Treba ti npr garmin gps... Ili skini gps app za telefon pa ce ti reci koordinate gdje se nalazis tamo zapiknes stap sa vidljivom zastavicom.... Oznacis sve coskove i spojis ih trakom... Eto ti terena

kazes poso je to... Da, posao od 20€
skinucun garmin pa cu testiurati, hvala. a nece mi trebati zastavica nego sprej.
ps. ne znam kako niste skontali da ocu sam da uradim a ne da placam stvari koje mogu i sam da uradim.
to je isto ko kad bi mi rekli nemoj saditi vu nego kupi lakse je

kazes posao od 20 evra, ali za mene nije 20, jer treba tog lika da odvezem i dovezem iz drugog grada pa mora se ugostiii
da se pojede nesto i popije, tako da izadje mnogo vise a on bi realno uzeo 20 evradi za JEDNU parcelu.
I Google Maps se može skinuti da rade offline. Takodjer je moguće određivati točke koordinatama. jedino sto to sve očito ne možete saznati u šumi jel. U šumi ćete to moci kontam uz pomoć geodete. Čini mi se da su pouzdane izmjere malo jace od 20 eura.
geodeta kosta 150 evraminimum ,cene su skocile kao i sve sto je poraslo u srbadiji.
sto se tice ovog garmina, ima nekoliko tih aplikacija ali vecina trazi da se registrujem. skinucu neke druge pa cu videti, ja
tripujem nesto tipa ovako odem u sumu u odredjenu parcelu i na sredini sam parcele on mi ocita lokaciju i onda
podjem nadole i tacno vidim jos koliko treba do medje.
ovaj sajt geosrbija je odlican ali treba net, zivo me kopka preko koje aplikacije radi taj lik

editirao bih post ali vidim da je skraceno vreme za prepravku pa zato dupli.