Klijanje - rast u casi - presadjivanje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
20.04.2011
10
0
0
33
Sredjena stvar :D uslikacu pa da vidite :D posle jedan dan nikla je oko 1 cm u visinu, neverovatno brzo, a koristio sam obicnu zemlju iz baste :)
 
07.06.2011
1
0
0
33
POSTO SAM JA NOVI OVDE SLABO SE SNALAZIM NA OVOM FORUMU :)))
ako bi mi mogao ko reci kako se slike uploaduju :)) jer da ubacim jednu da mi kaze neko ko zna kakva je vrsta canabisa :)))
 

aux

20.04.2011
13
1
0
37
moze li mi neko objasniti osnovne stvari o susenju biljke evo nigdje ne nađe na forumu (valjda nisam trazio na pravom mjestu)
 
23.02.2011
22
0
0
35
Pozz ekipa..presadio sam svoju ljubimicu van prije 2 tjedna i ostavio ju vani,vrijeme me posluzilo jer je malo padala iisa malo sunac i tak da se primila prejebenoo...kad sam ju presadivo bila je oko 15-tak cm e a sad je oko pol metra...prezadovoljan sam....al imam jedan problem donjhi listovi mi zute?????Pa nezz u cemu je problem?????????Plizz help
 
20.04.2011
10
0
0
33
Kad je zalivas pazi da ti voda ne dodje na listove, jedino ako ces prskalicom onom sto jako razbija vodu na sitne delove... Jer zna da pozuti ako zalivas po listovima pa onda sunce opali jako, to je problem u outdoor gajenju, ne kontrolises puno, to je bio moj slucaj, a ja sam mislio da joj je prihrana losa ... Mada to moze da ukacuje i na povecanu ph vrednost i nedostatak odredjenih jedinjenja u prihrani, mada za to nisam strucnjak niti sam izucavao sta treba da prihrana ima, jer ja stalno kupujem humus zemlju proizvodjaca " carobna zemlja " i na tu zemlju se uvek dobro primi biljka i ne treba mi nikad nesto dodatno ... jedino stiropora stavim ponekad da zadrzi vodu i nznm kakvo jos dejstvo ima, ali deluje :) What the hell, samo kupi tu zemlju, necu vise da pametujem :) i srecno ;)
 
23.02.2011
22
0
0
35
Hvala ti na odgovoru...nisam ja nju rucno zalijevao kisa je padala skoro svaki drugi dan tako da nije bilo potrrebe..a sto se tice zemlje zemlja je ona kupljena u ducanu za cvijece je zemlja"!!!!!!!A daj mi sam molim te jos reci dali moze nastetit biljci ako joj listovi zute???Mislim na te donje???????
 
20.04.2011
10
0
0
33
Pa naravno da steti, e sad na koji nacin nznm xD Verovatno to prouzrokuje smanjivanje hlorofila pa se manje hrani, inace ti listovi kad odu otisli su i nemoj ih cupati da ne prouzrokujes stres biljci pa ce joj trebati haos vremena da pocne ponovo da raste, a skloni je sa kise, jer problem nastaje kada su kapi prevelike i ako je mala biljka onda je neotporna i dolazi do lomljenja stabljike ili sl... zato se dok je mala stavlja u casu od jogurta i onda negde pod zaklonom ili slicno dok ne naraste dovoljno velika da se presadi i naraste jos veca i onda je puse svi poznati reperi, metalci i rokeri i rastafarijanci i ceo svet :) Nek ti sa srecom :) Kako god, samo daj biljci malo stiropora, odma ce da zivne :)
I jedan savet od srca ovako, nemoj je prskati dopom ili slicno, jos posebno ako je skunk neki, to nikad dobro ne izadje, najbolje su prirodne marihuane :) Pogledaj water curing za susenje, to je jako dobra stvar, to ti posle dodje, 50 % potentnija al manje grebe, istina je to, iz iskustva kazem :)
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.161
298
54
mrSpecre al ga ti kenjaš na veliko. molim te nemoj nove članove zbunjivat takvom hrpom gluposti i neznanja... kakva veća potentnost od curinga s vodom? kakve veze stiropor ima sa držanjem vode? pa to je plastika, ne upija vodu, i nema zašto od stiropora biljka živnuti... stavlja se perlit jer upija vodu...
 
20.04.2011
10
0
0
33
Nznm, ja stavljam stiropor, jer su mi svi lokalni uzgajaci rekli da je dobro a i kod njih sam video tako da ne moze da steti, a sto se tice water curinga, procitaj malo po forumu pa ces videti, a iz iskustva ti mogu reci da water curing stvarno povecava potentnost, a ono da gubi miris i da je fin dim - to je onako, optimalno, malo mirisa izgubi, i stvarno je finiji dim, al zavisi koliko se dugo susila posle potapanja ...
 
16.06.2011
2
0
0
32
Zasadio sam semena pre 1 nedelju. Biljke su sada oko 4cm. Da li da nastavim da ih zalivam? posto sam cuo od nekih likova da nece nista biti od biljaka jer sam kasno zasadio ... ??? Sta da radim? PoMoooocccc :D
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.239
110
88
43
Samo napred. Nece biti kolicinski kao sto bi bilo da si zasadio na vreme,ali ce svakako biti necega. Uzivaj,citaj i pazi koga slusas.
Srecno ;)
 
16.06.2011
2
0
0
32
Hvala :) AE jos 1 potanje : Biljke se trenutno nalaze u sumi na perifiriji grada... imam osecaj da nemaju dosta svetla jer se krive u pravcu gde je sunce... da li da ih presadim negde?
 
12.06.2011
9
0
0
32
Sutra postavljam sliku... posadio sam nekoliko proklijalih ali prve cetiri koje su nikle mi je sestra glupaca zeznula jer nije zalila pa upeklo sunce i sve sprzilo...ostala mi je jedna koja je prekjuce nikla i lepo napreduje ali je samo jedna tako da cu to gledati experimentalo a ne iz koristi. Bilo bi mi kao na lutriji ako bude bila zenka ali nema veze sada. Stabljika je malo ljiubicaste boje a dava zelena listica su nekako tamno zelene boje ne kao da je uvela nego bas onako tamnije ima i jos dva listica koja su krenula da se dele u krakove inace direktnog sunca ima negde oko 6-7 sati a ovo ostalo je u senci na terasi jer sunce posle zadje pa ode na drugu stranu kuce
 
20.04.2011
10
0
0
33
Imam dve biljkice od nedelju dana, pale su samo, srusile se a imale su vode na sistemskom zalivanju preko masinice, a sunce je 7h prinos na dan, jedino prehrana mozda, al sumnjam posto je zemlja kupljena sa pravom ph vrednoscu i elementima ... proverio sam sve u vreme zapazanja, POMOC
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.239
110
88
43
Nju polivaj na vreme. Uzmi taj sitni zadatak na sebi. Pusti sestru.
Posto ostavljas tu biljku,mozes slobodno da stavis jos par semenki. Nista ne gubis. Nece biti mnogo zaostale u odnosu na ovu.
Posto igras lutriju,igraj vise listica ;)
Srecno!