Bok ljudovi, dolazim iz mame gdje me tata stavio prije kojih 40g i vec duze vrijeme Vas pratim i upijam znanje koje ste objavili. Google me uputio k Vama. trenutno se nalazim u kontinentalnoj hrvatskoj gdje evo pokusavam docekati kraj svog drugog growa.... Prvi je bio taman kako nas je korona napala... Iskoristio sam priliku da se bacim u uzgoj s obzirom da je ponuda tu katastrofana. Ne znam kaj da Vam jos kazem...kipar... Radim sve sam rukama i nogama, volim bmx, box i sex uglavnom sve kaj zavrsava na x koliko vidim ...
Trebao bih otvoriti dnevnik uzgoja ali ce to pricekati dok me uhvati inspiracija do tada Vam mogu ponuditi dnevnik koji sam poceo vodit preko nekog appa ( nisam bas azuran bio po pitanju unosa podataka) sve sto sam do sada sadio je bilo neidentificirano sjeme tako da o sortama tek ove godine ucim i nadam se nekom rasnom primjerku u skorije vrijeme. Do tada ako kome padne na pamet kaj ja to imam kod sebe slobodno nek napise.
Pusa svima i hvala na ovako divnom forumu koji je uzitak listati.
growithjane.com
Trebao bih otvoriti dnevnik uzgoja ali ce to pricekati dok me uhvati inspiracija do tada Vam mogu ponuditi dnevnik koji sam poceo vodit preko nekog appa ( nisam bas azuran bio po pitanju unosa podataka) sve sto sam do sada sadio je bilo neidentificirano sjeme tako da o sortama tek ove godine ucim i nadam se nekom rasnom primjerku u skorije vrijeme. Do tada ako kome padne na pamet kaj ja to imam kod sebe slobodno nek napise.
Pusa svima i hvala na ovako divnom forumu koji je uzitak listati.
Velika
Stage: Flowering | Strain Breeder: | Strain: | Environment: Indoor - Bloom box