Royal Raymond Rife

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

dziba

Aktivan Član
22.01.2007
203
12
0
Mali uvod…
Nauka je sada pocela da razume sta se desava na mikro nivou u ljudskom telu, a I uopste u materiji. U oblasti koja se zove kvantna fizika naucnici su dosli do zakljucka da kada se materija dovoljno uvelica (do nivoa kvanta (kvant je naziv za osnovnu jedinicu, najsitniju jedinicu materije), cestice nisu u stanju mirovanja vec vibriraju. Svaka cestica vibrira na odredjenoj frekvenciji, I one se medjusobno “spajaju” I kreiraju materiju (zapravo nema praznog prostora izmedju, ali da bi se moglo razumeti hajde da kazemo da se spajaju u atome, molekule I da kreiraju materiju… Bolje bi bilo reci da vibriraju na odredjenoj frekveciji kada im se da namera ali to je za ovu pricu “farout”).
To su isto uocili Jogiji (a I mnogi drugi, ko zna koliko je znanje bilo u davnoj proslosti) pre nekoliko hiljada godina u svojim meditacijama. Primetili su da se sve nalazi u konstantnom stanju vibracije I da su razlike u frekvenciji. Primenom ciste logike dolazi se do toga da je prirodno stanje coveka kada se svi kvanti njegovog tela nalaze u svojoj “savrsenoj” vibraciji I kada su medjusobno sinhronizovani tako da sve funkcionise u skladu sa prvobitnom namerom. ALI, sta se desava… Kada se prvobitno stanje vibracije poremeti dolazi do poremecaja koji se manifestuje kao bolest, anomalija… Kada odemo malo dalje dolazimo do toga da je uzrok svih psihickih I fizickih problema zapravo poremecaj u prirodnom stanju oscilovanja talasa, kvanta… Posto su to primetili, oni koji su imali znaje I sposobnost lecili su ljude raznim metodama koje su se zasnivale na vracanju poremecenih vibracija u njihovo “zdravo” stanje.

Royal Raymond Rife http://rifehealth.com/index.html
je jedan sjajni naucnik koji je rodjen 1888 godine, a umro 1971. On je izumeo prvi svetski mikroskop koji je bio u stanju da vidi viruse. Taj mikroskop je sastavljen od 6000 delova i uvelicava do 60000 puta! Na taj nacin je bio u stanju da posmatra zive viruse i eksperimentise na njima. Uvideo je da je princip na kojem funkcionisu virusi, a i bolesti uopste, taj sto oni menjaju frekvenciju sredine u kojoj se nalaze. Potom je napravio i generator (nazvan Rife generator) kojim je vracao celije u njihovo prirodno stanje i na taj nacin unistavo viruse. To je nacin da se izleci rak, kao i bilo koja druga bolest. Njegovo otkrice je direktno uticalo na zivote mnogih koji nisu tako lako mogli da se pomire sa radikalnom promenom koje bi takav jedan uredjaj imao na njihov stil zivljenja i zato su ga uspesno sakrili od ociju javnosti i zataskali njegov rad... (ali treba imati razumevanja i za to).

Znanje je svuda oko nas, da se razumemo i ovo je nacin promene naseg licnog uverenja u vezi zivota i univerzuma oko nas. Da bismo se izlecili, ali ne samo to nego da bismo ziveli u skladu sa nasi izvornim mogucnostima, potrebno je biti otvoren za promenu uverenja i licnih stavova. Ovo je samo jos jedno orudje koje radi u tom smeru, jer nekima je dovoljna snaga volje, nekima snaga drugih, a evo postoji i tehnologija koja radi na tom principu...
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.409
8.715
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Ja sam stvarno ljubitelj frekvencija. Bilo mi je poznato o frekvencijama cestica. Medjutim da postoji neki aparat to jos nisam cuo ali zasto da ne. Cak smatram da taj isti aparat postoji u nama i da je moguce mjenjati frekvencije u sebi i ljudima oko nas kroz nas um.
 

dziba

Aktivan Član
22.01.2007
203
12
0
naravno da postojiu nama. Ali tesko da ce neko kome je potrebno lecenje, a i uopste ljudi, uspeti da prihvati mogucnost da on sam sebe moze da izleci, pogotovo neko ko nema uverenja u takav nacin zivota. Ali zato "generator" koji je uspeo da izleci druge i ima "jako" dobro objasnjenje za nacin rada... To je vec nesto sto ima prodju kod ljudi.
Koga zanima mora sam istrazivati malo vise, ja sam tu nabacao nesto kao da pustim informaciju, a svako mora za sebe da "odluci" sta sa tim raditi.
 

