Klijanje u palomi/maramici

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
30.12.2015
1
0
1
33
juce sam stavio 3 sjemenke Njemacke vutre da klijaju u palomi i jutros nakvasim palomu i sad pogledam paloma mi se bila osusila i evo opet sam je nakvasio jesam sjebo stvari ili
 
30.12.2015
1
0
1
33
Okej brate da nisam otisao za Njemacku posijo bi ja nekih 70biljaka al et vamo sam se odlucio za 3 jer je puno rizika
 
30.12.2015
1
0
1
33
Zns zafrkajite vi nekog drugog da sam ti 70biljki posijo da su mi uspijele izvalili bi oci obojica
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.176
398
42
Tacna
178.gif
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Chan

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.267
35.824
2.698
Weed California USA
https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/

16. Zabrana komercijalnog uzgoja
Vutra.org ne podržava uzgoj marihuane u komercijane svrhe. Ako administratorski tim donese odluku da se radi o komercijalnom uzgoju marihuane, znači ako netko uzgaja ili namjerava uzgajati mnogo više biljaka nego se to može smatrati da je za osobnu upotrebu, bit će banovan sa foruma. Vaša stvar je koliko biljaka sadite, ali pošto je ova tačka prilicno delikatno pitanje, zamolili bi vas da na forumu ne prikazujete uzgoj vise od 10 različitih odraslih ženskih biljaka (maksimum, i to nikako više od 5 na istoj fotki). Ovo se pogotovo odnosi na outdoor uzgoj. Računajte da je u zemljama gde je uzgoj legalan dozvoljeno uzgajati 4 do 6 komada, pa nek vam to bude orijentir i neki optimalan broj.
 
17.06.2015
142
137
43
OP. pusti ove što zajebavaju sve su to neuspješni uzgajivači.zavidni.

Klijanje u palomi je apsolutno moguće, čak u nekim varijantama poželjno. Ali da bi to uradio uspješno moraš da uradiš slijedeće korake.
1. Klijanje u palomi se uvijek radi kad je zimski period.
2. zašto zimi?
3.zato.
4. preduslov za uspješno klijanje je balav nos.
5. da bi ste imali balav nos kad vama treba možeš postići na nekoliko načina.
5. svi uspješni uzgajivaći koriste metod koji je Međunarodna Organizacija za Monitoring Klijanja u Palomi ispitala i odobrila.
6.Najmanje 2-3 dana prije Klijanja u palomi u nastavku teksta biće KUP, morate da počnete sa procesom stvaranja bala.
6. ustajanje u cik zore, tuširanje hladnom vodom i poslije toga sa mokrom kosom i sa sladoledom u ruci sjedate u auto sa otvorenim prozorima,da vas malo naduva. goli.

7.kad ste već dobili dovoljnu viskoznost bala u nosu tad možete početi sa KUP procesom. za provjeru viskoznosti bala možete koristiti skupe uređaje ka što je kineski balometar ali ako niste u mogućnosti da si priuštite kvalitetan balometar možete koristiti drevnu metodu mjerenja viskoznosti bala koja potiče od starih hindu naroda koji su bale koristili za proizvodnju šita.
8. nagnete se lagano naprijed i polako pustite da vam bale klize iz nosa , kad su vam se spustile do visine koljena tada uradite jedan duboki šmrk i ako su vam se bale uspjele vratiti u punom kapacitetu u nos to je znak da ste postigli savršenu viskoznost i KUP može da počne,
9. paloma mora da bude a i ne mora nova.
10. raširite palomu i onda duboko udahnite i onda izdahnite u palomu kroz nos, postupak ponoviti svaka 4 sata.
11. uzmete odabrane menke i i radi lakšeg primanja istih morate ih ušmrkati i onda išmrkati nazad u palomu koja je već od prije balava .
12. onda to sve lijepo zamotaš i staviš ispod donjeg dijela leđa, istraživanja su pokazala da menke uvijek imaju 100% klijavost kad su smještene između 2 guza jer im guzovi daju optimalnu vlažnost i toplinu. i da nebrini ako osjetiš neku ljigavost između guzova to je znak da je KUP počeo.
PS
Ne zaboravi postaviti slike cijelog procesa mada bi bilo mnogo bolje da to sve snimiš i onda postaviš video na nekom od popularnih socijalnih servisa kao što su Facebook i Youtube a može i na Redtube.
Sretno klijanje.
 

Chan

Chasing dreams
01.11.2015
898
3.715
163
Hladni sever
  • @kizo123 jeste decko zalutao, ali ti ili pljugas nesto nezrelo ili...
  • Zabranjen je svaki vid diskriminacije članova i omalovažavanje njihove inteligencije ili sposobnosti, kao i uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta ili sramoćenje drugih članova foruma!
  • Poštujte druge članove foruma barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!