Grow-Room u podrumu Savet Dobrodosao.

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients

prle1337

Banned
Banovan
11.04.2020
0
2
2
28
Pozdrav
Razmisljao sam napraviti od podruma Grow-Room i citao sam dosta po forumima,knjigama oko dosta toga i narucio automatizovane Menke.
Za sada imam samo :
-60 Saksija
-40L Dzak zemlje
-Organsko Djubrivo
-40 Automatizovanih semenki
Zanima me sledece i svaki savet je dobrodosao jer mi je ovo prvi put da sam uzeo na svoje da gajim:
-Kakve Lampe uzeti za automatizovane vrste i zasto ?
-Ventilacija je potrebna zbog biljaka da se nebi osusile i ostalo ,ja sam razmisljao o kupovini ventilatora jer nemam bas ni zivaca da se bakcem sa ventilacijom i mozda eventualno necim da izvlaci vazduh odatle Neki predlog za DiY Po mogucnosti jeftino ?
-Folija koje vrste i da u kakvim prodajnim mestima kupiti te folije vidjao sam svakakve ali na razliku od kineza dosta deru koju je najbolje uzeti i zasto ?.
-Posto sam razmisljao da posadim odjednom svih 40 semenki u 40 saksija automati sve koliko bi mi lampi trebalo ? i koji je najjeftiniji nacin ?
- Svaki savet i predlog bi rado procitao i dobrodosao je jer iskreno ne znam puno oko ovoga .
----------------------------Medjutim posto mi je zadnji post oko ovoga ukinut procitao sam da trebaju mere da se stave od sobe i svasta nesto ------------------------------------------------------
8 sati sam proveo praveci ove skice i makete preko nekih levih programa ,nadam se da je sad dobro sve jer nakon ovih 8 sati crtanja i merenja pravljenja makete skice mogu da vam kazem da sam umro ne znam da li je sve ovo bilo potrebno ali kad vidite razumecete sve .


SKICA Hodnika pridzemlja na kom se nalazi ulaz u podrum. i ulaz izlaz iz kuce.
Untitled.png

Podrum Prekriven tepihom i stolicama koje izgledaju kao odlozene stvari prave podrum dosta skrivenim i teskim za uopste pomisliti da tu postoji .
Hodnik iz zraka pridezemlje podrum sa tepihom.png

Podrum kad se sklone stolovi stolice i tepih . zatvoren.
Podurm zatvoren bez tepiha .png

Podrum otvoren ,Stvari sklonjene sa vrata .
screenshot.png

Skica Podruma
Podrum-Skica.png

Usput pitanje da li se mogu ove police koristiti mozda za saksije Cvrste su i dobre i kao sto rekoh svaki savet je dobrodosao -Slika iz Podruma -Samo maketa nije prava slika !


Screenshot_50.png

Prozor od podruma koji je pola ispod betona a pola iznad nije puno velik !

Screenshot_49.png
nadam se da su svi propisi ispostovani i dobrim savetima i predlozima - sto ekonomicnije to bolje ali naravno zelim da mi cvece bude sto bolje jer ipak je ono najvaznije dzabe mi usteda ako mi se biljka raspada zbog losih uslova i slicno ,takodje me zanima oko klime za njih posto su autoflower semena.
PS. U srb sam pa nebih zbog visoke struje da mi dodju na kucu meni nije problem platiti tu struju vec zeznuto ako vide oni to u sistemu
Biljke uzgajam za sebe i nisu za industrijsku proizvodnju niti ista slicno
-Slike sam ubacio dosta da bi ste vi mogli da nacrtate gde bi sta moglo da se stavi i kako bi funkcionisalo jer mi svaki predlog i savet znaci veoma .