Majne prvi domaći in da house :)

  • Nova nagradna igra za sve članove foruma: Growbox izrada - Tutorial. Nagradna igra se završava 31 decembra. Više detalja na linku: Growbox izrada - Tutorial
Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

$DoLaR$

Aktivan Član
16.06.2011
489
34
0
36
BoK ekipa!!!

evo da i ja predstavim svoje ljepojke koje su trenutno na sušenju :)
počelo je sve s ovim forumom, tj s vašim neodbijajučim materijalom od kojih se okice samo suze :) , a počelo je tako da sam sjemenke neke super domaćice bacio u čašu s vodom ali iz totalne zaje******* i nešto mi nije dalo mira i odem fino na net i upišem u google marihuana i opazim vutra.org :) ..i od tad ne da nisam sišao s vutre nego uopće nepostoji ni jedna druga stranica za mene :) jer ipak puno ste vi toga tu napisali i arhivirali uzgoje :) (tako da se ima kaj za čitat)

Znači o indoru a i o outdoru nisam imao nikakva iskustva..ili bolje rečeno nisam pojma imao ni o jednom ni drugom..ali pošto nemam ni vremena ni mjesta za outdoor odlučih se ja za indoor. i tako bacih ja te četiri male sjemenkice u čašu s vodom i eto za dva dana mali bijeli repići :) (ustvari lažem imao sam iskustva s dvije biljkice koje sam prošle godine stavio na balkon...(nisam znao za ovu stranicu)...imale samo tri sata sunca...ali jbga pas ih pojeo kad su imale tri tjedna..ali nije vrijedno spomena) ...i stavio ja tako u mikro važeve i na prozor sa jako malo direktnog sunca...eee sad dolazi OTKRIĆE vutre.org :) ....i počnem ja čitat....i čitat...i mudonja glupa...ma idem ja kupit par štednih, bit će jeftinije hehe :crash: kad drugi dan mislim si....pa nemaju ni 5000 Lm, odoh ja kupit par fluorescentnih cijevi i nosače naravno (fluo i štedne kupljene u TEŽ-u)....izbušio cijeli ormar jer sam kupio cijevi najveće od metra i pol :D a box mi je 87d X 53d X 200(250)v (mogu mjestit ako bude ikad potrebno)...ventilaciju mi je činilo par ventilatora kompovih.....(majke mi nikad u životu više ta smeća - neka xilence red wing)...vlaga i temp katastrofa...tj temp velika a vlage ni na vidiku..naravno to sam saznao nakon par dana jer nisam imao za mjerit ni temp ni vlag.....biljkice su u međuvremenu premještene u pitare ne jako velike...ali problem je bio u tome da neznam zbog čega ali ja sam stavio na dno male kamenčiće pa tako i u vidno malim pitarima još su i kamenčići zauzeli mjesto :) .....došlo mi je u jednom trenu da sve zapalim jer mi ništa nije išlo kako treba :) ...sutra dan kažem ja ma idem kupit ovlaživač, komplet hps 250w od TEŽ-a, kupaonske ventove 100mm (98 m3/h) i ulaz i izlaz, nakon čega je gornji promjenjen sa cijevnim 125mm (185 m3/h) kupljena dva jer dolazi cool tube za par dana, filter home made, ulazni zrak je sviježi vanjski koji crijevom dolazi u box, a isto tako odsisni zrak ide napolje.. (šteta kaj u tom periodu od tri tjedna nemam slike boxa, jer bi bila vrištaona na kaj je sve to ličilo)....da vas više nezamaram mojom "kreativnošću" uglavnom nakon 3-4 tjedna sve sam sredio i sad da vam pokažem kako to izgleda. ;)

1) Razina iskustva. prvi završeni

2) Lampe. TEŽ, HPS 250W VTNaP/C 33200 lm

3) Posude/vaze/pitari/saksije. okrugle fi10, fi20 s kamenčićima :D, na kraju fi30

4) Mješavina zemlje (soil mix). početna obična iz trgovine u onim žutim vrećama, kasnije balkonia i compo sana

5) Ciklus zaljevanja. dva puta na tjedan sa 1,5L vode

6) Gnojiva i prihrana. u vegi ništa, početak cvijetanja planatella cvet, drugi dio cvijetanja Hesi (bloom kompleks, fosfor plus i super vit)

7) Vrijeme uzgoja: 28.03 - 18.06

8) Vrijeme cvjetanja: 16.04 - 18.06

Na početku bile tri....jedan mudonja naglavačke izbačen (bez listova :) ...listovi služe za lampu..lijepe sjene na zidu)

Prvi tjedan:



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Drugi tjedan:



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Dva i pol tjedna:



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


16.04 - 29.04 Cvijetanje



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

09.05!



