Neistine o travi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
i ja pijem jako puno vode dnevno recimo poslije jela dobrog po 5-6 dcl u glavnom i jako često po čašu 2 od 2 dcl i tako kontam si da se nakupi oko 4 litre sigurno
Obožavam okus vode baš mi je ugodna
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Tomu95
12.12.2007
18
1
0
36
Ja poslije ručka popijem pol litre do litru, samo kad gledam film popijem litru... jako puno pijem a nije ni voda nego sokići više... a čak nisam ni krme debelo neg imam nekih 750 njutna
 

gargamel

Aktivan Član
25.11.2007
385
18
18
brijem da i ja naberem blizu 5l dnevno.
jos ako je piva u pitanju zna bit i vise..... ali rijetko.
doduse 5l vode na mojih 105-110kg i ne izgleda previse,
s tim da sam fizicki aktivan.
 

greenthomb

Aktivan Član
12.02.2008
56
0
0
39
IZGLED: Marihuana , osušena i isečena liči na začin origano, ima oštar miris sličan zapaljenoj suvoj travi. Hašiš je najčešće u vidu tamno smeđih tabli koje podsećaju na čokoladu.
NAČIN UPOTREBE: Marihuana se u organizam obično unosi pušenjem, kao cigareta (džoint, džokavac) a može i pomoću lula, žvakanjem, gutanjem, ušmrkavanjem ili kao dodatak hrani. Hašiš i kanabiolovo ulje se takođe upotrebljavaju pušenjem ili jedenjem.

evo upravo iskopirah ovo s jednog sajta pa da ne davim previse zanima me-vezano za ovo:JEL NEKO PAS'O TRAVU NA FORUMU ILI MOZDA IZVUKAO KOJU LINIJICU I KAKO RADI,JA SAM SE JEDNOM UBOO DZOINTOM U VENU-DO J*** JE ; )
 
21.06.2010
17
0
0
39
Neki moji prijatelji puše cigare. Tako ja i jedam frend idemo kroz selo i pitam ja njeg zašt puši cigare (on duva obraze, tko može 6-7 cigari pravo pušit). On kaže pa neškode one puno. Ja ga pitam jel kad vutru probao. On reče da on to nikad ne bi duvao jer od toga kraće živiš, ostaješ impotentan i u tom stilu. Još na kraju kaže da cigara smanji život samo za 15 min, a joint za 1 sat.
 

pav1337o

Aktivan Član
14.09.2009
91
16
0
41
Bliži mi se 30. godina života.
Pušim 10 godina (prosječno 2 jointa dnevno).

10 x 365 x 2 = 7300 sati sam uništio. Dakle, skoro jednu godinu.

Ono šta Dennis Leary kaže:"Da, sva sranja koja unosimo u sebe oduzima nam godine života. Ali KOJE godine života? One na kraju, logično. Znači onih zadnjih 5 godina kad si već u kolicima, gerijatrija teška, kad ti tvoj turbo-katolički sin mora brisat guzicu jer rukom ne možeš dosegnut *****!"

HAHAHAH!
 
26.06.2011
5
2
0
43
Istine i neistine :)
Svakoga moze udariti auto ili mu pasti cigla sa zgrade na glavu.

Ako Marihuanu konzumirate iz medicinskih razloga onda se nemojte glupirati i proucite malo sta je za vas potrebno te samim tim probajte se docepati pravog semena i uzgajajte je za sopstvene medicinske potrebe. Licno poznajem mnoge kojima je Marihuana dala bolji zivot ako ne i spasla isti.

Devojka koja je toliko izgladnjivala sebe jer se plasila da je debela je izgubila apetit i vise puta je zavrsavala u bolnici. PROBALA JE MARIHUANU I POSLE NEKOG VREMENA JE OPET ZDRAVA I LEPA

Momak koji nije mogao da spava je koristio White Widow i umesto zombija svako jutro je gledao svoje sveze lice. KORISTIO JE JAKO MALU KOLICINU OKO 0.3G SVAKO VECE KADA NEMOZE DA ZASPI.

Mislim da protiv bolova nepostoji manje stetan i delotvorniji lek...



Ako Marihuanu konzumirate rekreativno onda pronadjite ono sto vam najvise prija i naucite kako da prepoznate kvalitet biljke, jer se danas na ulici svasta prodaje.
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.198
258
Dosta toga sam procitao na ovom forumu i mogu da prenesem licne utiske. Forum je odlicno koncipiran, pregledan i poucan. Na forumu ima dosta korisnika koji nisu svjesni sta uopste pisu, recimo da neko napise da dnevno pusi do 5 dzointa i ne smatra da je to nesto lose! Ja sam bio strastveni pusac cigareta pa sam prestao pusiti nakon sto sam zavrsio na 3 kutije dnevno, to je preraslo na trovanje a ne uzivanje u necemu. Ako podijelite dzoint sa drustvom vikendom uz neku festu to je uzivanje, ako razmisljate kako svaki dan morate zapaliti po jedan ili vise to je vec preraslo u maltretiranje i nekakav vid ovisnosti Ako vas nesto opusta to je posledica nekakvog napora, rada bilo fizickog ili psihickog te se iz toga razloga i opustate, ako ste svaki dan tokom cijelog dana opusteni djelovanjem konoplje jednostavno cete se navici na takvo stanje te ga necete ni primijecivati a to povlaci trazenje novog sredstva za postizanje "viseg" nivoa svijesti ili ugodjaja. Licno vjerujem da vecina svakodnevnih uzivalaca prelazi na teze droge.Zabluda je da ne izaziva ovisnost. Ima ljudi koji su ovisni o slatkisima, iz zdravstvenih razloga ne smiju da ih konzumiraju ali im je tesko da savladaju svoju opsesiju slatkisima, pa zasto ne bi postojala i ovisnost o travi.Treba je uzimati kada za to ima i potrebe (medicinska potreba) ili kada je za to lijepa prilika (veselo drustvo na nekakvoj veseloj zurci)Nisam napisao u namjeri da nekome solim pamet ili namecem svoje misljenje, samo prosto iznosenje misljenja koje i ne mora da znaci da je ispravno!
 

derataur

Aktivan Član
02.03.2011
289
25
18
106
Romeo
odlicno sroceno,pogotovo ovaj dio sa svakodnevnom potrebom(ponekad vecom,nekad manjom)al ugl. ju vise manje svi osjecaju...naravno govorim o dugogodisnjim konzumentima,a da ne pricam o popodnevnom umoru :flamed: svaka cast za cigarete
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Niste culi ovo!Od skanka mogu da popucaju vene,od preteranog(sta god mislili pod tim)konzumiranja zidovi vena se tanje i u jednom momentu samo BAAAM,puknes
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Nema opasnosti,ako se ne preteruje.A i sta znaci preterivati,nemam pojma.Evo samo da probam da nabrojim sta je sve opasnije od duvke:gazirani sokovi,nes kafa,slatkisi,beli hleb,slanina,sunka,prasetina,virsle,salame,pastete,lisnato testo,hamburger,majonez,kecap,senf....naravno,ako se preteruje...:signs053:
 
26.04.2012
4
0
0
82
Pozdrav svima, nov sam ovdje, naletio u istraživanju na ovaj forum, odma mi je toplije oko srca :icon_mrgreen:
Evo šta je izašlo u časopisu "Javno zdravstvo" i šta mi je stara dala da pročitam.

Ajde molim ako se nekom malo upučenijem da pročitat i obrazložit šta od ovoga drži vodu a šta ne, pogotovo podcrtani djelovi.
Znam jedino da mi se riga kad vidim da je sakoman uključen.