Vesti iz medija, slobodno dopunjujte :)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.265
35.809
2.698
Weed California USA
...kako osobe koje rekreativno i umjereno konzumiraju droge poput marihuane i heroina - često imaju veći IQ. Drugim riječima, djeca s visokim kvocijentom inteligencije imaju veće šanse da će kada odrastu početi konzumirati opojne droge.


Al im je usporedba zapopizdit
 
  • Sviđa mi se
Reactions: ZelenaGroznica

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Kao što je bilo i predviđeno da je određena grupa zadužena za moguću uporabu kanabinoida u medicinske svrhe stvorena "kako bi se djelomićno ublažio stav o istoj te nije proučila dostatno ine probleme kod određenih bolesti gdje postoje poboljšanja glede korištenja(krajnji korisnici) već je donijela neki svoj tzv. stav o navedenom korištenju koji nije ni blizu onome što i kako se upotrebljava u zemljama oko nas" dakle pojedinci su samo uzeli "lovu" za svoj rad nićime neopravdavši dan im zadatak te su se samo ovlaš dotakli određenih bolesti i simptoma, dok vjerujem nitko nije kontaktirao ljude tj. korisnike koji istu koriste u određenim stadijima bolesti i problemima te im je donijelo poboljšanje i lakši život s bolešću s kojom se nose.
Uvijek opravdanje da nije provedena nikakva studija o stvarnoj pomoći "marihuane i ulja" koju mogu objesiti mačku o rep kao i spika to je iznimno skupo je i će biti vjećno opravdanje kako se nebi riješio navedeni problem, uglavnom uvijek neke prepreke kad je "ljudski život i zdravlje u pitanju" dok se god pogoduje farmakološkoj industriji.
Vjerujem da bi velika većina ljudi koji imaju "zdravstvenih problema i koriste marihuanu kako bi si pomogli" bili voljni dakako pod određenim uvjetima biti tzv. pokusni kunići glede lakšeg rješavanja ovakvih problema i bez nekih tzv. povjerenstava samo kad bi bilo dobre volje od struke i sustava(i moja žena je u toj grupi) ali je nitko nepita za ništa bez obzira što ju je medicina i dovela u ovakvo stanje kao i mnoge druge gdje se pogriješilo(nenamjerno ili neznanjem) nažalost mi smo samo pijuni na kugli zemaljskoj i jedan više ili manje tko pita......

Opet dakle korisnici su osuđeni na ilegalu ili oni koji si to mogu priuštiti nabavljati izvana za medicinske svrhe naravno.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Pantagan