izgradnja PC Grow Boxa, skica unutra, mišljenja i savjeti

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
07.03.2012
1
0
0
27
evo nakon ugodnih iskustava u konzumiranju naše predivne biljke, odluka je pala da se izgradi indoor grow box u jednom neiskorištenom kućištu starog PCa :D
dodao sam sliku koju sam sinoć crtao, u njoj je sve objašnjeno i nacrtano uglavnom u pravim dimenzijama. tako bi trenutno izgledao box koji uskoro prelazi u stadij izrade, radi se samo o danima do početka :)
pa eto, molim vas da nađete koju minutu da proučite malo ovu skicu i izrazite svoje mišljenje i neke savjete za koje mislite da bi pomogli u izradi kvalitetnijeg boxa. barem u ovih par dana dok ne počne izgradnja :sun2:
hvala svima unaprijed.

p.s. na skici starter stoji na prigušnici no nije bitno, kućište je 24 cm široko, mogao bi biti i pokraj prigušnice. poanta je da sva ta oprema za žarulju isto stoji iznad stakla da se dolje dobije što veći prostor :) i još mi je palo na pamet da se stavi jedna pregradica između žarulje i opreme za paljenje žarulje, da se ne zagrijavaju previše međusobno.

28wnkuf.jpg
 

Bizzzo

~ Herbalist ~
Urednik
Grow Support
11.02.2008
3.136
9.276
298
50
Zbrkulja
vutra.org
Definitivno sve sto ne treba biti unutra ni ne treba biti, znaci sa svim osim lampom i ventovima van. Btw nema teorije da u tom kucistu odradis 3 biljke. I sa 2 ce ti biti borba 100 %. Sa svim ovim ventovima kuciste ce ti biti 2 cm od zemlje kad se svi popale :)...btw moras bas tu struju po "podu"?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.