Prije svega da vam kazem nesto o sebi. Imam 28 godina, porijeklom sam iz Bosne gdje i dalje zivim, tacnije SBK. U nazad 2 godine situacija po pitanju marihuane se jako jako pogorsala na nasim prostorima pa sam skoro odustao od pusenja ili samo povremeno (jako tesko naci za kupiti i jako mala gramaza kao i los kvalitet) to sve me natjeralo da sam poceo razmisljati o odustajanju. To sve sam ispricao jednom prijatelju iz Sarajeva koji mi je rekao da sam budala haha jer imam svoju kucu a ne uzgajam sebi. Imam jako lijep tavan za box ali sam zivio u zabludi da je taj cijeli projekat jako tesko realizovati i da biljke rastu po 2 metra i sire mnogo mirisa. On me uputio na ovu stranicu i rekao mi par detalja kao i to da je imao mentora (dok je on uzgajao u stanu) i da je prema uputama mentora i citanja savijeta sa ovog foruma sebi uzgojio travu koji do tad nije bolju pusio. Odlucio sam se na taj korak, ali sve mi je jos uvijek nepoznato. Malo se slabije i snalazim na forumu jer jako puno ima objava iz 2008-2015 gdje vec nema slika u prilogu, ali nebitno ko ima dobru volju snaci ce se
Uskoro pocinje moj proces gradnje boxa i nabavka WHITE WIDOW sjemena. Otvoren sam za sve sugestije, prijedloge i ideje. Svi koji su spremni pomoci zamolio bih ih za pocetnicku pomoc. Kada mi stignu sjemenja potrazit cu si mentora i magija moze da pocne. Izvinjavam se na malo duzem tekstu. Hvala svima i ugodan ostatak dana vam zelim