molim za pomoc

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
09.06.2013
17
2
0
za to se ne brinem sta je uocljiva jer ne mogu vam opisati gdje se nalazi...sada je vec dva dana u zemlji koliko njoj dugo treba da se dobije i da pocne rasti
 
12.06.2013
7
0
0
Kao prvo pozdravljam sve clanove :D
Kad mi je stiglo seme, stavio sam ga na klijanje, proslo je oko 7-8 dana a klica je bila mozda 1-2 mm, i potom sam je posadio, inace uzeo sam seme white widow.
Sta dalje da radim ?
I zbog cega je klijanje tako sporo islo ? :)
 

loop

veteran spliffer
10.08.2012
773
527
0
44
prvo,promeni nickname,kontam ja da ima dosta Nikole Andrejića na ovom svetu,al' majku mu,nemoj im olakšavati posao....da padneš za takvu glupost..
ne znam,meni je to bar malo riskantno...

što se klijanja tiče,ako ti je temperatura bila malo niža,ili nije toliko bila vlažna maramica (ili u čemu si već klijao) to hoće malo da "prolongira" proces..

a i šta se buniš,izašle su,zar ne? :) gledaj ti sad da im obezbediš uslove,i sve 5 ;)

šta dalje da radiš ? DA UZMEŠ DA ČITAŠ FORUM ;) sve već piše

i nije to ni sporo toliko,može klijanje i do 10tak dana da se razvuče,koliko čujem-ne bih znao,meni izbiju (ja stavljam direkt u saksije) već posle 3-4 dana..
 
12.06.2013
7
0
0
ime mi nije nikola andrejic, to sam samo lupio ;)


Ma razumem matori, ali meni je temperatura bila odlicna, kupio sam jednu onu sijalicu sto greje, pa sam pomislio da im nije toplota bila prejaka.
A i od 30 menki proklijale su mi samo 16 :icon_cry: :icon_mad:
Hvala ti u svakom slucaju ;)
 

loop

veteran spliffer
10.08.2012
773
527
0
44
eto sam si odgovorio-u principu se klijanje radi u mraku,ne treba im svetla...moguće da je ta lampa suviše brzo isušivala gornji sloj.....

sad si nekog Nikolu Andrejića osudio na propast... :D kad ga uhapse bez razloga,proklinjaće te ;)
 

vigier

Aktivan Član
06.11.2010
98
26
28
116
marina55 je napisao(la):
rasti ce na polju sam se jos boim staviti je vanka jer bi ju sigurno nesto pojelo...ili ostetilo..nista staviti cu zemlje jos u posudu i drzati je na suncu danju a navecer u mraku zar ne?

ne, drzi je na suncu noću a po danu je drzi u mraku. Šalim se. Što više dnevnog svjetla, direktnog sunca, direktnog! Bar 5 sati, a zavisno od strejna, nekima je i 7-8 sati malo. Imam biljku Veneno, koja se kod mene izdužila iako je bila direktno na suncu od podne do 6, takva je, treba joj sunca više iako sam pored nje, na istom mjestu lagano jos 2 biljke u casi drzao koje se nisu izduzile. Problem sa nekim biljakama je sto kad krenu u visinu jednostavno takve ostanu. Prošle godine sam imao jednu koja se izduzila u casi i gotovo da nije htjela izbacivat grane sa strane nego je sva do kraja isla u vis iako sam je presadio na suncani SAJT (mjesto za sadnju). Kako god, na forumu imas mnogo odgovora na pitanja koja postavljas, pa evo i ja da dozivim da nekome kazem: ČITAJ FORUM PRIJE NEGO POSTAVIS PITANJE TIPA DA LI DA JE DRZIS PO DANU NA SUNCU :)