Naduvani postovi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

KneleBGD

Aktivan Član
06.04.2012
65
60
18
Hawaii, Oahu
http://www.youtube.com/watch?v=bdx7LfdpsYA

Navučen na skaju k'o na nogu čarapa,
ladim ga konstantno pa ne pravi se kašika,
životni san na terasi saksija pa da berem sam
da ne zavisim od dilera... :spliff:
 

s0va

Aktivan Član
17.01.2013
332
315
63
32
Jel neko primetio da se vreme menja ko na prekidac? cele prosle nedelje sam posmatrao vreme i jedan dan je oblacno i kisovito, sutra dan suncano i vedro, sutra opet oblacno. Ko da neko rasporedjuje lepe i lose dane.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Evo sad predjoh iz teme " Budimo iskreni " u temu " Naduvani postovi " ... Malo i ovde da pišem...

Sad nešto razmišljam, čitav život se krijemo i lažemo . Svi mi ... Svesno ili nesvesno...Evo ja, još malo pa ću da napunim 45 i još uvek se krijem.

Krijemo se od roditelja, lažemo, lažemo devojke i krijemo se, lažemo žene, lažemo sebe ... Ja se trenutno krijem od dece ... Kad duvam ... Krijemo se iza " nadimaka " na Forumu,

Da krijem se i ja iza " nick-a" ovde.
Eto, Voli vas Hook

Možda sam ovo trebao da napišem u temi " Budimo iskreni " ... Ma nema veze
 

Sativa Diva

miljenica bogova
23.04.2012
1.517
5.238
258
vratih se izvana upravo..hahah..malo se i popilo.. :drink: šta reći.. nakon par odličnih partija remia sa 25karata, krenili igrat pikado. prva dva puta gađan sve drugo osim ploče, treći put ravno u sredinu! :rofl: show program..
... i tako, cerek jedno dvi ure .. pa nas je nestanak struje otira doma.. pretjerali smo sa grijalicama i linija se skoro zapalila..

ne red! :ludak sad krevet..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Hooker and Genjo2

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
E, ovako je to bilo ...

Kupih skoro neku vutru naslepo .... Dobra cena, lepo izgleda, nešto kao vuče na narandžasto, ali suva ... Nije mlada... Ali šta

Ja noćas moram da otvorim temu. I tema će da ima naziv - Pušenje na suvo . A šta kod nas u kraju znači - Pušenje na suvo. Znači - Pušenje vutre bez konzumiranja alkohola. E, sad, ova travka što je kupih povoljno, kad se puši na suvo ne odradi nešto posebno ali kad se pomnoži sa par čašica domaće mučenice, radi ko nenormalna.

Zašto je to tako. E to sam hteo da pitam. Postoje neki sistemi, kao, da li je bolje popiti pa dunuti ili obratno. Meni je svejedno. I otvorio bih novu temu al me mrzi da kuckam ponovo sve. A i opet bi otvorio neku glupost... Verovatno ...

Ma nema veze ...Odoh da blejim nešto o pecanju, sad mi pade na pamet ...