Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Zli Azra

The Good, the Bad and the Ugly
Poznanik Foruma
12.11.2009
540
2.374
163
46
PowerSeed je napisao(la):
a neka identifikacija biljki za one koji ne znaju sta growas ;)

Ako sam dobro upratio grow suport(tek sad sam skontao titulu lol) nam je bio malo razvaljen pa pobrkao case,kush i blubery bi trebalo indentifikovati,da zna on bi napisao hahahahahahahahah sta je da je ex tra je .......poz od ZLOg
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Creative

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
SVE!!!!!!!

pochet cu od pochetka.
klijanje-od 4posijanih , 3 su proklijale.
rast&razvoj - slabe biljke i do 70% manje-sitnije-slabije od ostalih sorti iz growa
cvjetanje - 2 su pochele davati mushke cvjetove tj pochele hermiti...i to aaapsolutno nichim izazvane!!!..ok..na jednoj je bilo svega par komada i to sam poskidala...na drugoj je bilo malo vishe mushkih cvjetova i skidala sam ih u periodu od cca 14-16dana...nakon toga su prestale bacati mushke cvjetove...tj. na kraju-kod trimanja sam skuzhila da je ova na kojoj je bilo vishe mushkih cvjetova ,ochito nastavila ( ne znam u kojem periodu jer sam ih prestala kontrolirati cca tedan dana nakon shto sam poskidala zadnjemushke cvjetove ) bacati "banane" ali..ti mushki cvjetovi tj. "banane" nisu dozrijevali.vec sam ih nashla sasushene i ne potpuno razvijene,dok sam trrimala.
urod..e pazi ovo..od 3 biljke A.M.S. sam dobila cca 75gr suhog/otrimanog...a od 1 biljke cream caramela sam dobila cca 80gr suhog/potrimanog...mislim da sam sve time rekla.
osobno joshnisam probala kakva je za pushiti...danas radim ulje od par sorti...paa..budem vidjela hochu li kompletan ams ubaciti u ulje ili, budem pustila 15tak gr.da se cura..

taj shugavi A.M.S. me koshtao zhivaca i cca 150grama uroda...jer...da sam stavila 3 kom. bilo koje druge sorte ..imala bi najmanje 130-150 gr. vishe suhog i potrimanog.
prvoklasno sranje!!!!!

btw. a mislim da je bilo i vishe cream caramela.smao shto sam ja vagala nakon shto sam vech podijelila cream caramela , critical jacka i special kusha....pa ne mogu 100% sigurno znati koliko je bio urod tih 3 strainova.
a A.MS. nisam nikome ni davala..iako kazu da se poklonjenom konju ne gleda u zube....toliko mi se zgadila ta sorta da nisam nikome ni poloniti zheljela...eto..greenhouse shit
 

Creative

Grow support
Poznanik Foruma
04.02.2012
1.504
2.273
188
45
Tomorrowland
I opet je sorta GreenHouse-ova... ccccc..... Hvala svima koji su uzimali od GHSa... ;)
od 5 sorti pet uspjeha od ghs ...osobno nemogu reci nista lose o njima ..od klijavosti do debljanja...daleko su od top seedbanaka ali koliko para toliko muzike...uzimajte sorte koje imaju povijest i mislim da nemoze biti vecih problema.

Eo primjer posadena 2 vanilla kusha od barny farm ,isto tretirana, jedan puca od yelda a drugi je suvarak teski mozda je dao 1/3 prvoga ....generalno jos uvijek mislim da je barny farm dobra seed banka.

opet drago mi je znati to za ams :D
 

AndrijaJ

Aktivan Član
19.06.2010
172
124
0
46
Jedini problem/prednost sa A.M.S.-om je to što nikad neznaš u što će izrasti.
Od 4 sjemenke 2 fenotipa = 50:50, a koliko sam čitao ima ih preko nekoliko :)

Jedan je bio i taj sa slike-više sativa like, svjetlo zeleni listovi, nikad mi nije uspjelo da bude 100% happy, AN, ph +/-, flush, i slično...
Dok taj isti feno na drugom kraju grada uz minimalnu pažnju, pipovaču , razna gnojiva rastao je ko lud.
Rekao bih da je taj više sativa like i da mu je potrebno dugo cvjetanje i jako malo vode i feedinga za razliku od drugog fenotipa koji je više indica like.

