privatna poruka

  • Nova nagradna igra za sve članove foruma: Growbox izrada - Tutorial. Nagradna igra se završava 31 decembra. Više detalja na linku: Growbox izrada - Tutorial
Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Urednik
Moderator
04.03.2012
6.682
25.392
1.098
OVU PORUKU SAM DOBIO NA PP. jebote koje su to metode:ludaci_lol:
ej bok! :) ne znam koliko je ovdje to učestalo, ali eno ja sam iz zagreba i večeras bih dao sve za jedan đoks, a redom su se moji kontakti izjalovili..... pa sam ovde napravio profil da izvidim situaciju, ima li možda sluuučajno itko iz zagreba tko bi bio voljan naći se s neznancem ...

e sad, vidjeh da je ilegalno postati javno na forumu takva pitanja (i pretpostavih da je tako) pa sam gledao da li je netko od članova online da pitam da li postoji ikakva šansa da se netko iz zagreba nađe samnom, ili makar da preporuči nekog tko bi bio voljan da mi pribavi nešto.... pa eto, ako mi možeš i želiš pomoći, bio bih ti neizmjerno zahvalan!

Srdačan pozdrav
Marko
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Brrrrrr

VenloNL

s kauča na fotelju s fotelje na kauč
Poznanik Foruma
07.06.2010
7.026
31.978
2.598
Frka,pokušaj,nabavka na bilo koji način,.....:icon_lol:ali naravno,na pogrešnoj adresi:)
Naravno,slijedi mu ban,ako proslijediš to moderatoru,mada će te već mod potražiti i sam,da sazna ime člana....no sikiriki,nemaš ništa s njim:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Brrrrrr

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Urednik
Moderator
04.03.2012
6.682
25.392
1.098
sve 5 ja se na ovom forumu osjecam sigurnim i to nemoze narusiti nikakva priv.poruka.proslijedit cu poruku da se mod.nemuci.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Brrrrrr