Pozdrav svima,
do sada smo se mogli čitati u temi dnevnik CBD poduzetnika, a kako me sve više ljudi zbog bannera na sajtu pita o čemu se radi, izdvajam ovaj projekt iz naše vesele kuhinje u zasebnu temu - hemps*garden
Naime, nakon hemps.hr, Cannabis Club Croatia, Cannabis muzeja Zagreb te Cannabis sajma Cultiva Zagreb, logičan smjer je da se posvetimo i samom području uzgoja i probamo zajedno s vama razmisliti što nedostaje na našem tržištu, te odgovorimo na zahtjeve ljudi i cjenovnu politiku. Naime, kada smo kao muzej dobili zeleno svijetlo od Ministarstva poljoprivrede za prodaju klonova kranjim kupcima, (bez tvrtki, opg-a ili udruga), počeli smo od kupaca i odbivati konstanta pitanja o prehrani, načinu uzgoja i sl. S druge strane, vanjski partneri i tvrtke stalno nam šalju proizvode na testiranje, od gnojiva, pa do raznih gadgeta i novotarija na tržištu. Isto tako, osobna želja mi je posvetiti se osobama s različitim medicinskim stanjima poput MS-a, Chrona, Ulceroznog kolitisa i sl. na način da im se ponude prihvatljivi setovi za uzgoj i pristupačne cijene gnojiva. Takvi bez zdravstvenih komponenti ove biljke nisu funkcionalni te im jedino preostaje okretanje crnom tržištu, te često neprovjerenim proizvodima.
Za prvi post i sam intro ne želim pisati litanije, radije sam snimio video da steknete dojam