Mentor Badi

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Poznanik Foruma
:wave:Pozdrav ekipa, dobrodošli u moj mentorski kutak. :respect:

Želim pomoći početnicima kako bi se lakše snašli i povezali sve potrebne informacije vezane za uzgoj. To je najmanje što mogu učiniti za naš cijenjeni forum.:)

NAPOMENA: Kutak je namijenjen za pitanja u vezi samog uzgoja. Nisam stručan za razne diy projekte i sl.
Za to imate razne teme na forumu, sami ih potražite i pitajte iskusnije.:)

U indooru imam iskustva sa CFL i PLL rasvjetom, stoga dijelim savjete samo isključivo u vezi uzgoja pod takvom vrstom rasvjete.
U outdooru imam nešto manje iskustva, ali dovoljno.;)
Pitajte i budite strpljivi, odgovoriti ću vam što prije mogu.
Molim članove koji nisu dogovorili mentorstvo, da ne pišu objave u ovoj temi.

OBAVEZNE lektire/ teme koje treba pročitati i dobro proučiti prije bilo kakvih pitanja;

:vutra:
 
Poslednja izmena:
OP
OP
Badi

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Poznanik Foruma
Naravno, samo pitaj kad zatreba...zadovoljstvo mi je pomoći :thumb:
U pitanju je Frisian Dew (Dutch Passion), jel tako? Molim te, kad možeš daj neku sliku da vidim kako trenutno izgleda.:)
Također, malo više informacija...nekih 40 - ak dana je stara, ako se ne varam (da li je režim rasvjete za vegu ili si već prebacio na 12/12)?
U kakvoj je zemlji, jesi gnojio, koliko i sa čime?:)
 
Poslednja izmena:

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
230
626
93
Evo ovak Badi kralju,stara ova rosa (Frisian Dew)ljubicast fenotip danas joj 39 dana od toga 5 dan na 12/12 gnojiwo je bilo no name za grow a zemlja reciklirana od proslog growA,jbg.zivim u zabiti pa moram se posluziti s cim ima..
Za cvijet imam canna terra flower i canna PK 13/14
Ne mjerim vlagu ni temp.a i kiselost vose ne mjerim,jer pretpostavljam da canna u sebi ima regulatore
Ugl.
Pot je 22 l.
Topirana 2 puta.
Ugl.meni se cini mala.
Trenutno je promjera 43 cm
Kao sto znas imam iskustva s autoflower sortama ali eto konacno dao otkaz pa ne moram na put svaka 3mj.pa odlucio okusati se u normalnoj a ne instant verziji,jer cak ni Nescafé ne volim
Hehehe ugl.hvala za mentorstvo,
 

Prilozi

  • Sviđa mi se
Reactions: Badi
OP
OP
Badi

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Poznanik Foruma
Dobro ide, vidi se napredak u 10 dana.:thumb:
Sviđa mi se pristup, što jednostavnije to bolje.;)
Nedavno si prebacio na 12/12, dakle još uvijek je u vegetaciji.

Hrane za sad ima dovoljno, sljedeće zalijevanje daj samo vodu, pa ćemo vidjeti dalje.:)
Terra Flores počni davati svako drugo zalijevanje tek kad procvjeta, a PK 13/14 ćemo nešto kasnije ubaciti.;)
 
Poslednja izmena:

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
230
626
93
Da jednostavnost,nakon sveg ovdje procitanog zakljucio da je jednostavnost najbolje.
Imam ja i termometar i mjerac kiselosti i sve ostalo al nekakprestao sam se zamarati s tim.
Guzva je s lisnom masom,pa bih te molio kad dode vrijeme da mi kazes kak i kad da napravim loli ak ga treba uopce praviti,to Nosam nikad radio iako teoretski kuzim smisao draze mi je ak mi pomognes za prvi puta
za gnojiv znam, pk dajem zadnja tri tjedna a za grow jednom duplu dozu drugi put samo vodu.,
tu isto bi mozda trebao malu pomoc,jer koju god autoflower sortu sadio nikad nije bilo pregnojavanja,cak i kad das troduplu dozu AH ona to ni ne dozivi.
Ali normalne sorte su navodno osjetljivije pa tu radim oprez.
Ugl.hvala i updejtam te za 5-6dana ili do problema
 

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
230
626
93
Jebeni timer riknuo i tek sad skuzio. Dobro se i drzi s obzirom da nije mrak vidjela 40 dana,koji sam j panj,pa kak nisam skuzio da timer ne radi.
Sad moram rucno iskljuciti/ukljuciti dok ne kupim novi .
DAnas joj je 47 dan vege.u k..al ce se ovo oduziti a vec sam kratak s vutrom
 

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
230
626
93
Evo mali update,danas joj je 5 dan od 12/12 i ne vidim ja tu nista da se nazire
Cekam da vidim dal je zensko ili hermic s obzirom koji je stres prozivjela bez mraka,ali zasad ide nekako,ne sumnjam da mi curi svjetlost negdje pa da se revegetira jer po noci mi su svjetla ugasena preko dana rade.

E sad pojma nemam.. IMG_20200229_154758.jpg
 

Prilozi

Poslednja izmena:

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
230
626
93
A 10 tak dana..hmm taj dio sam preskocio citajuci,Ne sumnjam da mi curi nedje svjetlo jer kad je noc onda su svjetla off a dan on. Nego kralju koliko ce stete napraviti to sto sam drzao je 40 dana na 24/0?
 

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
230
626
93
Evo kralju tjedni update
Dan 58 od dana kad je dodirnula zemlju.
Promjer joj je 56 cm i skoro box 60x60 je totalno pun.
Nemam ju vise gdje siriti,
Temp.22 noc-25 dan.
Vlaga, oko60 posto.
Procvjetala kralju,ali to ne da ide polako nego ide ono nesto malo brze nego moja baba do trgovine.
Ugl.zadovoljan sam kak to izgleda ali se mislim da cu se nakon ovog vratiti automatima.
Naravno ak ova zavrsi do Bozica.. IMG_20200307_103047.jpg IMG_20200307_103109.jpg