pecko88

Aktivan Član
26.04.2008
235
4
18
44
Koliko sam ja upoznat sa kvantima i njihovog oscoliranja, cuo sam sledece:
Da sva materija u nasem univerzumu ima jednu jedinu frekfenciju na koju oscilira.
Ako neka materija oscilira na neku drugu frekefenciju ona ne moze da odrzi svoj stabilan sastav(kristalnu resetku).
Predpostavlja se da materije u drugim dimenzijama osciliraju drugom frekfencijom i da je to to opredeljava dimenzije i paralelne univerzume.
Ako jedan materija predje od jedne dimenzije u drugu, njena frekfecija nece da se poklopi sa onom u nove dimenzije i da ce se raspasti.

Najnovija istrazivanja isto tako pokazuju da je celi univerzum ustvari samo energija...
Kvantove su ustvari energetske dipole koji se podrdjuju jedne do druge i tako formiraju materiju.

U vezi sa dipolima i sta predstavljaju, pogooglajte malo i odmah ce te naci mnogo rezultate.

Isto tako vrvni ruski naucnici su otkrili da i voda ima pamceneje...
Njihova teorija se zasniva bas na ove frekfencije materije.

kasnije cu podrzati sve sto sam rekao sa linkovima do sajtove na koje se sve bolje objasnjeno.
 

dziba

Aktivan Član
22.01.2007
203
12
0
U redu je sve sto pokazuje ljudima da "istina" nije zacementirana ali netreba odmah stvarati maniju i fanatizam, kao sto ima toga na tom sajtu. Rife ide u skladu sa tim da se ustaljeni obrasci verovanja menjaju te da su mogucnosti coveka velike... Ali sve ono ZAVERA, EKSPLOATACIJA... nije to bas tako crno-belo.
Ali OK, ucimo, krecemo se, kreiramo... zivimo dalje...
 

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.495
59
0
39
Ma nekazem ja da je sve na tome siteu istina, ali nazalost ima je puno vise tamo nego na index.hr pa ti vidi..
 

dziba

Aktivan Član
22.01.2007
203
12
0
Evo, bicu iskren. I rife generator je jedna obicna bezvezarija. Ali radi se o tome koliko je potrebno (ili dovoljno) coveku da promeni svoje stanje zivota. Kada govorimo o frekvencijama i energijama to je samo objasnjenje koje dajemo iz nase perspektive. Sa "one" strane gledano to se uopste nemoze objasniti nasim recnikom niti je to tako kako mi dozivljavamo. Ali kada nema sa cime da se uporedi onda to ni nemoze da ostane u memoriji. Zato je nama neophodno da svrstamo sve pod neku vrednost, kako bismo dali kordinate u nasoj memoriji. Dovoljan je trenutak da covek predje iz jednog stanja u drugo (recimo bolestan da postane zdrav) ali kako on to sebi da objasni? On mora sebe da ubedi da je do te promene doslo zbog necega. Da nije tako ceo sistem vrednosti bi se tom coveku urusio u momentu. Cela sustina se svodi na prirodu naseg funkcionisanja, a to je linearno gledanje na tok dogadjaja. Tu se sve krije.
Nije rak neizleciv zato sto je stvarno toliko opasan vec zato sto imamo uverenje da je toliko opasan. I onda tu postoje sve te price o neizlecivosti i rasprostranjenosti i sve lose, lose ,lose... U nasu podsvest je urezano to da smo bespomocni pri naletu jednog takvog zla i da mu se moramo predati. Tu se krije i bolest i lek.
 

dziba

Aktivan Član
22.01.2007
203
12
0
eh, da. jos da dodam i to da nije stvar naci sve lose u svetu, a i u sebi i iskoreniti to. Ne, na ovom svetu postoji ravnoteza. Koliko ima "dobrog" toliko i "loseg" i mi sami smo isto tako podeljeni i u nama se nalazi dobro i lose. To je princip bipolarnosti i on se nemoze promeniti, on se treba PRIHVATITI.
 

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.495
59
0
39
A gle dziba.. tako gledajuci sve je onda bezvezarija. Ali ne zaboravi da cak i koliko god psihoticno i uvrnuto nase drustvo bilo, ono je ipak savrseno i prikaz prirode na djelu.

Zivot je kap vode na srpanjskom suncu, traziti bilo sto osim apsolutne srece je besmislena psihoza.

Problem je kako to uistinu spoznati i primjeniti na nase civilizacijom vec iskaljene i iskvarene mozgove..