Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
14.10.2007
2
0
0
34
TorcidaSpalato je napisao(la):
Evo da ti kao sugrađanin poželim dobrodošlicu ...

Za neke detaljne informacije preporučam kopanje po forumu ili svrati na chat navečer, siguran sam da će ti neko objasnit sve šta te zanima.

Dobrodošla.


thanks for the info :)
 
21.10.2007
8
0
0
41
ja sam imala neke rasprave s frendovima u vezi skunka, ukucala to isto u google i evo vas.. eh koje srece...... jos da mi netko hoce donijet doma da si zapalim (bolesna sam, nemogu nikam...) :181:
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.734
298
Čikago, USA
www.vutra.org
smack_u je napisao(la):
ja sam imala neke rasprave s frendovima u vezi skunka, ukucala to isto u google i evo vas.. eh koje srece...... jos da mi netko hoce donijet doma da si zapalim (bolesna sam, nemogu nikam...) :181:



Dobrodosla i drago mi je da rijec istine daleko dopire ali moras paziti da cak ni kroz zezanje mi ne dozvoljavamo trazenje trave. Ako si bolesna naci ces lako u svome kraju prije nego na internetu. Vjerujem da ce ti pomoci neko ali ovako sa interneta kako moze iko znati ko si ti stvarno. Procitaj:


Pravilnik clan 14:

14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.
Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.
Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.
 

Flipsilon

Aktivan Član
18.07.2007
85
10
0
36
Znam za ovaj forum vec godinu dana. Do danas nisam imao potrebe da napisem nista posto je uglavnom sve vec bilo na sajtu i forumu. Konretno, interesovalo me je nesto oko samog gajenja :)
A malo pre sam postavio prvi post na "Medicini" posto nam se desio jedan manje/veci problem pre par dana pa mi je trebao savet.
Inace svaka cast na cimanju i odrzavanju sajta i foruma, stvarno dobro odradjen posao.

Btw : Srbija/Krusevac ;)

Peace.

420255211471457bcd4d69.gif
 

Crass

Aktivan Član
02.12.2007
134
0
0
39
nisam uspio bas naci topic za upoznavanje, mislim da ovdje najprikladnije mjesto XD...
:wave:pozdrav
Uglavnom naso sam vas preko googla, sve pohvale za uredjenu stranice i foruma...
Doso sam zbog djeljenja iskustva o uzgajanju i ostalih stvari vezanih uz carobnu biljku...
Dolazim iz zg... i evo...
 

wu-tra

Aktivan Član
21.02.2007
240
7
0
33
pa evo...sestra mi je preporucila da se regam tu na ovaj forum i eto kad mi je rekla ime foruma ja sam rekao: HOCU!! ito je bilo to...nisam bas neki aktivni clan al to je to...pomalo...ja vise citam i obrazujem se...inace cjeli forum je podrucje koje me ful zanima i to je to...ajde pozdrav svima posebno onoj mojoj rasta-red marley :p
 

mari-huan-ko

Aktivan Član
06.03.2007
91
3
0
17
Ah, vise se i ne secam kako sam vas nasla,varovatno zbog soka i euforije koji su nakon toga usledili... Ma zar je bitno,vazno je da smo mi sada zajednooo.
Postovanje svima koji su iznedrili ovaj sajt koji za mene licno predstavlja zacetak jedne revolucije.
Hvala svima koji ovde podelise svoja iskustva,znanje i dozivljaje i ucinise mi ovaj sajt jos zanimljivijim i obrazovnijim.
I napokon ;
Hvala bogu sto stvori marihuanu!
 

mari-huan-ko

Aktivan Član
06.03.2007
91
3
0
17
Hvala na dobrodošlici al ako ne zameriš ja se već odomaćila. Često sam svraćala ovde i iščitala sam tone postova,mnogo toga sam stvarno naučila i stvarno mnogo toga sprovela u delo pa sam samim tim vaš dužnik jer mi je vaše znanje i iskustvo mnogo olakšalo život. Živeli legende!