Ne radi na prvu

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Meni nije prvi put ništa bilo ali to je bilo smeće od dima ali recimo moj je burajz dobio dobar dim i prvi put mu nije ništa bilo a ni drugi put pa si kontam da se jednostavno na to maoraš naviknut i naučit jedino normalno da ćeš osjetit i prvi put ako neki bolestan dim bude
 
23.02.2007
7
0
0
Ja ništa nisam osjetio prvih 3-4 puta. I mislim da nije to samo do loše robe već i do toga da se tijelo prvo odupire thc-u, kad se privikne onda počinje djelovati. Ja sam fakat duvao ko majmun i držao u sebi al jednostavno ništa. Tek negdje 4 ili 5. put me maznulo.

Danas ne pušim često recimo 1 mjesečno iako se zna zalomiti i češće. Prošle godine cijelo ljeto sam bio napljugan. Svaki put me opere ...

Samo sam jednom povraćao od trave i to fakat neznam koji mi je ***** bio jer nisam puno popušio.
 
26.02.2007
5
0
0
33
Mene je prvi put odvalilo... Nisam znala za sebe. Taj prvi put bi je bio zakon, al' kasnije vise puta nisam nista osetila. Mislim da je to do kvaliteta... Ne bih da tvrdim, ali to bi bilo najlogicnije objasnjenje.
 

RastamanBG

Aktivan Član
04.03.2007
53
1
0
37
www.myspace.com
ovo mi je prvi put da pishem i josh nisam duvao ali za vikend idem kod ortaka :thewave:
citao sam ovu temu i tu kazhete da "treba da znash kako da pushish" i da se mnogima desilo da se ispale 1. put. jel istinita ona teorija da organizam mora da prihvati THC pre no shto pochne da reaguje na njega?
i da josh 1. stvar:
kako da znam da ortak(od njega cu da zavrshim) nece da mi uvali sranje ili ne daj bozhe neshto prskano???
izvinjavam se svim iskusnim chlanovima na glupim pitanjima ali kako kazhu "ko pita ne slita"
 
29.01.2006
7
2
0
domba je napisao(la):
..on povuèe.i ZADRŽI DIM SAMO U USTIMA..UOPÆE NEUVUÈE U PLÆA I NEDRŽI ..samo onako povuèe i odmah baci dim van...ja popizdio..
reko ajde sada napravi ovo:udahni svom snagom dim,progutaj ga,drži ga u sebi 10 sekundi i pusti kroz nos.

tek toliko o dimljenju sa noobovima :D LOL

Ja mislim da se sve svodi na to. U mom slucaju je ovo zasigurno bilo razlog.
Prvi put mi je jos malo bilo i strah; ne znas rad, ne znas koja ti kolicina potrebna
A vutru sam probao pre cigara; tako da bas nisam skroz kapirao poentu da to
ulazi prekop pluca.... naduvao sam grlo i obraze:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Mascaret
16.03.2007
6
0
0
36
evo i ja sam se rego
prvi put mi je bilo negdje prije godinu dana. ja i frend smotali dva tri đoksa i popušili, njemu nije bilo ništ. ni danas kad duva, a duva rjetko ne pukne ga nikad. ne zna uvlaćit dobro, a glupo mi pokazat mu kad nije neki ljubitelj upušavanja
mene je 1. put udarilo neko zaboravljanje, niakad nisma tako otupio. nisam mogo popamtit rečenicu do kraja koju sam htjeo izgovorit. stvarno čudan osječaj
znalo me to opet strefit ono baš kad bi se prepušio
večinom sad kad duvam uvati me takav osječaj sreče da to nije normalno, pustim si neku mjuzu, funk neki i ufuram se skroz il zabrijem totalno na nešt. neki dan sam se udimio i kad sam pišo vidio neki odsjaj u wc školjki kao neko lice. tako sam se presro da sam ošo u sobu ugasio mjuzu i cijelo vrijeme gledo jel ima koga oko mene. duhovi i sranja
što više duvam udara me na smjeh, ja i jedan lik negdje prije 2 tjedna smo zapalili kod mene prije škole neku masnu. imala je 15 cm sigurno, a bila neka dobra roba i smijali se sljedeća dva sata bez prestanka. sjeli u kafić i kad smo se međusobno pogledali smijao sam se ko nikad u životu, a iz ničega. one šeme s dizanjem koljenja u zrak od smjeha i sl.
i opčenito svaki put kad se upušim imam tzv robot faze, usporim se skroz. treba mi po minute da pokupim kovanicu sa stola

:pat:
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
RastamanBG je napisao(la):
ovo mi je prvi put da pishem i josh nisam duvao ali za vikend idem kod ortaka :thewave:
citao sam ovu temu i tu kazhete da "treba da znash kako da pushish" i da se mnogima desilo da se ispale 1. put. jel istinita ona teorija da organizam mora da prihvati THC pre no shto pochne da reaguje na njega?
i da josh 1. stvar:
kako da znam da ortak(od njega cu da zavrshim) nece da mi uvali sranje ili ne daj bozhe neshto prskano???
izvinjavam se svim iskusnim chlanovima na glupim pitanjima ali kako kazhu "ko pita ne slita"

Da,"treba da znaš kako da pushish" :).
Moguce je da je teorija tocna a moguce je i da nije zato i je teorija.
Kad uvuces dim nakon toga udahnes zrak i drzis u plucima.Nakon 5-6s gotovo sav THC iz dima ce se naci u tvome tjelu a ako ne zelis reskirati drzi dim dok ti nestane kisika ko sto neki rade.
Mozda bi bilo dobro da to ucinis sa cigaretom prije trave jer dok se ne naviknes mnogo ces kasljati i puno ce dima odlaziti uzalud.Imaj uz sebe nesto za hladiti grlo.

Dobra uglavnom trava ima prilicno jak miris.Ako ne znas kako izgleda osusena pogledaj na internetu.Nakon sto vidis,pomirises i popusis travu nece ti moci podvaliti nesto sto nije trava.Nemoj kupovati vec smotano tako ce te vjerovatno zajebati.A podvaljivanja prskane trave se ne trebas puno bojati,kod nas to nije cesto ko sto se prica,vrlo je mala vjerovatnost da ce ti to neko podvaliti ako ne zelis.A ako si cuo o prskanju LSD,heroinom i kojekakvim drogam koje nemaju djelovanje ni slicno marihuani,to je laz.

Ajd javi kak je bilo.
 

Eddie

Aktivan Član
07.12.2006
167
9
0
A ako si cuo o prskanju LSD,heroinom i kojekakvim drogam koje nemaju djelovanje ni slicno marihuani,to je laz.
to mi je uvek bilo smesno kao da je neko lud da prska travuljinu dvadeset puta skupljim narkoticima. Kao i ona jos gluplja teorija da negde podvaljuju nasumicno u pice narkotike pa se neko onda navuce i sutradan dodje da kupi. Toliko debilne price a toliko rasirene da se ja pitam koliki su mozdani kapaciteti ljudi medju kojima zivim. Kad to moze da prodje onda nije ni cudo sto nas pokvareni politicari vuku za nos i to sto puta na istu foru. Narod jednostavno nije u stanju da razluci sta je realno a sta ne.
 
28.03.2007
5
0
0
40
Dee Dee Desire je napisao(la):
Mene je prvi put odvalilo... Nisam znala za sebe. Taj prvi put bi je bio zakon, al' kasnije vise puta nisam nista osetila. Mislim da je to do kvaliteta... Ne bih da tvrdim, ali to bi bilo najlogicnije objasnjenje.

Mene je takodje odvalilo prvi put,.. waljda hemija, vise se ni nesecam,... Zanimljivo da ni ja posle par puta nisam skoro nista osetio,...
Al sad me redovno odvali :)..
 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
16
0
38
Da, kontam da nikog prvi put nije puklo... ko kaze sere ili se ufuro.

Mislim da svaka droga, prvi put opere samo sto mi to ne kontamo. Prvi put kad sam radio ekser, osijetio sam neku energiju, ali nista od miline, od salvije sam se uznojio ko krme i osijetio neki pritisak, karton sam mislio da su me prevarili, ali kad sam skoro poceo plakat jer sam se bojao izac na ulicu, shvatio sam da ipak radi, evo sad nedavno i plavi lotus, trebalo mi je da ga shvatim:)))



Reakcije prvi put na drogu su uvijek nepotpune i neshvacene od strane konzumenta, a kod slucaja marihuane koja nema tako jake efekte (bar ona koju dobijes prvi put) cesto prođe nezamječena.
 
26.04.2007
1
0
0
34
i ja nisam nista prvi put osjetioo alii drugi put kad sam dimijooo kapci su mi bili teski kao da su od CU a oci krvave kad sam se vidi na ogledalo prepao sam se jebote.....:sun2:
 
12.05.2007
6
1
0
49
Ni mene nije prvi put lupilo.Možda zato što nas je bilo dosta na jednu.Još par puta mi nije bilo ništa,al zato me od '92. nadalje svaka bar malo zabaci.U početku ni ne možeš do dobre robe i nema se puno_Očekivao da će me to kao ,,droooga'' jako složiti,al tek sam daljnjom upotrebom upoznao ono što lijepa biljčica pruža i koja joj je namjena.
 
15.06.2007
6
0
0
43
Eeeee....Ja sam se prvi put napusio s nepunih 14 godina i vjerovali ili ne drzalo me najmanje tri dana:)Mislio sam da ce mi zauvijek tako ostati,ali nije:)Tako da prosto ne mogu da vjerujem da neko prvi put ne osjeti travu.Mada sam ja s jos tri prijatelja ispusili cijelu jednu omanju biljku punu hedova.Nismo ni znali tada da se treba mijesati s duhanom.Heheh...Ludnica...
 
12.03.2007
20
0
0
33
Ja sam prvi put pusio sa drugom, podelili smo jedan dzoint, i u isto vreme nas je uhvatilo i navarili smo se normalno kao i uvek... izgleda da je bila neka dobra trava... tek posle sam cuo da 'prvi put najcesce ne vata'... al je*iga, praksa je majka :)
 
20.06.2007
5
0
0
37
prvi put sam vutru probao u sestom osnovne tj pre nekih 8-9 godina.kao lose drustvo ovo ono,ocu necu i ajde.kako je bilo prvi put se nemogu setiti ali nije bilo nista posebno.posle par dana ja ortak nabavino pare tj on i zavrsimo gandzu.bili smo klinci i naravno dobili smo mozda nekih 1-2g.ustekali smo se u podrum i uspeli nekako da zavijemo.eh da sam samo imao aparat da to slikam na sta je licilo...zapalimo,popusimo i krece... blagi bezrazlosni smeh.pocinjemo da se smejemo sve vise i vise.toliko sam se smejao da nisam mogao da dodjem do daha,hvatao sam se za stomak,valjao po podu.nerevatno!!!proslo me je posle nekih sat vremena nakog cega sam bio osamucen jos dva tri sata.to mi je bio drugi put ali racunam kao prvi.posle toga je nisam pusio cesto,jednom ili dva puta u mesec dana.drugi put da sam se razbio bilo je tri godine posle.dosao sam do lerdija i objasnio mu da idem na ekskurziju i da mi treba nesto vutre.platio sam regularno i tacno toliko i dobio.sta sam ja znao o tome,mogli su i caj da mi uvale...ali kada smo stigli smotam nesto malo.ok je bilo.ostalo drustvo iz skole nece.sedam u sobu sam smotam i BUM!!! ja neznam sta se meni desilo prvo sam se smejao kao tri godine pre toga.nakon toga sam poceo da drhtim tako jako da nisam mogao da se smirim.ostali su se uspanicili i pozvali razrednog.onda cela frka pocela.ja neznam sta se desavalo jer,PRESPAVAO SAM DVA DANA!!!nisam se pomerio.i dan danas razmisljam sta se desilo tada,mozda i verovatno je vutra bila prskana necim,jer ja se skoro nicega nesecam sem toga
 
20.06.2007
5
0
0
37
Eddie je napisao(la):
to mi je uvek bilo smesno kao da je neko lud da prska travuljinu dvadeset puta skupljim narkoticima. Kao i ona jos gluplja teorija da negde podvaljuju nasumicno u pice narkotike pa se neko onda navuce i sutradan dodje da kupi. Toliko debilne price a toliko rasirene da se ja pitam koliki su mozdani kapaciteti ljudi medju kojima zivim. Kad to moze da prodje onda nije ni cudo sto nas pokvareni politicari vuku za nos i to sto puta na istu foru. Narod jednostavno nije u stanju da razluci sta je realno a sta ne.
to roditelji pricaju svojoj deci
 
02.07.2007
30
2
0
34
Pozdrav, ja sam nov na ovom forumu.
Mene prvi put nije opalilo. Ne pusim cigarete, pa mozda zbog toga, organizam mi se nije navikao na dim. Bio sam sa dva ortaka, vukao sam kao lud. Dok mi nije pocelo da se vrti u glavi i hteo sam da povratim, a nije me nista uradilo.
Dok posle 5. ili 6. puta kad sam pusio sa ortacima. To je bilo posle neke zurke, oni se pre toga vec napusili i zovu mene i ja da pusim, a ja vec bio i pijan. Pusim ja sa njima, pusim, pusim, i nista. Dok nisam krenuo kuci, idem ja kroz grad i odjednom me opali! Ja ne znam gde sam! Ja sam se izgubio! A ne mogu da se setim ni gde sam krenuo! Ne mogu da prepoznam ni u kom sam gradu! Uhvatila me panika, usro sam se ziv! Seo ja na kamen tu neki, vrti mi se u glavi, neke crne senke non stop prolaze pored mene. Uhvatila me panika! Dok nisam tu odsedeo jos sat vremena, i posle sam shvatio da mi je kuca na 20 metara od mene.

I samo mi se jednom desilo da sam se prepusio. Bio ja kod ortaka u stanu. Napusili se mi lepo, smejmo se kao ludi, opalilo nas dobro. Odemo mi na neku zurku, a ostavimo travu u stanu. Posle kad je pocelo da nas pusta, mi pocnemo da pijemo i napijemo se.
Kad smo pijani krenuli kuci pijani, napao na mene ortak ajmo do mog stana jos da pusimo. I ja krenem. Srola on onako pijan ZIVOTINJU od dzointa, od 2 ili 3 rizle 100s. Pocnemo mi da pusimo, i pusimo, pusimo dok smo dosli do trecine, mene odvalilo! Ja stao pored njega cupkam u mestu, lice mi utrnulo, obrazi mi se grce, nekontrolisano se smejem kao budala! A tek stigli do trecine, i mi nastavimo! I pusi, i pusi, pusi, pusi nikako kraj! Dok ja nisam rekao "Brate, ja ne mogu vise". Odem do WC-a, i ipovracam se kao budala. Krenem da pustim vodu, ali ne mogu, hocu da se preturim. Legnem tu pored WC solje i zaspim. Spavao sam do ujutru. Tad sam sebi rekao da vise necu pusiti, naravno ispunio sam to obecanje kao i vecina koja tako nesto obeca (sarkazam). ;)
Sada striktno izbegavam da pusim pre ili za vreme zurki. Ne prija mi ta atmosfera kad sam naduvan.
 
02.07.2007
21
1
0
32
je da ni meni nije ugodno pušit na partijima,to kad je društvo nas jedno 5-6 a neko sam kod kuće i kurimo cijelu noć zajebancija i kreveljana...mene je prvi put opalilo baš jakooo,a nisam prije pušio ni cigare ni ništa,a likovi s kojima sam tad pušio inače oni su sada jedno 19 godina ja sam tad bio 7-8 razred oni su rekli da je i njima tad bilo najbolje,jednostavno dim je bio pravi!:icon_lol:
 
11.07.2007
18
0
0
33
:sick:prvo put kad sam duvao.. posteno naduvao sam se i to me je diglo bas dobro,smejali smo se 2 sata neprestano ali je bila veoma kvalitetna trava