Pozdrav ekipa!
Isprike što me nema. Jako aktivno ljeto, sport, ovo ono, druženja, fešte, ispušilo se teglica i teglica, pojelo kolača. Ma divota jedna.

Mislim da najduže nisam bio tjedan dana na stranici, jednostavno nisam uopće niti mislio na te stvari.
Ali evo rujna, evo vremena za jedan fini grow do kraja godine.
Dakle - moj stiropor box 80x80 cm je rastavljen u dijelove, tj na stranice - jer ljepilo tako jako drži da stiropor nemogu odljepiti.
Novi box će biti 40x160cm. I ide ugradni u zid.
Zadnji put sam imao jednu drvenu baraku pregrađenu u mini prostoriju, no to dalje otpada zbog više faktora.
Tako da ću sad napraviti plitki boks, visina, ista, ali širina 160cm. Taman za 4 auto cure, svaka će imati 40x40cm prostor.
Pošto imam doma menki, potrošit ću što imam - ak420, blackberry, chocodope, critical, svi autosi.
Nisam niti siguran kako sad stvari stoje sa naručivanjem preko Hempatije u RH, tako da se neću zamarati. Možda na proljeće fotobiljke.
Panel sam prerezao, nadovario, ovako onako, i sad će svaka biljka imati 6 grla. Ovako bočno je razmak 12cm, dok po dužini od 18-22cm, ovisi o više faktora.
Znam da nije tip top, ali toliko obaveza imam da sam odustao da sve fino izmjerim i prevarim.
Pošto sad imam po panelu 12 grla, i svaki panel će pokriti 2 biljke - mogu ići i sa slabijom jačinom žarulja i lakše posložiti.
Od COB-a sam odustao, jbg financije financije. Možda na proljeće.
Vent ostaje isti, ali ide na tavan i samo 3m cijevi od boksa do venta - bez kuteva! Ne bi trebalo biti problema. Filter moj DIY, ali ću ga jače napuniti.
Gnojiva imam od zadnji put od Organics Nutrients, preko one nagradne igre.
Zemlju naručujem preko weba, potove imam od prije 14l.
Boks će biti ugrađen u jedan zid, vrata će biti zamaskirana prema izgledu zida i nadam se da ovaj put neće biti nikakvih šumova, svjetla itd.
Šumova od venta neće biti kako ide na tavan, a za svjetlo planiram nove duple brtve.
Folija u boks ide Decathlone ona za preživljavanje u prirodi.
Pomalo slažem, trebat će još 10-tak dana, ali cilj je do 15.9. da menke moraju biti proklijane! Ako idući tjedan budem pri kraju sa poslovima, možda krenem sa klijanjem i vegetacijom u starom boksu i 1l potovima - taman ću time dobiti 10-tak dana vegetacije da završim boks.
Eto još jednom pozdrav svima i opet ću biti aktivan!