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

19.05!



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

07.06!:



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Berba!!!



Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.238
102
73
39
Ili meni ne valja komp ili si loše uploadovao slike.. poslednje što vidim je 9.05...ko ne valja?

EDIT: Ipak ja nisam valjao. Sada vidim sve slike.

Btw,svaka čast,izgledaju ukusno! :sun2:
 

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
796
144
63
Super su ispale...vidis da se isplati uloziti u njih...sada ce sve to one vratiti dok se budu dimile... :thumb:

Dobrodosao u grow zajednicu i zasluzeni rep+ za biljoze... =)
 

$DoLaR$

Aktivan Član
16.06.2011
489
34
0
36
hvala dečki!!!

stvarno čovijek ode kao proć će jeftinije a nakraju duplo skuplje!!! isplatitlo se truda i truda..ali bome ih je i uživancija gledat satima i radit im co2 :D ..pogotovo kako laganini plešu na ventilatoru :) ... 24.5 mi je proklijalo još 6 sjemenkica koje su bile ma vegetaciji do jučer kad su stavljene na cvijetanje...dvije sam još prije nakon tjedan vegetacije stavio na cvijetanje...jedna muška druga hemo :) pa sad ćemo vidjet koliko će bit curica od ovih 4...ovih dana mi dolazi tube, hps 400 agro...da pa se još malo istreniramo na domačicama pa onda na jesen easy ryder...tj nakon ovih simpatičnih....budem ovih dana otvorio dnevnik kad uhvatim vremena....uglavnom puno mi je trebalo da otvorim dnevnik...nisam paranoja ali izmotam milijardu kombinacija u glavi :)

LP
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vuk_samotnjaK

RastaBird

Aktivan Član
19.03.2011
88
1
0
40
Dolar aj samo reci ak nije problem, kolka ti je bila temperatura u boxu jer ja isto namjeravam imati takav neki setupić, još se dvoumim između 150 i 250...u biti imo si samo taj vent od 185 kubika i sve je fino šljakalo ;)? I jel ti vent vuće od filtera to?? Inače jako lijep grow majstore :D
 

$DoLaR$

Aktivan Član
16.06.2011
489
34
0
36
kakav problem :) ....temperature su mi bile kad sam imao i odsis i usis od 98m3/h prije nego što je zatoplilo 27, 28...onda je pak brutalno zatoplilo i morao sam držat vrata od boxa otvorena i bila je od 30-31..kad bi zatvorio do 35 bi se popela...onda sam kupio od 185 i bila mi 29 kad je otvoren box i 32, max 33 kad je zatvoren...evo baš jučer kad je malo zahladilo je bilo ugodnih 26-27 :) ...30 sa zatvorenim boxom.....sad neznam da li sve žarulje isto griju...ali ova TEŽ koju ja imam opasno grije :) ....ima 33200 lm ali baš grije....sad ću isprobat sa dva od 185 pa da vidim oće imat kakve promjene....pa ti javim... ;)
 

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.959
17.574
358
32
คภ๔г๏๓є๔ค
ljepo ljepo nema sta super su ispale curke nadam se da tak rade i da su tako fine kak izgledaju u svako slucaju dobro doso a vidim da si se vec i dobro snasao hehe :icon_smile::respect:
 

$DoLaR$

Aktivan Član
16.06.2011
489
34
0
36
Evo mene nakon par dana....malo su mi se prebrzo osušile...za 5 dana....nisam bio u mogućnosti ostaviti ih u boksu na sušenju pa sam iskoristio box od vegetacije....i morao stavit u drugu prostoriju jer ova u kojoj mi je box je prevruća :) .....sad su drugi dan na kjuranju.....sa količinom sam prezadovoljan.....od prve s lijeve strane (po slici na sušenju) sam dobio 35, od druge 29 i od treće 32...suhog naravno bez grana :) ....eee sad o kušanju :) i mirisu :) ....miris im je tako čudan ali stvarno fin....neka mješavina citrusa i mentola..to prva..a ove druge dvije (po slici na sušenju)..ko po sijenu i travi pokošenoj...ful fino miriši....a okus delux....uopće nema onog odvratnog okusa u ustima nakon pljuge....high je u glavi...znači nakon pljuge pogledat neki film, igrat se s djetetom =) ili si jednostavno pustit muzikicu.....nema da me zakuca za krevet i da se nemogu pomaknut :)...ja prezadovoljan....sve u svemu....PREDIVNO ISKUSTVO....ali neće na njemu samo ostat jer IDEMO DALJE :) .....
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.