Galerija fotografija s komentarima

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

budalin

dalabu
25.04.2016
2.045
9.463
258
29
NI na nebu ni na zemlji
Nisi nista ni propustio sto nisi probao Stipe :) meni licno ok za konzumirati ,ali nista posebno, od 1 do 10, 3ca, nisam nikad naisao ni nasao neku kolicinu tako da je uvijek bila u kombinaciji. Od ljubicastih lepista nuda je za nju a i za mnoge druge meni delicija :)
Hocu reci, valjalo bi je ostaviti tako lijepu u prirodi, da krasi šumske čari :)
 

Stipe

⛆⛆
Urednik
Moderator
20.03.2014
11.935
33.068
2.698
Weed California USA
reko bi da je vise za ukras, zamisljam u nekoj salati bi bilo lijepo imat nesto ljubicasto al i to sto kazes, tesko ih je puno nac odjednom pa radije ostavim da krasi tlo :D
nisam nikad lepistu proabao (modrikača pretpostavljam). ak naletim mozda uberem. samo prvo treba otic u sumu a ove godine nikako :D
 

budalin

dalabu
25.04.2016
2.045
9.463
258
29
NI na nebu ni na zemlji
Ee @Badi brate, jedva skonta gdje sam vidio da si objavio slike gljiva :)
Ako si pitao koje su tamo u branje jestivih, onda tih prvih osam slika je, ovako bez presjeka mogu reci, grabov djed, jer list graba je na zemlji a ne topole ili nekog drugog listopadnog drveta, a drugo ti je rekao bih preslica,mada nisam siguran,valjalo bi zavirriti ispod klobuka, ona ti je iz roda amanita i nije za pocetnike bas.
Imas sad vrganjevki, blagvi i djedova, a tek ce ih biti, pa njih potrazi :) ako te koja interesuje baci sliku negdje na forum ili na PM, voljan sam ti pomoć oko ulazenja u taj fantastični svijet :thumb: