Ex-Yu putovanja - INFO-

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
30.08.2012
12
0
1
53
Paaa... Evo ovako.
Svi putuju na more, inostranstvo ili samo maštaju o tome. Spominje se Amsterdam, Jamajka, Kuba a u suštini većina nas nije posetila ni naše regione bivše Titove države.
Pošto sam malo siromašniji sa štekom u slamarici, odlučio sam se na neke destinacije u naše susedne države.
Ideja mi je sinula kada sam pogledao cene voznih karata za glavne gradove ex Yu-a.

Dakle imam na planu da posetim sledeće gradove:

Ljubljana
Zagreb
Sarajevo
Skoplje

Molio bi vas da ako imate neke informacije o ovim destinacijama, da ih podelite sa nama. Dakle neki dobri ili jeftini hosteli, prenoćišta, restorani, posebna mesta za videti, možda noćni život, nije loše navesti i neki bordel, mesta od značaja, parkove, neka posebna mesta gde se okupljaju ljudi... u glavnom ako znate nešto ili živite tu u blizini, preporučite nam nešto što ne može da se nađe u turističkim agencijama.

Da obrazložim: Isplanirao sam da posetim u Septembru Ljubljanu za jedan vikend. Sad, pošto nisam lovator neki a boga mi volim i da štedim, planirao sam da platim kartu i dođem u petak i prespavam u nekom hostelu ili slično, pa provedem celu subotu u fulu i u centru Ljubljane.(kafica, doručak, šetnja, parkić...) i posetim noćni život u ovom gradu. Nedelja neka relax varianta i u večernjim časovima bi se pokupio na voz prama kući.

Dakle, ako imate neke bitne informacije, vezane za ove gradove, bio bi vam zahvalan do maximuma.
...a nadam se i ostali članovi kojima se bude svidela ova varianta.
 

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
ako nisi bio..onda ok..odi pogledaj..
shto se ljubljane tiche..sve se mozhe nachi na netu..ja bi ti jedino preporuchila da malo bolje pogledash hostele...jer, u ljubljani ima zaista interesantnih hostela..a odabirom dobrog hostela mozhesh puuuuno dobiti..
hochu rech..ako treba daj malo vishe za nochenje..za hostele imash specijalizirane stranice kao npr. hostelbookers i hostelworld..+nadjesh recenzije svih hostela+ocijene gostiju...po tome se ravnaj..
 
12.02.2008
11
7
3
45
Eee, dobra tema.
Ne bi bilo loše ni meni da protegnem noge sa putovanjima. I tako umem ponekad za vikend da u gradu puknem ono što sam mukotrpno zarađivao a u ponedeljak mi nije do života.
@Zla koliko sam ukapirao, ne želi neke turističke destinacije, nego preporuku nekog ko je tamo već bio.
Kontam, pošto na internetu je sve tako bajnooo a u stvarnosti, to su lokali u koje u mom komšiluku izbegavam da posetim.

Ajde ljudi navalite! I mene zanima.

...i neko mesto gde može da se kupi neki grasić, pošto živim u Srbiji, ja još prelazim preko granice.:ludak
Šalim se. Nemojte da zatvore nekog dobavljača ili da napravite probleme na ovom forumu.
 
22.08.2012
14
6
3
38
Ljubljani,Zagrebu,Sarajevu, i Amsterdamu sam bila...tila bi vidit Beograd, žao mi je nisam išla za Novu Godinu kad sam imala priliku (jbg)
 

natura

Aktivan Član
29.05.2009
228
146
0
46
eo za ljubljanu, cujem da je zanimljiv hostel celica koji je napravljen od zatvora
ne znam dal je najeftiniji
kao domacin ti mogu reci da je jako mala i da imas dva dana sasvim dovoljno vremena da je obidjes celu
nocni zivot ti ne bi znala kazem posto ni ne izlazim zadnjih 5-6 godina, oduvek je bio popularan klub u centru iznad name, kad sam ja izlazila zvao se global, zadnji put sam cula top, dal je i danas tako ne znam
srecno i dobrodosao
 

Losmi the Evel

Aktivan Član
10.07.2012
73
32
0
45
KorinaST je napisao(la):
Ljubljani,Zagrebu,Sarajevu, i Amsterdamu sam bila...tila bi vidit Beograd, žao mi je nisam išla za Novu Godinu kad sam imala priliku (jbg)

Mislim da bi bilo ok da dodjes za Novu Godinu u BG, ako si u fazonu histerija, ludilo, pijancenje i duvanje tada ima puno raznih ljudi, ja sam par puta zavario sa Slovencima...bio jedan lud lik, solo ili se izgubio, prisljamcio se ekipi i celo vece blejao sa nama, samo vari i smeje se a niko ga ne zna, super bilo...
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
ShHead je napisao(la):
Dakle imam na planu da posetim sledeće gradove:
Ljubljana
Zagreb
Sarajevo
Skoplje

Nažalost,ja ne mogu da ti pomognem.Poslednji put sam bio u Ljubljani 1990.godine,pred rat,u Sarajevu 1989-te,u Zagrebu pre toga a u Skoplju,ma davno je bilo...Tako da ne znam šta ima novoga,koliko se šta promenilo i slično.

Uglavnom hoću da kažem da gde god da se ode,na verujem da ćete pogrešiti.Samo napred,moja puna podrška...
 
30.08.2012
12
0
1
53
Hvala na podršci.
za sve koji bi došli u BG jedan mali up-date:
Beograd je jako ubrzan grad i noćni život se u njemu ne završava preko vikenda. Čak i kad vas proteraju sa žurke jer je zatvaraju, uvek ima after party da nastavite sa crpljenjem energije. Što se tiče mesta za prespavati i klopicati, to ostavljam Beograđanima članovima ovog foruma da stave njihova mišljenja i preporuke.

A što se tiče ostalih članova ex Yu, ne mora da znači da su samo glavni gradovi u opciji posete, već ako znaju i neka druga mesta koja su vredna pažnje, neka ih navedu.

Eto, ja polako razmišljam šta poneti na moj prvi YU trip. Kofer cu lako skinuti i napuniti. Treba mi se samo odlučiti i krenuti.