Poz ljudi, malopre mi se desila neka veoma cudna stvar. Legao sam da odspavam malo poslepodne, i sanjao sam neki veoma cudan san (mada to nije toliko vazno posto ja uvek sanjam neke nebuloze) gde ja lezim na mom krevetu bas tamo gde stvarno spavam, cak i u istom polozaju, i ne mogu da se pomerim. Oko mene je neka zurka, gomila riba etc., a na mene k'o da je neko bacio kameni blok. Ne mogu da se pomerim... Tu sada neko zvoni na moja vrata, i ja se odjednom nadjem kako ulazim u kola od neke ortakinje moje keve. I ona mi kaze kako je zaboravila papuce kod nas u gajbi (a ona, ja i jos neke matore ribe smo krenule ka vikendici) i okrenula se da se vratimo da joj dam papuce. I nadjem se ja ponovo u mojoj sobi, i pokupim te papuce (roze neke, bas onako fancy - fancy skrozZz
), mada se ne secam da li je i dalje bilo ljudi tu. I pomislim kako bi mi bilo zgodno da ponesem malo marihuane tamo u prirodu, jer me je u tom trenutku nesto boleo stomak, a kada se navarim kada me boli stomak, prodje me odmah... I, kako sam krenuo ka steku da uzmem kesicu, ponovo se nadjem onako da lezim u krevetu i oko mene ponovo ljudi. Ja kao da sam svestan svega, hocu da se proderem da mi donesu bananu. Ali ne mogu, kao da je neko isisao svu energiju iz mene.. I skupim nekako snagu, ali ne znam ni da li sam uopste izgovorio, i vidim kako mi neka riba donosi nesto. Kako sam video, ne znam, jer sam bio okrenut ka zidu, ali ajde
. I ona mi donela neki braon sok sa koluticima isecenog krastavca unutra. I iz zezanja mi stavi tu casu na glavu.... E tu sam poceo gadno da se tripujem. Nisam mogao da pomerim glavu, kao da je stavila 100t, a ne obicnu plasticnu casu. I tu ja prestanem da sanjam, i probudim se. I ne mogu da se pomerim. Nema 'leba da sam bilo sta mogao da uradim, totalno paralisan. Ne mogu ni da pricam.. Samo sam mogao oci da otvorim, i to vrlo tesko... I posmatrao ruku kako mi trne, ali nista nisam mogao da uradim u vezi sa tim. Posle nekog vremena sam ustao, i malo se normalizovao, ali sam hodao k'o slogiran neko vreme... Tek sam se sada malo povratio pisuci ovaj tekst.
Zanima me da li je jos neko imao nekakvo slicno iskustvo sam ovim paralizacijama ovako...
Pozdrav za sve, irie

Zanima me da li je jos neko imao nekakvo slicno iskustvo sam ovim paralizacijama ovako...
Pozdrav za sve, irie