big L ,cookies je bila i moja želja no ipak sam se za bubbu odlučio.. ima vremena treba probat sveee
ne, i ja bi htio takav rast, zato pitam za tajnu. a kolko vidim, ona mala ti je na rubu tegle, a ova velika na sredini.. uspio si i presadit, mozda je u tome tajna?
Bila se izduzila pa sam je presadio na sredinu i malo zakopao. Imao sam problem oko podesavanja svetla, izduzila se pa je przila lampa itd...
Mozda je do spavanja, spava 8 sati dnevno.
Na 12/12 od starta. Pocela da izbacuje pistile. Oko 25 dana starosti +-dan dva. od Prije 3 dana je ova sinoc odradjen lst i super je krenula. Mala je ali draga.