Razni radovi marihuane...

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
22.09.2015
0
0
1
27
Eh ovako, vec dosta dugo pusim, povremeno, ne svakodnevno, rekao bih da pusim vec neke 2 godine. Tu se desava da pusim jedan dan i do 20 dzokavaca za dan, bilo je pauza i od po 2 meseca jer jednostavno nisam imao zelju, i sad postoji nesto sto me buni u vezi svega toga.. U 50% slucajeva mi nije bilo lepo kad sam naduvan, a u drugih 50% sam uzivao, sad nije mi jasno od cega to zavisi, nekad mi bude tolko lose da me spusti da ne mogu da komuniciram uopste nemam snage, i onda izgubim volju uopste da varim na neko vreme, a nekad se toliko raspricam i budem toliko veseo da bi pusio kolko god mogu dok ima, e sad ne znam da li je to u meni i mojoj glavi nesto il u kvalitetu trave, posle dve godine jos ne mogu da shvatim do cega je to, i kako da znam sta ce me raditi lepo a sta nece jer necu da pusim to sto mi ne prija..

Pozdrav :)
 
22.09.2015
0
0
1
27
A imam ja drugara dosta koji bas jako dugo puse i po 3-4 godine duze od mene i puse samnom i iste kolicine ko ja i opet se jedva primeti da ih radi, kako su se oni tako istrenirali :D? I nije mi jasno kako neko na tome moze da uziva ja se samo izmorim i to je to a uglavnom varim napolju sa drustvom il po kafanama i tako pa nisam bas u prilici da spavam i da se opustam :D
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.557
228
To se zove tolerancija, u prevodu postaneš djelomično otporan. Sa svim "supstancama" je tako.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: opa cupa

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.176
398
42
Tacna
Sorti vutre ima mali milijun, i svaka ima različit EFEKT. Glavni efekti koji su odlika Indika sorti i hibridnih sorti sa većim udjelom indike su:

-Couch Lock
-Nacotic
-Celebral
-Psichych
-Sleepy
-Creeps
-Paranoia
-Calming
-Relaxing
-Meditativ
-Nervous


Dok kod Sativa i hibridnih sorti sa većim udjelom sative većinom prevladavaju:

-Euporic
-Uplifting
-Creative
-Minded
-Dizzy
-Energetic
-Fidgety
-Exhilarating
-Aphrodisiac
-Racy


To su samo neki efekti kojih sam se sjetio, ima ih mnogo. I to je ono što određuje način na koji nas neka vutra "voza" bez obzira na udio THCa i nečeg trećeg. Jasno da oni koji kupuju od dilera nemogu znat šta je, jer se uzima na princip "daj šta daš", pa onda to dovodi do različitih nelagoda jer nismo svi stvoreni za svaku sortu. Zato odabereš, zasadiš i ubereš pa da vidiš miline moj pobro :D.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: baobab
20.02.2016
1
5
3
28
To se događa jer vjerovatno ne pusis stalno istu vrstu i to,nekad vjv naletis na indicu,nekad hibrid,a nekad na sativu ( :banana123: )
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.