Naduvani postovi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.460
3.198
Bekaa Valley
:mrtva_banana:
244u168.jpg
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Kako dere vjetar, nevjerovatnooo! Atmosfera za deset. Crijepovi lete sa krovova, sve lupa, tutnji, kiša lije, grane po cesti, sve lomi pod sobom. Čelićenje za dame samo tako. I ako prežive to sve onda ću moći i reći; eee ove dame su imale muda, pa ih i dobiju od silnog stresa kak ih šiba i savija ova vjetrusina :) . Ja ovak neš još nisam doživio da svaki tjedan proglašavaju neku elementarnu nepogodu, nemoš više nigdje ni pobjeći da te ne pogodi neka nepogoda elementarna :eek:hno: .
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Odem ja predveče da proverim kako mi je jedna od biljki. I to da proverim onu što je od nekog usputnog semena. Dežuran na poslu pa da iskoristim službeni auto, jbg spajam lepo i korisno.

Jedva potrefih gde je biljka, solidno izgleda, malo počupao travu oko nje i u povratku belaj. Okliznem se niz neku strminu, padnem i sav se uvaljam u trnje. Usput se i isprljam naravno. Pi ...

Vratim auto, ubacim ključ na brzinu kod portira da me ne vide onako nagrdnog, već se smračilo ... Dodjem kući a ova moja kad me je videla ... Haos, pomislila da sam se napio pa se valjao negde u jarku, nemam pojma ( a nikad se nisam valjao po jarkovima, majke mi ) ... Ja mrtav trezan.

Lepo se ja plaknem, presvučem, odem do kuma, odvalimo jednu stotku plus 2-3 domaće loze i nema problema. Lepo mi se sve vratilo u normalu, došao kući i pišem vam ovo.

Nego šta sam hteo da napišem ... A da. Kad sam pao i okupao se u trnju, prvo što sam pomislio bilo je - " konjino matora, šta radiš". U afektu sam psovao i biljku i vutra.org i powera i opa cupa mi je bio na meniju ( ne znam zašto njih dvojicu, prvi su mi pali na pamet9 , ma šta da vam pričam. Pa mi sad krivo, ne mislim tako naravno, volim ja vas ali vi ste krivi štao sam upao u trnje :dada .

eh, izvinite još jednom ... nadam se da me razumete ... odoh da spavam
 
28.05.2014
2
0
0
evo da bacim i ja jedan napljugani post ai nisam vise,

e da jbt uvjek se sjetim kad vidim ova slika mi se sama stavila jbt znaci kako nekuzim hahhah čibdurin from burčiči
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Kakva je ovo današnja omladina ? Ccccccc ....

Ja ne mogu da verujem . Danas završih malo ranije sa poslom, krenuh kući, kad stiže mi poruka od mladje ćerke, koja, usput, ima 19. godina. Pročitam, piše ovo - Ajde me nazovi kad kreneš sa posla kući, treba nešto da kupiš usput , idem noćas da spavam kod drugarice...

Ja je, naravno nazovem i pitam šta treba, a ona mi kaže, ovo - Ne mogu sad da se setim, mora da sam nešto pobrkala ...

A, da, nisam najvažnije napisao, ni žena mi nije kući. Noćas u njenoj školi proslava male mature, klinci, osmi razred. A ona je učiteljica. I dežura tamo ... Zvali mene da snimam za pare, al sam izbegao. Jbg. kinta je kinta a princip je princip. Ne mogu, eto, takav sam .... Ajde Hook vrati se na ono što si počeo.

Dobro. Ja dodjem kući. Ona se sprema, ja je pitam ponovo šta je htela, a ona odgovara ovo - Ništa ne treba, zeznula sam se ...

Dobro. Ode ona, poruka od drugara da dodjem kod njega, javlja da je kupio neku duvku. Odem do njega, dooobra duvka, dernem 4 piva, ladna, i dodjem kući drugi put noćas :icon_smile: . Ulazim u kuću, kad stiže mi poruka od ćerke u kojoj piše ovo - Toalet papir, sad sam se setila . Sa smajlijem na kraju .

Sam sam kući i uhvatila me panika. Šta sad ako mi se prikenja. Nema ni salveta, gledo ja odma. I nema nigde sad da odem da kupim, malo mesto, sve se prodavnice zatvaraju do deset. Moraću da perem bulju ko moja braća muslimani.

Muslimani sa ovoga foruma, sad se vama obraćam. Nemojte misliti da vas nešto zaebavam i provociram, nisam ja takav. Nego, stvarno, to mi je jedina opcija.

Baš me panika uhvatila. A i baš sam fino razvaljen.

Kakva je ova današnja omladina ? Ccccccc ....
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Eeee, kakav sam ja otac ... Nikakav. Bruka.

Dodjem noćas kod drugara, kupio sam neku ovdašnju, jes da je malo skuplja ali radi posao. Naduvali se ko krave matore i dodjoh kući.

Sad da se vratim na priču kakav sam ja otac. Nikakav. Bruka. Verovatno da vas je većina, kao i ja, u situaciji da nekako normalno živimo ali na primer, desi se nekad da nemam kinte da kupim deci banane . Na primer. I sad sam u tako nekoj kritičnoj situaciji, proći će za dan - dva, ali sad nema. Dolazim malopre kući razvaljen, držim se ja, ulazim u kuhinju i vidim jednu bananu . Nisam se dvoumio ni momenat, omlatim je u sekundi. I sad razmišljam.

Hebem ti, imam da dam 15 eura za gram marihuane a nemam deci za dva kila banana . I još im pojedem poslednju. Bruka kakav sam ja otac. Nikakav.

A nasekao sam posle slanine i luka , brdo. Toga, fala bogu, ima na bacanje...

I sad krkam luka i slanine i baš sam lepo ukrasio slikama moj tekst. A uduvan sam ko krava matora