Drugi feno, što god da sam mu radio a radio sam svima svašta (svakodnevno)rastao je cvjetao ko lud ...

Uglavnom u boxu 45x70cm,sa tri AMS-a = 0.7gr/W . U igri je bila 250W grolux lampa :)

A što se tiče GHS-a i klijanja ja neznam o čemu Vi pričate.. Meni je klijavost GHS-a 100%..
Rekao bih da klijavost više ovisi o uvjetima koji su prisutni kod Vas doma a najsličniji su određenom proizvođaču.
Kod nekog sjeme od nekog proizvođača klija ko ludo, a kod nekog to isto iz istog paketa ne klija...
Kad bi na paketiću navodili uvjete u kojima će sjeme proklijati mislim da bi mnoge stvari postale jasnije...

Npr. od 10 sjemenki sensi seeda(100e) meni nije proklijalo nijedno ..

Sve dok stvar ne bude legalna, i dok se uvjeti koje morate zadovoljiti da bi sjeme klijalo neće navoditi na paketiću od sjemenke klijavost će nažalost biti ko dobitak na lotu.

Hawaiian snow, na drugom kraju grada sjeme sjeme je proklijalo nakon 7 dana, kod mene iz istog paketa sjeme je u 48h imalo 2 cm dug korjenčić...

Da nebude totalni ot:

AMS :)
 

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
Andrija..kod mene je od 3 sjemenke izashao 1 pheno..ok..jedna se nestositno razlikovala alimislim da nije bilo pitanje phenotipa vech uzgojnog oblika ( jer ta jedina nije bila nimalo trenirana )
evo jucer mi se nikako nije dalo pokrenuti.zato sada upravo pravim ulje...ams je prvi otishao pod nozh...ostavila sam dolovno 3 vrha..cisto da probam kakva je za pushiti..mislim ju curati jer..ako se neshtomozhe ocjeniti pozitivnom ocjenom kod ovog ams-a..to je miris..ugodan miris bijele kave..+vrhichi chak i izgledaju simpatichno sa tim crveno cigla dlachicama na konkretnoj zelenoj podlozi...

special kush je vrlo dobar za ulje i/ili hash..najmasnija sorta ovog growa ..+ vrlo solidan urod ( od 2 biljke cca 140-150gr suhog i otrimanog )

btw. uzgajane su pod 600w.dakle...nije da im je falilo "sunca"...ma.uostalom..ostale sorte su najbolji pokazatelj koliko je ams podbacio..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

caspe

Aktivan Član
23.01.2012
558
6.797
233
34
da GHS se pokazao kao sranje, ja sam sad dobio na poklon od prijatelja njihov super critical auto pa cu vidit oce li se opet pokazat kao sranje
 

caspe

Aktivan Član
23.01.2012
558
6.797
233
34
ja sam svašta proba od njih super bud, s. lemon haze, s critcal sve više manje bzvz... sad cu probat još jednom s. critical koji je bio poklon, al lovu im više nedam

edit. s.critical auto je u manje od 24 sata pustio klicu stavljen je u 11 litara terramagme u šator sa skunkovima #1 dok ne stasa malo onda ide na sunce na terasu pa šta bude :D
evo par slika sa mobitela sensi skunk #1 sestra ondila aparat pa nemože bolje :(
47. dan od prebacivanja na 12/12

grupna


manji


veči
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.996
34.379
2.598
Strawbery Haze-Liberty haze-Royal moby-N Light- 12/12 od starta :smoke18:
DSC06262.jpg