Nedoumice i zablude

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
21.01.2019
93
27
18
Poz ljudi.

Situacija je sljedeca. Nedavno sam "dobio" neku zizu kojoj ne znam izvor. Nikad nisam pusio nesto ovakvo. Nije da radi krivo nego je jednostavno dosta intenzivna. U par sekundi lupa u glavu. Srce pocinje raditi dosta brze i osjecam cudan pritisak u lijevom dijelu prsa, ali samo dok aktivno uvlacim. Ali nemojte me krivo shvatit. Znam sta znaci bit naduvan i ovo je definitivno to. Nema nikakvih "tripanja", paranoja ili bilo kakvih stranih simptoma. Ali svejedno ni jednu pljugu do sad nisam uspio popusit u jednom trku. Stavim 01 i nakon 5-6 dimova trebam napravit pauzu jer je tolko jako.

Sve ovo ne bi bilo cudno da mi je tolerancija niska, ali nije. Zapravo je poprilicno visoka. Pusim svaki dan i zato se i pitam. Palo mi je na pamet da je pospricano, ali ne vjerujem. Proucio sam hedove do temelja i nema nikakvih naznaka stranih materija. Izgledaju super. Miris podsjeca na mix bilja i papra s minimalnom dozom kiselosti, ali je ugodan, nije jak, i dalje ima onu tipicnu aromu po kojoj prepoznas zizu. E sad, okus je druga prica. Nije bas ugodan. Podsjeca me na zizu koja se osusila, navlazila, osusila. Malo pece za pluca ali nema kaslja. Nema bas neki specifican okus koji ostaje u ustima. Samo prolazi. Jedino sto ostaje je okus duhana koji bude u kombi. Nisam probao cisto pa je mozda do toga haha.

Uglavnom, zanima me sto vi mislite. Za kraj jos zelim napomenut da je zapravo najintenzivnije dok pusim. Kad stanem, ubrzo bude chill. Ali taj svjesni psihoaktivni ucinak ne traje predugo. Ili ja ne kuzim da traje zbog tolerancije?

Hvala na citanju, peace!
 
19.05.2009
37
129
33
Pozdrav,
Ja sam prije par godina tako nabavio bi hash,
isto ovo što pričaš mi se dešaalo, kada zapalim uzmem 3 - 6 dimova i kada udari odem u drugu dimenziju.
nažalost bilo su to veće količine kupljenje, to nije nitko htio pušiti, a par godina kasnije sam saznao da je taj hash bio umočen u neku vrstu opijuma.
Tako da nikad više nisam kupovo o nekoga koga nepoznam.