YouTube snimci na jednom mjestu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Weedran je napisao(la):
to ti je neki ogranak krščanstva gdje pjevaju i plešu (dnb je montaža :), i onda padaju u takve transeve, zanimljivo :) mislim da ću krenuti i ja na te skupove, čini se bolje od bilokakve droge. prelazim na duha svetog skupa sa šamanom :D

Bio ja jednom na nečem sličnom i nanerviro se dobrano koje je to mazanje očiju strašno
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
ne signem sad video pogledat ali reko bi da je to lester grispoon on je svome sinu davao marihuanu prije kemoterapije i sin mu je ugodno i bez bljuvanja proveo kraj svoga života
 

RedSh

Vutra Veteran
21.08.2006
821
141
63
45
Ima jedan film, davno sam ga gledala. Samsara jelte....

samsara-a-review31.jpg


Predani, mladi monah Tashi (Shaw Ku) upravo završava sa trogodišnjom, usamljeničkom meditacijom u pećini na Himalajama. Nakon dugog sna u dubokom transu, vraća se u samostan gdje sakuplja snagu kako bi se ponovno uključio u svakodnevni život. Kako bi se u potpunosti prepustio životu u budustičkom duhu Tashi je u meditaciji osjetio potrebu za stjecanjem životnog iskustva iz perspektive običnog čovjeka.

Iz tog razloga odlazi u selo gdje susreće prekrasnu Pemu (Christy Chung), radišnu, predanu ženu u koju se na prvi pogled zaljubljuje. Početak je to njihovog zajedničkog života kao i Tashijevog preispitivanja svoje prošlosti, ali i budućnosti. Uskoro će uslijediti ženidba kao i rođenje potomka, ali i prvi problemi.

Film Indijca Nalina Pana govori o čovjeku na putovanju koje ga vodi u neočekivanom smjeru. Njegov Tashi je izabrao duhovni put, no to ne uvjetuje odbacivanje materijalnog, svjetovnog, već upravo suprotno.



pogledajte scenu iz filma. jedna od orginalnijih sexy scena na filmu. mene se dojmilo :) mislim da ce svi nakon ovog pozeljeti ugraditi gredu iznad kreveta.
devil.gif


Uzivajte, kratko ali slatko...


http://www.metacafe.com/watch/366849/intrsting_style/