Pozdrav ekipa!
Došlo je toplije vrijeme pa tako i nova prilika za outdoor u divljini. Potencijalnih mjesta ima puno ali teško je da ne kažem nemoguće pronaći dovoljno diskretno mjesto, gdje god dođem drvosječe ili lovci
. Tako da sam izabrao dva mjesta koja mi se čine najbolja pa šta bude, jer tko ne riskira ne profitira
. Na svako mjesto po dvije biljke (foto / auto). Ako ništa barem da automate na brzaka poberem
, a foto poslije šta bude ako koja izdrži jackpot
, pa čak i da mi opet sve posjeku barem sam se zabavio u prirodi
, ionako bih to sve podimio za 2 mjeseca
.
Već uobičajeno, biljčice startaju u improviziranom kutku sobe pod T5 neonkicama - 110 W (6500k), potovi svega par litara (Canna Terra Seed mix) i za otprilike 2 tjedna sele van. Vani ću iskopati rupe, koje ću napuniti supstratom ATAMI - Kilo mix. Foto - 50l (cijela vreća), Auto - 25l (pola vreće). Automatike ću pustiti neka normalno rastu, fotoperiodne ću kasnije topirati. Trenutno sam malo kratak sa novcem, a gnojiva mi je ostalo svakakvih pa ću ovaj put malo kombinirati:
INSEKTICIDI:
Kako bi mi poslije bilo lakše prenijeti i presaditi, startat ću ih u dvije ture, svaka tura po dvije biljčice
.
1. tura
AUTO GUERILLA GLUE
30 % SATIVA – 50 % INDICA – 20 % RUDERALIS
Guerilla Glue x Ruderalis

Došlo je toplije vrijeme pa tako i nova prilika za outdoor u divljini. Potencijalnih mjesta ima puno ali teško je da ne kažem nemoguće pronaći dovoljno diskretno mjesto, gdje god dođem drvosječe ili lovci

Već uobičajeno, biljčice startaju u improviziranom kutku sobe pod T5 neonkicama - 110 W (6500k), potovi svega par litara (Canna Terra Seed mix) i za otprilike 2 tjedna sele van. Vani ću iskopati rupe, koje ću napuniti supstratom ATAMI - Kilo mix. Foto - 50l (cijela vreća), Auto - 25l (pola vreće). Automatike ću pustiti neka normalno rastu, fotoperiodne ću kasnije topirati. Trenutno sam malo kratak sa novcem, a gnojiva mi je ostalo svakakvih pa ću ovaj put malo kombinirati:

INSEKTICIDI:

Kako bi mi poslije bilo lakše prenijeti i presaditi, startat ću ih u dvije ture, svaka tura po dvije biljčice
1. tura

AUTO GUERILLA GLUE
30 % SATIVA – 50 % INDICA – 20 % RUDERALIS
Guerilla Glue x Ruderalis

FLOWERING TIME | 8 - 9 weeks (total crop time: 10 - 11 weeks) |
---|---|
INDOOR YIELD | up to 600 g/m² |
OUTDOOR YIELD | 60 - 250 g/plant |
PLANT SIZE | 80 - 150 cm, Medium - Tall |
THC: 27 % / CBD: low
GUERILLA GLUE
40 % SATIVA – 60 % INDICA
Chem’s Sister x Sour Dubb x Chocolate Diesel

GUERILLA GLUE
40 % SATIVA – 60 % INDICA
Chem’s Sister x Sour Dubb x Chocolate Diesel

FLOWERING TIME | 8 - 9 weeks |
---|---|
INDOOR YIELD | up to 750 g/m² |
OUTDOOR YIELD | 2600 g/plant |
PLANT SIZE | Medium |
![]() HEIGHT: 60 - 90 cm (L) FLOWERING: 9 - 10 weeks YIELD (INDOOR): 350 - 550 g/m² YIELD (OUTDOOR): 50 - 200 g/plant THC: up to 20 % CBD: < 1 % |
Poslednja izmena: