Old School Trim Hash Oil [bez kuvanja] + Hedovacha (vutra rakija)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

blackfox

Aktivan Član
04.05.2012
216
864
93
40
Svaka cast Power i ekipa na ovome, vrlo jednostavno i ucinkovito. Ovaj hash oil definitvno pravim od sljedeceg trima. Da sam barem naletio na ovu temu jedno 3-4 mjeseca prije kad sam sav trim od 5 biljki bacio u smece jer mi se nije dalo radit bubble hash :fuck: al za jedno 2 mjeseca to cu probat sa trimom od biodiesel mass pa zakacim ovdje.. ako se sjetim o_O
 

Lazarus Led

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.04.2015
1.400
3.305
188
Još nisam probao rakiju kako treba, čuvam je za posebne prilike.:D Ali da sam znao da će se od trima skupiti toliko taloga na dnu sigurno bi napravio hash. Bilo bi sigurno za 4-5 dobrih pljuga. Bukvalno se zacrni boca kad je promućkam. Ove godine sigurno pravim. Upravo treba da krenem u hercegovinu na par dana ribolova pa ću slike da postavim kad se vratim.;)
 

baobab

vutropush
Poznanik Foruma
25.03.2014
970
2.139
188
Evo i od mene malo ulja dobivenog na ovaj nacin, nista se ne baca..sve treba iskoristiti. :) Ova kuglica lijevo, to sam pomjesao dobivenu smjesu sa duhanom iz jedne cigarete, mislim da mi bude lakse natrgati za rizlu ili za lulicu. :razvaljen::

otho.jpg
 

21 gram

Aktivan Član
08.04.2008
146
666
93
In the magic forest
Jel' neko pokušavao od jednog trima da izvuče dve ture ovog hash ulja? Skoro mi drugar reče da je neko (dal' on ili neko drugi, ne sećam se) radio dva puta taj hash iz istog trima. Navodno, alkohol se brzo "zasiti", tj veže to što može da veže, tako da dosta toga ostane nerastvoreno, pa se postupak može ponoviti još jednom, a nekad i dva puta...
Pitam zato što sam u teglu sa alkoholom nagurao baš dosta tog trima i grančica, (mislim da je moglo i u dve lagano da ide), pa ću to probati svakako, ali me interesuje da li je već neko pokušao.

Takođe, mislio sam i da ga ne pustim da se do kraja osuši, već da ga pokupim dok bude u nekom polučvrstom stanju (kao pasta recimo), pa da bude lakše za manipulisanje kasnije. Držao bih to u nekoj posudici, u frižideru recimo. Dal' će biti nešto zajebanije za pušenje, ako ima malo više alkohola u sebi il' će to sve da ispari već koliko u prvom dimu s obzirom da je 96% alkohol u pitanju?
 

21 gram

Aktivan Član
08.04.2008
146
666
93
In the magic forest
ti razumes da je 96% alkohol veoma zapaljiv?!
naravno da treba to isparit prije sagorjevanja.
Ahahahahaaha!:lol: Da, da, da... Tačno sam znao da ima nešto što sam zaboravio! Hihihi... Joj, tačno bi bilo kao u crtaćima...

Nešto mi se to ne podgreva, ionako me i shit smara kad treba da ga rolam, nadao sam se da bih to mogao nekako izbeći... Ali jbg, bolje i da se smaram neg' da izgorim. Hvala na odgovorima. ;)
Možda će neka lulica da radi ili pajp, imam tih gedžeta, a ne koristim ih baš u zadnje vreme...
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.458
3.198
Bekaa Valley
kao sto ti ekipa savetuje, ostavi da alkohol ispari, sto duze drzis to bolje. jbt. meni jos stoji u posudi od pre nove godine, dobro ste me podsetili... idem videti, pa strugati ako se bude dalo. ako ne malo u rernu na 50 ili posle kuvanja caja na ringlu kad iskljucim :)
 
21.04.2013
27
214
28
Vidim da su neki imali problema sa metodom korištenja papira za pecenje koju sam opisao u jednom od prijašnjih postova, mislim da sam pronašao rješenje.
Drugu turu hasha nisam procjedio kroz filter za kavu nego kroz gazu, ostalo je sve islo kao i prvi puta. Kada je alkohol ispario nisam mogao tehnikom preljepljivanja skinuti hash nego sam morao sastrugati, na papiru je ostala možda jedna doza ništa znacajno.
Kada se radi ova vrsta hasha stvori se talog koi jako nalikuje na kif (mislim da su to voštane košuljice trihoma ali to je samo neka moja teorija) i on prođe kroz gazu, tako je moguce da zbog toga kash nema tu glatku strukturu koju je imao kada je bio procjeđen kroz filtere za kavu pa je zbog toga teže skinuti ga sa papira.
I savjet ako neko bude koristio papir i nikako nebude mogao skinuti hash, isjeci papir sa hashom na trakice te ga ponovo otopiti u alkoholu i ispariti na staklu ili metalu.
:wave:
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.458
3.198
Bekaa Valley
idem videti, pa strugati ako se bude dalo
o da, najbolja tura do sada :) sastrugao sam mozda petinu. najmanje kolicinski, al miris i rad su savrseni. sav suvi materijal mi je jos u staklenki, razmisljam da sunem jos litru alkohola da vidim sta obijam u drugom krugu. nista ne gubim ako probam :)
P2170456-vert.jpg
 

Garo

Banned
Banovan
14.02.2016
19
8
3
28
Za nepovjerovat,sta se sve moze iskoristiti ,svaka cast,bravo :clap:::clap::.Ovo cu definitivno jednoga dana morati probati napraviti (kada budem imao vremena) . :smoke:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Coa420

Lazarus Led

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.04.2015
1.400
3.305
188
Prije nekoliko dana pala degustacija rakije. Daleko od očekivanog rada. Blaga veselica i povećana pričljivost. Nikakav rad u odnosu na pušenje. Ne postoji onaj osjećaj u glavi. Iskreno, po meni razočarenje. Žao mi je što trim nisam iskoristio za hasha pa makar imao 5 pljuga. Da nisam probao, ne bih ni znao.;) Čaj daleko bolje puca.:thumb: Trim ću u buduće koristiti samo za čaj i izradu husha.:D
 
Poslednja izmena:

revolution

Aktivan Član
02.01.2013
201
867
93
evo da se i ja javim u vezi ovog hasha..napravio sam od popcorna i nesto cistih vrhova i ispalo je oko 10g crne zelatine..ali nije sve tako bajno, iskreno uopce nisam zadovoljan kako je nakraju ispalo. preljepljivo je i tesko za rukovati,nevjerojatno ljepljivo cim dodje na malo topliju temperaturu..stavis u joint glistu i zaljepi se za rizlu i nemos srolati :D odstajalo je 4mjeseca i jos uvijek je takvo..miris li la,nista posebno..a rad skoro da i neosjetim :puuuh:: pow dali je normalno da je to tako ispalo? na koji nacin:bocni:::bocni:: konzumiras?
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.458
3.198
Bekaa Valley
ne znam frend, ja sam radio tri ture i sve tri su ispale drugacije. al od sve tri ture svaku sam osetio. da je lepljivo jeste, i jeste malo nezgodno za rukovati kako kazes, al turi sve sto imas u frizider, lakse je kad je hladno i tvrdo za pakovati samo moras biti brz :) kombinuj sa vutrom ako je blago... ne znam zaista, ovo gore sto sam okacio ima najcistiji smek charasa i vrlo lepo i sedativno deluje, bez da te tera na sovku al nigde ti se ne ide. sve je verovatno do sirovine koju koristis i kolicine koju potopis. ne znam zaista koliko stavim, nikad nisam merio, poslednju turu sam najvise stavio a dobio prakticno najmanje, jbg i ja jos lovim obzirom da sam prvu turu radio od cistog trima a poslednju od cistog cveta
 

trubabuba

Aktivan Član
20.06.2014
959
775
113
planet earth
to za ljepljivost ja primjetio i kod bubble hash-a, jako je tesko rukovati stime. odma se lepi nevjerovatno. kad probam onako rolat sa prsti nece, samo se razmazuje dalje. imam presuve ruke, neznam...
dal malo uljem kokosa podmazat ruke pa onda rukovat hashom? jel bi smetalo za hash za storanje jer dio ulja ce u njemu ostat?