Arnold Švarceneger vari

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

Tripco

Aktivan Član
23.11.2005
313
95
0
suptropia.4t.com
Ne znam dal' je to taj snimak (imam sporu vezu pa ne mogu da skidam), ali pre par meseci na Cannabisculture-u sam proèitao da postoji snimak sa Šrafcigerom iz sedamdesetih kako on vari izmeðu natezabja tegova. On danas izrièito porièe da je to radio, ali...
B.t.W. za desetak i kusur godina guverner Kalifornije æe biti Vlade Divac. Eto, živi bili pa videli. Da vidimo šta æe on tada da kaže?
 

Bloodspiller

Aktivan Član
14.12.2005
474
13
0
33
Neæe proæi! Ako ti imaš tu snimku vjerojatno ju ima još puno ljudi a i najvjerovatnije je to izašlo negdje na vijestima. Ako se onda nije ništa promjenilo, kako æe sad?
 

Tripco

Aktivan Član
23.11.2005
313
95
0
suptropia.4t.com
Teško da æe Šrafciger ikome pomoæi oko vutre. On je èak èestitao Minuteman Project (organizacija US graðana koji patroliraju na granicama i oduzimaju ganju pa je posle ilegalno prodaju) na odliènom poslu koji obavljaju za èitavu zajednicu!
 

imported_cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
58
3
0
Bloodspiller je napisao(la):
Kako se razvaljuje. Možeš mislit kakvu travu on puši i šta može nabaviti kad je guverner.
Nemoj mislit da u Californiji isto tako dobru travu ne može imati i neko 100 puta manje bogat koji ne da nije guverner nego možda èak radi kao èistaè.Ali s obzirom gdje živi ima lovu veæu sigurno nego prosvjetni radnici ili doktori(mislim na one koji ne primaju mito) u nas,pa si može priuštiti jedan solidan grow room i uzgajati do mile volje.