1.Pušite li duhan(bez trave)?
Ne. Iako, nisam lik koji će si zacrtat nešto neću nikad, ograničit se na 100% itd., tako da recimo 1 dvo-mjesečno ili 1 u 3 mj (ponekad i 1 u godinu dana) znam zapalit par cigari kad pijem (al tek kad sam dobro pijan, prije bi se izrigo) jer mi onda nekako duhan leži. Al inače, ne, ne pušim... Kao šta kaže prijatelj: "Zašto se trovat s nečim šta ne zabija"

smiješno, al ima i nekog smisla s jedne simpatične strane
2.Koliko cesto se napijate?
Do pred par mjeseci, nisam 2 godine okusio ni kap alkohola. Točno 2 godine. Mnogi mi se smiju jer sam iz krajnosti u krajnost, il se dobrano ubijem il uopće ni kapi. Sad zadnjih par mjeseci postupam po načelu spontanosti za sve, i travu i alkohol... ponekad 1 tjedno, ponekad 1 u 2 mj. Evo recimo sad nisam npr. mjesec i po dana pio, a zadnje šta uopće da sam popio od alkohola je bila piva, neka danska, baš sam htio vidit kakva je, i to 2dcl, šta stvarno nije bilo ništa

Al pivu stvarno volim popit, onako naveče kad sve mirno i tiho, fino odmorit se, sve 4 u zrak i pivicu onako iz boce pijuckat

Šta se tiče ovog šta canne kaže za vino, bambusi, vina iz tetarpaka ili vinarija nekih šiptarskih, ribar, veli jože, laguna i ostala smeća po 10 kuna je smeće sve skupa! To nije vino, to je g.ovno i otrov! Ako piješ, onda pij kako treba i kvalitetno, a u najboljem slučaju čisto. Bolje dat 40tak kuna za 1 butelju žlahtine ili slično, nego za 4 boce ribara koje će se u želucu okretat jer je kiseliš, bit šugavog okusa i nakraju bacit na riganje žuči. Zajebi tu nekvalitetu. To nije ni za noge oprat time. A i dobro je znat da pit valja kad je prilika za to. A ne ko moj drugar, ubije se u 6 uj (počne pit u 5, jer dotad radi) i onda u 8 ide spavat pijan. Totalna glupost.
3.Jeste li probali još neku psihoaktivnu supstancu osim trave i što od navedenog?
Psihoaktivne biljke, od svega su mi se dosad najviše svidjele gljive, psilocybe da budem precizniji, posebna biljka, nema šta

U planu su mi sljedeće dature, od silnih metoda i puta uzimanja, efektivnu dozu još nisam postigao, a i nisam još htio jer ne želim forsirat kad nema vremena. Al za jedno mjesec dana, bit će. Kaktuse bi volio probat, al to ako bude životne igre slučaja i ako se potrefi.
LSD, jaka stvar (po snazi, ne u žargonu

, može poslužit da čovjek shvati što znači izać iz uma, kako djeluje mehanizam sjećanja, iskustva, primanja poruka putem osjetila, skladištenja i pohranjivanje proživljenosti, istinska sadašnjost, ne-postojanje osjećanja vremena i prostora, flasheve svijesti, al ta droga mi nekako djeluje totalno kao ne socijalna stvar, može u nekim slučajevima, ako niste s ljudima koji to shvaćaju ili ne znaju kako se ponašat itd, otuđit i slična sranja, a i nema kozmičku poruku, barem ne meni, ispada mi kad da je to učitelj za materijalnu narav stvari, dok je priroda učitelj za apstraktnu stranu. Naravno, ova druga strana jest poruka smisla i puno puno je bitnija, iako je dobro znat i tehničke karakteristike našeg tijela i mehanizma. Al definitno nije droga za čestu upotrebu, nikako.
Speed jednom i to neku minijaturnu lajnicu, tek tolko da vidim o čemu je riječ. Osobno, ne vidim potencijal u energetskim drogama kad su ego-expanderi, strana energije je naravno ok, jer tko ne voli bit napucan energetskim nabojem i euforijom, al s druge strane, šta će mi nešto što je na kemijskog bazi i jedino mi daje energiju, kad nema nikakve poruke, nikakvog učenja, a sutra sve što ti droga dala dobrano i uzme. Meni glupost, no tko voli nek izvoli
Volio bih probat sintetizirani DMT. Al to je pronać skoro pa nemoguće, barem ne ovdje kod nas. Nije ni da tražim kad znam da nema
4.Konzumirate li nešto od toga redovito?
Ne, samo internet

DD
--------------------------------------------------------------------------------------
P.s. Kemija i priroda su 2 suprotna pola. Ono što priroda može i ritual simbioze čovjeka i biljke ne može ništa drugo! Ovo nosi sa sobom poruku koja svojim malim fragmentima, uz pravilnu dozu shvaćanja i primjenu, može učinit život bogatijim i oplemenjenijim iskustvom putovanja među prostranstvom zvijezda

Kemija, jednostavno, ne pruža znanje i smisao, i tu nema one prijeko potrebne poruke Postojanja. A i kod spoznajnih podarivaoca dobro je znat da ih je dobro uzimat u ne-redovnoj bazi i kad se vrieme potrefi za time, a ne forsirat, kao ful mi dosadno, idem se s nečim zabit.